Hej, jest opcja żeby się dosiąść w Warszawie gdybyś nie znalazł chętnych na całą podróż?
To co nikt z Lublina lub na trasie z Lublina nie chce się zabrać ?
Szukam dojazdu i powrotu ze Śląska (Tychy, Katowice, Gliwice, Sosnowiec, Bielsko) bez programu rozszerzonego.
Wyjazd może być zarówno, żeby być na rozpoczęcie jak i możemy się spóźnić, jak ktoś w piątek jeszcze musi do pracy.
Info najlepiej na priv.
Jak najbardziej. Tylko tak jak pisałem to może być trasa tylko w jedną stronę. W poniedziałek sam nie wiem gdzie pojadę
Nie ma sprawy. To będę ja i mój brat. Na powrót coś ogarniemy na miejscu Odezwę się na priv żeby obgadac szczegóły
Ponawiam
Ja będę jechał z Wrocławia jak ktoś chce się ze mną zabrać to zapraszam z tym że muszę wyjechać w niedziele o 6 rano z powrotem
Hej,
@Indy - pytaj @Mk13, @deepone bądź @Maniek_88 - ja mam już komplet, a do tego zostajemy na rozszerzonym.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Chyba może być.
Obiadek i w drogę
Jak tak to świetnie, bo inaczej nie wrócę o sensownej godzinie do domu w niedzielę
Na powrot moge Was zabrać… w 5 osob na te 1,5h damy jakos rade:) Chyba ze jeszcze ktos mi sie zglosi ze chce jechac z i do Wrocławia… poki co mam jedno wolne miejsce (2 uwzgledniajac 5 osób w aucie).
Ktoś z północy ?
Tuchola/Bydgoszcz/Chojnice
Mam samochód i mogę kogoś zabrać ale jakby ktoś się wybierał to i mogę się dosiąść
ja z Torunia śmigam
Czyli mozna dołączyć ?
Ktoś wraca po rozszerzeniu do Warszawy i ma wolne miejsce w aucie?
Tak. Zapraszam na priw, to dogadamy szczegóły. Ale planuję ruszać rano z Torunia
Uwaga na tirowców - akcja 69 w piątek
Cześć wszystkim,
Również wybieram się na HotZlot. Wyruszam z Poznania (około godziny 6-tej rano) i mam 3 wolne miejsca w samochodzie. Będę przejeżdżał przez Gniezno, Włocławek, Płock, bardziej turystycznie aniżeli na “jak najszybciej”. Zapraszam na priv, będę edytował ten post, gdyby liczba miejsc się zmniejszyła lub zwiększyła.
Powrót w niedzielę, gdzie też mogę zabrać max 3 osoby
Wolne miejsca:
piątek: 1
niedziela: 1 (ale jest 1 ew. chętny)
Siemka, masz może nadal wolne miejsce? Chętnie zabiorę się z Wami i dorzucę parę groszy Jak z powrotem? Też w niedziele?
Siemka, jestem chętny! Dorzucę parę groszy