HotZlot 2015 - wątek ogólny

GioWDS po tym Zlocie „Ruda” nabrała nowego znaczenia :stuck_out_tongue:

Hej,

Bo przecież moje subiektywne odczucie ma podwójne dno. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Czyli jest coś o czym nie wiem - cóż to za nowe znaczenie?

Wydaje mi się, że aż tyle nie piłem :frowning:

No co Ty :D 

Wszystkie Zloty były świetne. Po każdym mam wiele wspaniałych wspomnień :wink: A niektóre mają u mnie takie “opisy” przewodnie :wink: Np. mój pierwszy zlot zawsze będzie mi przypominała zabawa w geocoaching :wink: Eh… to piękne wspomnienie :slight_smile:

A tegoroczny utwór “Ruda tańczy jak szalona” ;) 

Ruda na spółę z Konopnicką :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ja jeszcze nie miałem czasu zdjęć nawet obejrzeć, mam nadzieję że się gdzieś załapałem :smiley:

@ziggurad jesteś, jesteś :wink: Nawet jak szalejesz na parkiecie :slight_smile:

Coś słabo ten temat idzie, czyżby wszyscy ze zlotu wrócili ? :smiley:

E tam, sztywna baba - chociaż podobno miała plusy, rano nie trzeba było się zastanawiać jak ma na imię.

@GioWDS kto nie musiał, ten nie musiał - ba dum tssss! :stuck_out_tongue_winking_eye:

:frowning: - powiem Twojej mamie i kolacji nie dostaniesz

Ja się do dzisiaj zastanawiam jak się wkręciłeś na HZ nie mając 18 lat! :stuck_out_tongue_winking_eye: Pewnie metodą na banana! :slight_smile:

Nope, Dices.

Szykuje się akcja serwisowa power banków  :shock: 

Mój power bank działa tak jak powinien i nie mam serca mu zaglądać w bebechy (tym bardziej że śrubki żadnej nie widzę :stuck_out_tongue:

Ja swój dałem siostrze, muszę zapytać czy działa.

Ja swój rozbierałem po akcji z moim telefonem, ale mam nadzieje, że nikt nie okaże się takim zachłannym …, żeby z tej opcji skorzystać.

Gift od sponsora imprezy i to jednego z głównych sponsorów i jak ktoś to wymieni…

Gift giftem, ale warto dać znać o usterce bo ktoś na tym zarabia :wink:

Jak najbardziej, chyba jako pierwszy informowałem o usterkach tych PowerBanków, ale to raczej nie powód aby z tego taką aferę robić :wink:

Na czym polega ta usterka?