HotZlot 2018 - organizacja dojazdu

Hej,

Wszystko wskazuje na to, że będę jechał swoim samochodem z okolic Piekar Śląskich. Mniej więcej taką trasą. :slight_smile:

Na razie jedziemy we dwóch wspólnie z @Acorus’em. Jeśli ktoś reflektuje na wspólną podróż, dwie pełnowymiarowe osoby bądź trzy szczupłe, to seredcznie zapraszam. Zostajemy na rozszerzonym. Samochód to Ford Focus 1,6 z 2004 roku z klimatyzacją. Ważne info - w samochodzie nie palimy, co oczywiście nie oznacza, że na trasie nie możemy zrobić przerw na dymka.

Pozdrawiam,
Dimatheus

A też się podziele - a co. :stuck_out_tongue:

Moja trasa będzie któraś z tych i mogę po drodze zgarnąć. Jak ktoś mieszka gdzieś niedaleko tych tras - Ciechanów, Mława, czy w drugą stronę - Mrągowo, Pisz - mogę trochę nadrobić. :wink: Póki co czekam na info od @Lelem czy się wybiera. Jak jednak nie, to całe autko puste. :frowning: Nie chcę być samotny! :weary:

PS. Z północy czy zachódu od Olsztyna, zawsze ktoś może PKP dojechać do mnie… :smiley:

Nie mogłem się oprzeć (choć nie na temat)… :smiley:

Dialog Kurek - Kamiński (SONDA)

1 polubienie

Patrzę na połączenia (a raczej na ich brak!!), kombinuję i niewiele mi wychodzi…

Być może pojadę autem, ale to jeszcze nic na 100% pewnego.
Jeśli jednak tak, to mniej więcej taką trasą:

Jedź, jedź autem :wink:

Wsiadaj w PKP do Olsztyna to Cie zgarnę! :wink:

Hej, Ma ktoś miejsce w samochodzie i jedzie z/przez Warszawę? :slight_smile:

No to wygląda na to, że jadę. Z Sosnowca, bez rozszerzonego. Auto z 2010, LPG, klima. Zapraszam :stuck_out_tongue:

Gdybyś jechał ze Szczecina, to jaką trasą?

Lelem się wybiera, skorzystam z wolnego miejsca :wink:

Miałem jechać przez DK10 (Bydgoszcz, Toruń) lub S3 i S8 (przez Wrocław). Niestety po raz drugi muszę odmówić - mój 18-latek pojechał na sprawdzenie klimy (przestała mrozić) i w sumie na drobnym przegląd przed urlopem, a skończyło się na liście usterek dłuższej niż rolka papieru…

…także wszystkim uczestnikom życzę dobrej zabawy :slight_smile:

No ja też pojechałem tylko na regulację luzu zaworowego, okazało się, że przy okazji rozrząd do wymiany, bo łańcuch można sobie ręką zdjąć :confused:

Jadę z Gdańska autem bez rozszerzonego. Ktoś się dołączy? @Radek68 ??

O widzisz! :slight_smile:
Co prawda myślałem o rozszerzonym, ale to przecież tylko opcja, z której mogę zrezygnować. Też już myślałem o jeździe autem, no ale to w sumie spore koszty jak na jedną osobę w autku. Może jeszcze ktoś się dołączy i wtedy będzie jeszcze fajniej i taniej.

@cyryllo, @Radek68 - ja wracam z HZ do Gdańska - w poniedziałek. I szukam podwózki :slight_smile:

Tak, ja to pamiętam, ale @cyryllo napisał, że bez rozszerzonego (poniedziałek).

Mój niewiele pali w trasie jak coś i jest nowy :wink:
Niestety ale powrót w niedzielę. Wyjazd jeszcze do ustalenia. Jak reflektujesz?

Na 99%

Esz, czyli muszę szukać kogoś kto mnie w poniedziałek chociaż do Wawy podwiezie :slight_smile:

Wyjazd w piątek 10-11? czy wolał byś wcześniej?