semtex dał radę w ciągu bodaj 2h załatwić se auto i dojechać, a ty odpuszczasz ?? Jest aż tak źle ?
Btw, Areh na forum siedzisz a na zlot to nie łaska przyjechać
semtex dał radę w ciągu bodaj 2h załatwić se auto i dojechać, a ty odpuszczasz ?? Jest aż tak źle ?
Btw, Areh na forum siedzisz a na zlot to nie łaska przyjechać
W pracy siedzę, ale część mnie na HZ pojechała. Niestety, tak w tym roku wyszło.
Pozostaje nam relacja na żywo.
Ale Dimatheus będzie dopiero w niedzielę na Zamku
Właśnie tego się boję,że jak wszyscy zaczną się integrować to kiepsko będzie z relacją…a Dimy brak.
Szkoda, szkoda
Jesteś okrutna
Mów mi Ola,okrutna to moje drugie imię.
Hej,
Ja generalnie niewiele śpię. Więc i nie za wcześnie spać chodzę. A że ja zlot zaczynam od niedzieli, to tak jakoś wyszło.
No i właśnie widzę, że strasznie niemrawo coś relacja idzie. Już prawie sobota, a tam raptem 5 stron…
Cóż mogę rzec - wszystko zrzucę na brata, bo to jego wina!
Pozdrawiam,
Dimatheus
Jakaś ofiara być musi
Temat w “hibernacji”…ale za kilka godzin się zacznie…
Przez opóźnienie autobusu, grzecznie czekam na kolejny pociąg do Krakowa…ale fajnie…
Jak by ktoś okulary przeciwsłoneczne znalazł byłbym wdzięczny za zabranie ze sobą i kontakt
A to były jakieś Armani czy coś podobnego?
Niskobudżetowe, ale koszt przesyłki + znaleźne nie przewyższają ceny samych okularów
http://www.silesia-factory.pl/sklep/okulary/okulary-global-vision-herkules-/-black.html
Nooooo nareszcie…cholerny pociąg również musiał być spóźniony…ale wszystko dobrze co się…
Mógł się spóźnić ten wcześniejszy to byś zdążył
Masz rację…dokładnie takie 20 minut by mnie “uratowało”…
Ale za to PKP nadrabia komfortem podróży i ceną biletu…
Lepiej późno niż za późno
:x
Wystarczy tego po HZ-towego “lenistwa”, czas na plażing i wypróbowanie tej gadżetowej, dmuchamej piłki…
aż ciężko się dzisiaj wyjeżdżało ze zlotu, także dziękuje wszystkim z którymi miałem okazję pogadać i pozdrawiam Layde która przy barze do mnie walnęła per “pan” :mrgreen: