HotZlot 2018 - organizacja dojazdu

Wątek poświęcony wszelkim kwestiom związanym z organizacją dojazdu na tegoroczny HotZlot.

Ja raczej autkiem, KRAKÓW-WAWA-HOTZLOT. Chyba, że ktoś z dalsza przez KRK jedzie to istnieje opcja dogadania się jako pasażera… raczej bez rozszerzonego…

TRASA

Ktoś z kierunku Białegostoku się wybiera?

Ja chętnie zabiorę się z kimś jako pasażer, tylko jeszcze nie wiem, czy zostanę na rozszerzonym. Mieszkam w Rzeszowie, najdalej mogę do Krakowa podjechać.

@DjLeo Jak już ogarnę czy zostaję na dodatkowy dzień czy nie, to odezwę się jak co roku. O ile nie masz nic przeciwko :slight_smile:

Ktoś z okolic słupska się nie wybiera ? :slight_smile:

No jasne, ja prawdę mówiąc to sam jeszcze nie wiem, zastanawiam się czy zostawać czy nie. Na HZ raczej rozszerzony głównie… także zobaczymy.

1 polubienie

Czy ktoś będzie mieć wolne miejsce w aucie, ze Zlotu (poniedziałek) do 3city (konkretnie Gdynia)?

Będzie autokar z Wawy organizowany przez DP?

@DjLeo gdybyś zostawał jednak na rozszerzony wychodzę z propozycją wspólnej podróży :wink:

Nie. FAQ, pkt 12.

wiesz jak FAQ :slight_smile: często gęsto jest nieaktualizowany CTRL+C ze starego HZ

1 polubienie

Jak już się dowiesz to daj znać, dostosuję się i też zostanę lub nie - raz w roku można sobie pozwolić ^^

@AntyHaker Przyjmijmy, że wyjdzie dynamicznie :slight_smile: Wstępnie jednak nie zostaję i póki co trzymajmy się tej wersji :slight_smile:

1 polubienie

Dzięki, ze względu na fakt, że raczej nie zostanę, pojadę jednak swoim autem, ale dzięki za propozycję…

Ja raczej się wybieram na HZ (dzięki za zaproszenie). Wyjazd z Wrocławia, powrót w niedzielę po południu. Z Wrocławia już wstępnie mam dwóch pasażerów, można jeszcze się wbić jak ktoś chce jechać. jeden nie będzie wracać z HZ, więc trochę miejsca będzie.

Pytam na razie teoretycznie… czy ktoś by mnie odebrał z Lotniska w Warszawie? I podrzucił też na nie w Niedziele?

Daj znać, czy ostatecznie i definitywnie będziesz wracał w niedzielę, wtedy chętnie zabiorę się z Tobą w drogę powrotną do Krakowa…tylko abyś zdążył się “zastanowić” przed 31 lipca…

Ktoś zamierza jechać na HZ z kujawsko - pomorskiego ??

@DjLeo Sorry za zamieszanie, ale moje “zgłoszenie” o wspólnym powrocie już nieaktualne.
Sytuacja dynamiczna i napięta jak “baranie jaja”, zmieniła diametralnie moją powrotową rzeczywistość, w sensie osobowo innego transportu…