-Podjechałem rowerem na stacje benzynową i zostałem spisany za to że “Stałem obok tira i mogłem być złodziejem”.
-Za to że po rozpoczęciu roku szkolnego wracaliśmy i według panów policjantów powinniśmy być na lekcjach…
-Za to że szliśmy grupą po chodniku i wyglądaliśmy podejrzanie.
A inne przypadki to zawsze im spieprzyłem…
A dlaczego spisują? Jeżeli spiszą Cię np. 3 razy przy samochodach i w tej okolicy zostanie kiedyś skradziony samochód to będziesz jednym z podejrzanych.
Aż wstyd się przyznać że chciałbym być policjantem… (no ale nie takim patrolowym…)
mi nigdy nie przyszło nic ani nikt na chatę po spisaniu gorzej jak spróbujesz zwiać i ci się nie uda ;/ :olaboga: choć i to mi się nie zdarzyło hehehe 8)
rarowul , nie wierze po prostu hehehehe, już pytasz o to chyba 10 raz w tym temacie. Odpowiedziało Ci już tyle osób, a tu patrze, a Ty znów o to pytasz hehe nie mogę no
w ogóle czytam was i nie wierze prawie każdy pisze że uciekał przed policją jak mięli spisywać hahaha no nie mogę. Dzieci wyobraźnie macie niezłą no po 1 po co uciekać przed spisaniem haha, a po 2 jakbyś zaczął uciekać to by Cię na bank złapali, więc jak opisujecie swoje koszmary senne to piszcie, że to był sen, a nie że się na prawdę wydarzyło
oTOOLony zależy w jakich okolicznościach cie gonią bo na prostej ulicy to raczej tak ale jak umiesz wykorzystać otoczenie (płoty, dachy itp) to nie jest tak trudno uciec :evilbat:
nie uciekam ja mnie na ulicy zatrzymają (choć czasem się zdarza) ale jak się z kumplami wbije na budowę czy coś w tym stylu żeby ‘‘przyparkurzyć’’ to raczej nie dam im się zatrzymać a poza tym to daje satysfakcje jak zwiejesz :lol:
wczoraj spisała mnie policja za picie i pojechałam na komendę … czy jest potem wezwanie do sądu rodzinnego ? ;o (spisali mnie pierwszy raz) (mam 15 lat)
Dalej nie rozróżniacie pojęć, ty nie zostałaś spisana tylko zatrzymana. A tu już może różnie być. Dziękuj Bogu że za pijaństwo nie zgarneli cię do Izby Dziecka.
Już dajcie spokój. Czy tu nikt nie jest rozrywkowy? Ja też spitalałem kilka razy przed mendami. Czasem z piwem, czasem po piwie. Zdarza się. Ale po trzeźwemu to nawet po godzinie policyjnej siedzę z kumplami… I jest git:D
trzeba po prostu podchodzić na luzie to tematu. właśnie przeczytałem wszystkie posty z tego tematu:D kto się w dzisiejszych czasach przejmuje aż tak policją?
W dniu18.07.2008, o godzinie23:56został dopisany post przez PawelekCIACHO
dzisiaj widziałem jak jakiś pijak dostał od miśków dwie blondyny. musiało boleć
Policja może spisywać jak napisał fiesta prewencyjnie, czyli rutynowo ile im sie zachce to normalne.Nie musi oczywiście tego robić, ale może i jak najbardziej ma do tego prawo. Nie ma kary za przekroczenie limitu, bo limit nie istnieje.