Również szukam kogoś do wspólnej podróży z Rybnika pt-ndz.
Tylko jeszcze dzisiaj nie wiem czy na 100% jadę.
Chętnie się dosiądę w Warszawie.
Zapraszam, musimy się tylko umówić co do miejsca odbioru:) Bemowo byłoby super, bo blisko trasy:)
Spoko podjadę, daleko nie mam.
Na priva ustalajcie szczegóły
3 wolne miejsca z Gdańska. Pobyt rozszerzony. Wyjazd w piątek 6:00-8:00. Powrót w poniedziałek.
Przydałby się kompan na 5h drogi @januszek liczyć Ciebie na powrót w poniedziałek?
@mordzio a jak tam Twój urlop?
Tak, tak, tak
Szefie też będziesz ? Osz kurczę !
Chętnie wsiądę z nieznajomym / nieznajomą do auta w Warszawie. Nie za darmo rzecz jasna Szukam opcji dla siebie i brata. Ktoś coś ?
Tak się szczęśliwie trafiło
Brakuje jeszcze potwierdzenia od Piotrka. Rozumiem że w szafie się pusto zrobiło i jedziesz po koszulki ?
Zgadza się i po plecaki
aż mnie korci i się nie powstrzymam - jadę z Rzeszowa
Będę jechał samochodem z Torunia w piątek rano , a powrót prawdopodobnie wieczorem w niedzielę. Mogę zabrać kilka osób w razie czego. Preferuję drogę przez DK10+DK60 a z powrotem samą DK10, albo na odwrót.
(Gdyby zmieniło się miejsce/czas mojego wyjazdu to dam znać, ale na ten moment planuję wyjazd w piątek około 6:30 i raczej za wiele się w tej kwestii nie zmieni).
Do zobaczenia!
Muszę przetrzeć okulary, bo nie wierzę, co widzę…
“O wszelki duch i wszyscy święci”…
Jadę w piątek rano autem z Lublina. Ktoś chce się zabrać (za jakiś mały datek do paliwa)?
Mogę zgarnąć kogoś po drodze też, ale od Kocka nie znam okolicy więc jakieś charakterystyczne punkty
Gdyby co będą min. dwa miejsca na powrót w niedzielę (trasa na Wrocław).
Urlop jest, ale tylko na piątek. W niedzielę muszę wracać.
Może:
Mam jeszcze 1 wolne miejcie Gdańsk>HZ>Gdańsk. Wyjazd pt powrót Nd.
Jeśli wszystko pójdzie dobrze to wybieram się autem z okolic Pszczyny piątek - niedziela. Na razie jestem sam.