Hej,
Tak - i kombinujemy, jak by tutaj klimatyzację do motora zainstalować. Upały nieznośne, a przy obecnej kulturze kierowców, jeżdżenie “na zdrapkę” zbyt dobrym pomysłem nie jest.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hej,
Tak - i kombinujemy, jak by tutaj klimatyzację do motora zainstalować. Upały nieznośne, a przy obecnej kulturze kierowców, jeżdżenie “na zdrapkę” zbyt dobrym pomysłem nie jest.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Zapraszam nad morze. Ok. 20 st. C i deszcz.
Dzięki…ale chyba jednak wolę “swoje” aktualne teraz 31,3 stopnie i żar nieznośny…
Zresztą za chwil kilka “plażing” i jakoś damy radę…
A ja własnie jutro się nad morze wybieram, co widać po prognozie pogody - zapowiadają deszcze Ale ja z cukru nie jestem, przynajmniej nie będę musiał do morza wchodzić żeby mokrym być
Hej,
Będę nad morzem - ale dopiero za jakieś 3 tygodnie.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ładniejszą pogodę poproszę od 8 sierpnia
Wszyscy się od 8 sierpnia nad morze wybierają? ;p
Hej,
Nie, ja wyjeżdżam w nocy z 14-go na 15-go sierpnia.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Nie, ja jadę na Mazury.
No ja z Vanshei’em tak do 15go. Jak ktoś będzie w okolicach Kołobrzegu to można się spiknąć na jakieś piwko
No ją w innym kierunku
Hej,
No kurcze - my będziemy w Ustroniu Morskim, ale dopiero 15-go…
Pozdrawiam,
Dimatheus
No, a my 15go już wyjeżdżamy
Hehe, specjalnie 15 by Dimatheusa nie spotkać
Dziękuję wszystkim miłym człowiekom, którzy dzielą się zdjęciami… Dziś się naoglądałam Masa wspomnień
Axles dzięki za filmiki
(Rozbroił mnie ten, który przecież nie istnieje… bo się nie nagrywało Bój się Leydy
)
Proszę bardzo
No Leyda jest jedyna w swoim rodzaju w opowiadaniu dowcipów
Szkoda, że zlot tak szybko zleciał
Hej,
Normalnie czuję się, jakby zlot dla mnie trwał jeden dzień!
Pozdrawiam,
Dimatheus
tobie 1 a mi z 7h
Z tematu zaproponowanego przez ziggurad to się tylko zastanawiam co tam u naszych dwóch Rudzielców