Na razie jedziemy we dwóch wspólnie z @Acorus’em. Jeśli ktoś reflektuje na wspólną podróż, dwie pełnowymiarowe osoby bądź trzy szczupłe, to seredcznie zapraszam. Zostajemy na rozszerzonym. Samochód to Ford Focus 1,6 z 2004 roku z klimatyzacją. Ważne info - w samochodzie nie palimy, co oczywiście nie oznacza, że na trasie nie możemy zrobić przerw na dymka.
Moja trasa będzie któraś z tych i mogę po drodze zgarnąć. Jak ktoś mieszka gdzieś niedaleko tych tras - Ciechanów, Mława, czy w drugą stronę - Mrągowo, Pisz - mogę trochę nadrobić. Póki co czekam na info od @Lelem czy się wybiera. Jak jednak nie, to całe autko puste. Nie chcę być samotny!
PS. Z północy czy zachódu od Olsztyna, zawsze ktoś może PKP dojechać do mnie…
Miałem jechać przez DK10 (Bydgoszcz, Toruń) lub S3 i S8 (przez Wrocław). Niestety po raz drugi muszę odmówić - mój 18-latek pojechał na sprawdzenie klimy (przestała mrozić) i w sumie na drobnym przegląd przed urlopem, a skończyło się na liście usterek dłuższej niż rolka papieru…
O widzisz!
Co prawda myślałem o rozszerzonym, ale to przecież tylko opcja, z której mogę zrezygnować. Też już myślałem o jeździe autem, no ale to w sumie spore koszty jak na jedną osobę w autku. Może jeszcze ktoś się dołączy i wtedy będzie jeszcze fajniej i taniej.