Przeczytaj temat od początku to się dowiesz co z tym zrobić .
olać :P,tylko durnie płacą …
mi kolega założył na tym całym pobieraczku konto na moim mailu i idiota podał moje dane , adres itp. bo myślał,że to za darmo (na ten temat to się nie bd wypowiadać ) i mi przyszło wczoraj rano te powiadomienie,że coś tam do sądu mnie podadzą :shock: i mi 100 zł każą płacić phi nie dam im :razz: ale jak pytałam co on ściągał,że tyle hajsu ,to on mówił,że on nic nie pobierał to za co oni kasę chcą ??? #-o i jak weszłam na swoją drugą pocztę to też tam ten pobieraczek był,a na tamtym koncie nic nie było zakładane
Ten temat powinien już dawno zostać zamknięty, bo cały czas jest to samo mówione - oni straszą sądem, bo na tym łapią frajerów, którzy się tym wystraszą i zapłacą. Ignorować ich, to przestaną po jakimś czasie pisać.
@Karolinah
Racja. Poza tym trzeba czytać niestety po 30 stron regulaminów pisanych czcionką nr 7 … a w ogóle trzeba było nie zakładać konta …
To już swoją drogą…
taa nie zakładać konta a skąd ci wszyscy ludzie mieli wiedzieć ,że ich zrobią w bambuko ???
logiczne,że jakby wiedzieli jak będzie to by nie zakładali konta na tym fajfusie
Ja jakoś wiedziałam, bo w telewizji od dawien dawna o tym mówiono.
Takie cos mi wysłali mojemu bratu który wwalił sie w to bagno…Co mam zamiar zrobić…?? Tak mam zamiar usunąć konto emialowe bratu ( wtedy niech pisza…) bo szukałem i szukałem i nie znalazłem na stronie czegoś jak usuń konto czy coś z tego Pobieraczka…(tylko jak wyżej malym druczkiem zeby do nich pisac… Pfff) Sram na to co mi wysłali a jeżeli mnie pozwą to poszukam sobie gdzieś na niecie było o jakiejś instytucji która się zajmuje tego typu sprawami a w szczególności PObieraczkiem…
Czy może są jakieś nowe sposoby jak sie z tego gówna wyplątać…??
Jak ktoś ma jakiś fajny patent Sprawdzony przez kogoś to proszę a nie Udzielenie sie bo che posta nabić…
Usunąć konto możesz tylko jak nie mineło 10 dni,nie usuwaj maila po co sami przestaną przesyłać po jakimś czasie …
Zingnoruj te maile i nie przejmuj się tym.Moja siostra też dawno temu w to wpadła powiedziałem jej nie płacić po jakimś czasie przestali maile przesyłać.
Tylko głupi płacą
ten pobieraczek to taki natręt jak czegoś szukam w necie to co raz częściej na niego trafiam
do tego jeszcze mi spamują skrzynkę chcą abym się zarejestrował
ja wogóle nie wiem czy z tamtąd coś można pobrać …
nie każdy ma czas na oglądanie telewizji,a poza ty nawet jak ktoś ogląda to nie pamięta na pamięć każdej strony internetowej , która oszukuje,bo takich pełno…
mrgacek16 , prawisz farmazony.
Wpisz sobie w dowolną wyszukiwarkę Pobieraczek i pooglądaj wyniki.
Większość dała się nabrać jak o pobieraczku jeszcze nie było tak głośno.
Dlatego uważam, że nie ma sensu ciągnąć tego tematu - było już powiedziane 1000 razy - ignorować ich maile i przestaną pisać.
Nie ma sensu ciagnac tego tematu.Pobieraczek to naciagacze ktorzy jesli podaliby kogos do sadu to mysle ze i oni by zostali ukarani za udostepnianie pirackich plikow-przeciez tam nie ma oryginalow.Kaza placic za piraty-zal.pl . Dajcie sobie spokoj z tego rodzaju syfem
do mnie też napisali taki list ;( za trzy dni mam im zapłacić.
odpisałam im tak: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nic nie ściągałam z Państwa strony, konta nie da się usunąć samodzielnie zatem jeśli nie chcą mieć państwo problemów z sądem i z działem konsumenta (co miało już miejsce w kwietniu) to proszę nie wysyłać mi więcej pogróżek i usunąć moje konto na serwisie pobieraczek.pl !
1. Zawarłam umowę, której warunki nie zostały potwierdzone na piśmie i nie ściągałam plików – prawo do odstąpienia od umowy wydłuża się wówczas do trzech miesięcy.
2. Zawarłam umowę, ale na podstawie nieprawdziwych informacji (reklamy czy danych na stronie internetowej przedsiębiorcy) – na podstawie kodeksu cywilnego mogę uchylić się od skutków złożonego pod wpływem błędu oświadczenia woli bez konsekwencji w ciągu 12 miesięcy.
3. Jestem niepełnoletnia i rejestrując się skłamałam co do swojego wieku, ponieważ nie było innej możliwości( przy rejestracji nie było możliwości zaznaczenia mojej prawidłowej daty urodzenia)- wina serwisu, a sprzedawca żąda zapłaty za produkt lub usługę, której nie wykorzystałam!
myślicie, że to coś da?
nie chcę wyrzucać z portfela stówki za darmo ;/
Mój tata dostał taki list. Razem się śmialiśmy jak to czytaliśmy. Nic nie odpisywaliśmy i nic nam nie mogą zrobić chyba że będą szukać pana xxx
Ludzie się przejmujecie byle czym… Jak ja bym chciał płacić za wszystko co mi przysyłają to już dawno bym miał wyrok za ściąganie dziecięcej pronografii (cały czas takie emaile dostaje z jakiegoś chińskiego adresu), miłość i 10000000 Iphonów 4 za 1zł.
Zawarłaś z nimi umowę, ja bez żadnych problemów napisałem do Nich z prośbą o usunięcie konta i oni skasowali - i po bólu. To że jesteś nie pełnoletnia nic nie tłumaczy, Twoi opiekunowie prawni ponoszą za to pełną konsekwencje. Punkty 1,2 nic nie tłumaczą, akceptowałaś regulamin, na reklamie było wyraźnie napisane do ilu dni jest okres próbny.
– Dodane 31.12.2010 (Pt) 1:29 –
Zapewne wiesz co to adres IP, właśnie tak mogą Cie złapać.
Dołączam się do próśb o zamknięcie tego tematu ![-o<
Słabo się już robi jak się to czyta, a przeważnie takie wypowiedzi jak ta powyżej.
i tak nikomu nic nie zrobią, bo sami NIE MAJĄ praw do rozpowszechniania linków czy bezpośrednio programów/ gier, muzy itp.