HotZlot 2018 - organizacja dojazdu

Hej, jest opcja żeby się dosiąść w Warszawie gdybyś nie znalazł chętnych na całą podróż?

To co nikt z Lublina lub na trasie z Lublina nie chce się zabrać :wink: ?

Szukam dojazdu i powrotu ze Śląska (Tychy, Katowice, Gliwice, Sosnowiec, Bielsko) bez programu rozszerzonego.
Wyjazd może być zarówno, żeby być na rozpoczęcie jak i możemy się spóźnić, jak ktoś w piątek jeszcze musi do pracy.
Info najlepiej na priv.

Jak najbardziej. Tylko tak jak pisałem to może być trasa tylko w jedną stronę. W poniedziałek sam nie wiem gdzie pojadę :smiley:

Nie ma sprawy. To będę ja i mój brat. Na powrót coś ogarniemy na miejscu :slight_smile: Odezwę się na priv żeby obgadac szczegóły

Ponawiam
Ja będę jechał z Wrocławia jak ktoś chce się ze mną zabrać to zapraszam z tym że muszę wyjechać w niedziele o 6 rano z powrotem

Hej,

@Indy - pytaj @Mk13, @deepone bądź @Maniek_88 - ja mam już komplet, a do tego zostajemy na rozszerzonym.

Pozdrawiam,
Dimatheus

Chyba może być.

Obiadek i w drogę :smiley:

Jak tak to świetnie, bo inaczej nie wrócę o sensownej godzinie do domu w niedzielę :slight_smile:

2 polubienia

Na powrot moge Was zabrać… w 5 osob na te 1,5h damy jakos rade:) Chyba ze jeszcze ktos mi sie zglosi ze chce jechac z i do Wrocławia… poki co mam jedno wolne miejsce (2 uwzgledniajac 5 osób w aucie).

Ktoś z północy ?
Tuchola/Bydgoszcz/Chojnice
Mam samochód i mogę kogoś zabrać ale jakby ktoś się wybierał to i mogę się dosiąść :slight_smile:

ja z Torunia śmigam :slight_smile:

Czyli mozna dołączyć ?

Ktoś wraca po rozszerzeniu do Warszawy i ma wolne miejsce w aucie?

Tak. Zapraszam na priw, to dogadamy szczegóły. Ale planuję ruszać rano z Torunia :slight_smile:

Uwaga na tirowców - akcja 69 w piątek :smiley:

1 polubienie

Cześć wszystkim,

Również wybieram się na HotZlot. Wyruszam z Poznania (około godziny 6-tej rano) i mam 3 wolne miejsca w samochodzie. Będę przejeżdżał przez Gniezno, Włocławek, Płock, bardziej turystycznie aniżeli na “jak najszybciej”. Zapraszam na priv, będę edytował ten post, gdyby liczba miejsc się zmniejszyła lub zwiększyła.

Powrót w niedzielę, gdzie też mogę zabrać max 3 osoby :slight_smile:

Wolne miejsca:
piątek: 1
niedziela: 1 (ale jest 1 ew. chętny)

1 polubienie

Siemka, masz może nadal wolne miejsce? Chętnie zabiorę się z Wami i dorzucę parę groszy :slight_smile: Jak z powrotem? Też w niedziele?

Siemka, jestem chętny! Dorzucę parę groszy :slight_smile: