w terminie czy po??
– Dodane 13.01.2011 (Cz) 22:28 –
kiedy sie tam logowałas a kiedy dostalas pismo?
w terminie czy po??
– Dodane 13.01.2011 (Cz) 22:28 –
kiedy sie tam logowałas a kiedy dostalas pismo?
jak po terminie to odpiszą jej to co mi…
oszustwo
madzilasska , Skoro masz podejrzenie popełnienia przestępstwa (kradzież i oszustwo) to zgłoś sprawę na policję. Nie zgłoszenie też jest karalne.
A jeśli nie możesz tego udowodnić, to nie pisz takich rzeczy i bądź mądrzejsza zanim klikniesz w link “akceptuję regulamin”
To jest tylko i wyłącznie wasza wina - przed rejestracją i podaniem danych należy bezwzględnie zapoznać się z regulaminem.
wystarczy popatrzec co sie dzieje…
Zalogowałam sie tam dokladnie 14 listopada, jakoś pod koniec miesiąca dostałam pierwszego meila i teraz koncem grudnia drugiego.
Ale z tego co wyczytalam w sieci to w ciagu 3 miesiecy moge sie ubiegac o usuniecie konta dlatego spróbowałam.
– Dodane 14.01.2011 (Pt) 17:10 –
A co Ci odpisali?
ja zalogowalam sie w polowie grudnia i 3 jakos dosatalam maila. tez im wyslalam maila ze rezygnuje. tez czekam…ale pewnie napisza ze jest to po uplywie i takie tam…
wystarczy przeczytać ciutek wyżej, to będziesz wiedział co mi napisali?
porażka kolejną wiadomość dostałam. xpingus powiedz mi jak wyglądała wiadomośc od nich do ciebie? i jak dawno to bylo? ile mineło od wysłania prez nich maila do ciebie?
Witam,
ja założyłem konto u nich 9 stycznia, po czym nic nie ściągając wysłałem maila zgodnie ze wzorem z ich regulaminu (własna głupota, wiem, mogłem nie zakładać konta…) . Nie odpisali, wysłałem ponownie kolejnego dnia. Mam adres w domenie yahoo.co.uk, może maile lądują u nich w spamie? Dzisiaj rano dostałem maila, że mam zapłacić im te 95złotych czy jakoś tak. Napisałem im, że do nich pisałem, ale że nikt nie odpisał wtedy oraz poprosiłem o usunięcie konta na podstawie tych 10. dni oraz zaprzestanie korespondencji. Teraz czekam na odpowiedź - pewnie znowu nie odczytają i napiszą, żebym zapłacił.
Podałem zmyślone imię i nazwisko…
Odpiszą ci oczywiście, że masz zapłacić, ponieważ w regulaminie masz napisane, że zrywasz umowę tylko drogą pisemną niestety? To właśnie dziwne, że można zawrzeć umowę drogą elektroniczną, ale zerwać tylko pisemną? Nie kminie tego.
madzilasska pisałem wyżej co mi odpisali spójrz wyżej, przecież nie będę co chwile tego samego cytatu pisał. Teraz czekam na ich odpowiedz, czy jak im zapłacę to się odtegują ode mnie, bo już rzygam nimi, ale od teraz czytam wszystkie regulaminy
Sek w tym, że oni Ci nic nie obiecywali… przeczytaj to co mi odpisali, tam masz link do wywiadu z radia Z, ty podpisałaś umowę, i masz do 10 dni, że jeśli Ci to nie pasuje, że tam nic nie ma, to masz im wysłać wypowiedzenie pisemne do 10dni! Widzicie, wy nawet nie czytacie tego co ja piszę, a potem dziwota że są takie cyrki. Ja uległem swojej głupocie, bo nie spodziewałem się, że sa takie numery w internecie, ale chociaż przeczytałem cały ten wątek, wy nie cofacie sie nawet 4 posty do tyłu…a oni na takich frajerów jak wy i ja czekają
xpingus chodziło mi czy przyszedł ci kolejny mail bo ja juz dostałam 2giego. jestem zła na siebie bo nie jestem glupia a wpakowałam sie w jakas chora sytuacje. widze ze takich ludzi jak ja jest coraz wiecej…ktos powinien załozyc antystrone i napisac jakas petycje czy cos o zamkniecie takiej str…zobaczcie ile osob sie wpierdzila w /cenzura/ bo ktos w 20 stronnicowym reg pisanym drobnym makiem pisze ze podpisujesz umowe i to jezykiem ktorego sie zupelnie nie rozumie. a gdyby ktos podał czyjes dane? tez sie beda czepiac? przeciez jest tzw internet bezprzewodowy wielu ludzi nie zabezpiecza wejsc int i co wtedy? IP znajda tak??
tak niby znajdą twoje IP, ale to moze tylko prokuratura, o tym wszystkim masz w całym tym temacie. Czytałaś go?
Link do petycji proszę: http://proca.pl/pokaz/3391/zamkniecie_pobieraczek_pl
wszystko jest, wystarczy poszukać…
tak ale jest tak ze jesli nie podales danych prawidlowych masz wysłac maila. po za tym on pisza ze pobieranie jest na ich str a wiec to oni wprowadzili mnie w bład i mam prawo w kazdej chwili zerwac umowe i w sadzie tez sprawy by nie wygrali. poniewaz nie wiem czy mozna to nazwac proba oszustwa,czy poprostu wprowadzeniem w bład.
– Dodane 21.01.2011 (Pt) 19:17 –
tak ale jest tak ze jesli nie podales danych prawidlowych masz wysłac maila. po za tym on pisza ze pobieranie jest na ich str a wiec to oni wprowadzili mnie w bład i mam prawo w kazdej chwili zerwac umowe i w sadzie tez sprawy by nie wygrali. poniewaz nie wiem czy mozna to nazwac proba oszustwa,czy poprostu wprowadzeniem w bład.
przecież na to wszystko co ty mi tutaj piszesz, to masz odpowiedź w moim ostatnim cytacie, jaką dostałem wiadomość od pobieraczka. Czytałaś? Właśnie o wypowiedzeniu e-mailem itd. itd. Nie odpisuje więcej,bo ty w ogóle nie czytasz co sie do Ciebie pisze.
mysle ze zrozumiałes o co mi chodzi.Nawet jesli my popełniamy bład logując sie nieczytając regulaminu,to dlaczego oni piszą ze cos sie pobiera na ich str skoro nie mogłam nic ruszyc.
– Dodane 21.01.2011 (Pt) 19:21 –
czytam… i to wlasnie uwaznie.
to posłuchaj tego linku rozmowa Radia Z z pobieraczkiem… sam zwariowałem i jestem w kropce, nie wiem co robić dalej… chyba by trzeba zacząć atakować znowu Urząd Ochrony Konsumenta? Tylko trzeba by, a nie tylko pisać tu?
ja mam ich w nosie i nie mam czasu aby biegac po jakichs urzedach. i nie bede sie tłumaczyc dlaczego nie ide do urzedu.moga robic co chca ja wiem ze oni wprowadzili mnie w bład i w sądzie żadnej sprawy nie wygraja ze mna.*(jesli wogole bedzie)byłam u prawnika co robic.poradzil isc do UOK albo olać.A jak bedą sądem straszyc to ich problem.
– Dodane 22.01.2011 (So) 19:19 –
to ze nie przeczytałam regulaminu jest moja wina ale logowałam sie na str gdzie obiecywano mi ściąganie plików a niestety nie moglamnic zrobić,przerzucało mnie ze str na str:D nos niech mnie pocałują albo w coś innego jak wolą:D