Jak mam usunac konto na pobieraczek.pl?

Poczytajcie.

http://www.uokik.gov.pl/download.php?plik=8179

Podałem prawdziwe dane wszystkie i przyszedł e-mail ze mam zapłacić co zrobić? zostały mi 3 dni do zapłaty a jestem niepełnoletni(16 lat) nabralem sie na to i założyłem konto dnia 29.09.2010r.

Prosze o szybką odpowiedź

odpowiedz padła juz 2121432235 razy

Poczytaj co piszą inni to będziesz wiedział co robić. :wink:

nikt nie może zamknąć tego tematu pisanie ciągle tego samego ludziom robi się nudne

mam pytanko.wyslalem do pobieraczek.pl e-mail (taki,jaki znalazlem na kilku forach i na stronie komputerowej)o usunieciu konta dzien po jego utworzeniu. w odpowiedzi otrzymalem to:

This is an automated message sent from Pobieraczek.pl.

We received a message from you and for your convenience, we created an

issue that will be used by our staff to handle your message.

To add more information to this issue, simply reply to this email.

Issue #: 435003

Summary: Oświadczenie o odstąpieniu od umowy na usługi Usenet

Priority: Średni

Submitted: Wed, 20 Oct 2010, 15:35:07 UTC

czy moze mi ktos pomoc i napisac co to znaczy?

mam nadzieje ze moge liczyc na wasza pomoc

Trochę “kulawe” tłumaczenie ale chyba zrozumiesz: http://infobot.pl/r/1Rgo

hmmm…

i co to znaczy tak ogolnie?

to jest automatyczna odpowiedź

ona oznacza że wysłałeś/aś do nich wiadomość

wczoraj otrzymalem kolejna wiadomosc od jakeigos/jakiejs madusia23@o2.pl o jakiejs dziwnej tresci zawierajacej tylko jakies adresy e-mail.gdy odpisalem ze to chyba jakas pomylka przyslano mi to:

Dear guma91@wp.pl,

This is an automated message sent from Pobieraczek.pl.

We recieved a message from madusia25@o2.pl and created an issue from it.

Since you were a recipient of the original message, we are sending you

the issue details.

To add more information to this issue, simply reply to this email.

Issue #: 442641

Summary: dom

Priority: Średni

Submitted: Sun, 24 Oct 2010, 17:20:33 UTC

i co teraz??co to??

Myślę że to wszystko wyjaśnia , nie wiem po co ten temat ciągnąć dalej. :expressionless:

PS.

UOKiK stanął na wysokości zadania , dobra robota.

Opowiem wam moja historie ja wg posiadałem dwa konta na tej fajnej stronie xD standardowo jak u każdego dostałem maila na dwa konta 94zl sąd itd…

postanowiłem im zapłacic za obydwa konta i wysłałem maila ze rezygnuje z ich uslóg za przelew dostałem potwierdzenie i ze mogę dalej korzystac z ich uslóg na pobieraczek.pl oraz odpowiedz na maila o rezygnacji ze nie mogę usunac konta bo umowa obejmuje 12miesiecy wiec po upływie 2 dniu udało mi się w końcu do nich dodzwonic i powiedzieli mi że już mam opłacone obydwa konta na rok i po upływie roku konto samo wygaśnie uznacie mnie za durnia że zapłaciłem ja w swoim życiu miałem raz doczynienia z sądem i nie mam miec zamairu więcej do tego wracac

Razer1234 , wyedytuj swojego posta i napisz go jeszcze raz, tym razem po polsku, z uwzględnieniem polskich znaków, znaków interpunkcyjnych oraz zwracając uwagę na wielkie litery na początku zdania.

W przeciwnym wypadku temat wyląduje w koszu.

Nie płaćcie im ani grosza. To złodzieje, oszuści i krętacze, którzy próbują Was nastraszyć pismami do sądu etc.

Nie uznamy cię za durnia tylko za pracownika “pobieraczka” :stuck_out_tongue: .

Tutaj świeży nius o pobieraczku i jego opłatach:

Pobieraczek.pl nadal straszy internautów. Ile mogą zapłacić?

Ciekawe dlaczego po…czek nie skierował ani jednej sprawy do sądu? :stuck_out_tongue: Poza tym gdyby ich metoda była zgodna z prawem to takich po…ów byłoby tysiące…

ciekawe czy pobieraczek dla każdej piosenki/filmu/programu osobno wykupywał licencje…

Biorąc pod uwage ilość plików tam zgromadzonych,to w 200mln złotych za licencje do plików może by się wyrobili.

Ja to z rok temu się w to wrobiłem,napisałem żeby mnie " nie xxxxxxx bo znam swoje prawa" i dali mi spokój.

Każdemu radze to po prostu - olać !

Cenzura :). Magik.

Edit: Przecież napisałem w “” więc jaka cenzura ? cytowałem słowa.

licencje ? a tam czasem nie sciagalo sie z rapida np przez to ?

nie chyba …:stuck_out_tongue: