Jakiej słuchasz muzyki?

Ja słucham tylko najlepszego zespołu na tym wszechświecie - oczywiście jest to…Świnka Halinka… !!

Hard Rock, Metal (tylko nie Punk i Gothic).Czasami lubie posluchac muzyki z Energy 2000. To jest muzyka. A HH to jakies ziomale co sie wyslawiac nie umieja i tylko przeklinaja w tym piosenkach :stuck_out_tongue: Oczywiscie to tylko moje zdanie!!

PZDR!

Ja słucham takich spokojniejszych kawałków techno 8) Ale głównie lubie to, co wpadnie mi w ucho, może to być jakiś hip-hop, pop, czasami rock. Nie lubię muzyki w stylu metal, hard style itp. głowa mnie od tego boli ;]

R’n’B, Rap, Dance Hall, Pop Punk, Pop, generalnie bardzo różnie :slight_smile:

ja slucham :

Hip Hop Polski : WWO , Zip Skład , Hemp Gru , PONO , Zipera

Rap Zagraniczny : Obie Trice , Eminem , D12 , 50 cent , G-Unit

Metal : System Of A Down , Limp Bizkit , Hot Action Cop

a techno to ja nienawidze to nie muzyka to bezsensowna łupanina !!

To Twoja sprawa jak nie masz pojęcia o tej muzyce to nie wypowiadaj się bezsensu!

może każdy niech słucha tego co lubi.

Techno to nie muzyka. Potwierdzam. Też nie nawidze tego chłamu.

Ja tam lubie głównie RAP.

Słucham zwłaszcza polskiego rapu, tzn. Peja, donGURALesko itp. i Amerykańskiego tzn. 50cent, G_unit, TheGame

Hip-Hop, szczególnie Polski :smiley: :smiley:

Ja tez mysle ze kazdy ma swoje zdanie na temat muzyki. Ja lubie Techno bo to mnie odstresowuje ,a od czasu do czasu dobry Hip-Hop. Pozdrawiam.

gruby_wieprzek po raz kolejny piszesz swoje subiektywne oceny. Może nie pisz za innych i nie krytukuj bez podstawnie. Każdy słucha tego co lubi … :roll:

Każdy słucha tego co mu się podoba i nie można stwierdzić, że jakiś gatunek jest lepszy od innego. Ja osobiście słucham przede wszystkim rocka i wszystkich jego odmian. Ale nie zamykam się w tym kręgu. Czasami włączam radio i w ucho wpadnie mi jakiś utwór pop. W ucho wpadają mi kawałki nowoczesne, jak i muzyka poważna. Albo połączenie obu.

Myślę, że nie można zamknąć się w obrębie jednego (kilku) gatunków. Należy być otwartym ^^

Nie lubię HH szczególnie polskiego, ale nie ukrywam, że jest kilka kawałków (amerykańskich akurat) które wpadły mi w ucho. Niektóre kawałki techno też są ciekawe.

Okay, nienawidzisz, ale to nie daje ci prawa do wygłaszania opinii, że techno to nie muzyka. A czym jest muzyka? Bo ja jakoś nie przypominam sobie żeby definicja muzyki zależała od gatunku :?

no widze wlasnie jak ty sie znasz , techno jest wg mnie bez sensu bo ciagle jest ta sama lupanina bez sensu , bez slow , bez ladu , bez skladu … a dobry hip hop jest muzyka o zyciu a techno o czym jest O NICZYM !!

Metal (death, speed, power) Hard (hardcore, metalcore), rock (hard rock, rock progresywny)

Weź sie już nie wypowiadaj specjalisto od muzyki (od siedmiu boleści :mrgreen: ) bo koledzy ci już wyjaśnili, że takie gadanie sobie możesz wsadzić :x Jeżeli tego nadal nie rozumiesz to tu nie zaglądaj.

Techno , Trance , Pro Trance , I Czasami ‘‘hałsu’’

Alternatva -> Placebo -> Meds

Rock/Hard Rock/Metal - Klasyla lat '60-tych i '70-tych Queen Led Zeppelin The Doors, The Who, Hendrix, Black Sabbath, Janis Joplin, Dżem, Free…

Tylko Polski Hip Hop !!

PEJA ! WWO ! KALIBER 44 ! HEMP GRU ! PAKTOFONIKA !

Nienawisc do policji tak zostalem wychowany ten kto z nimi trzyma nazawsze jest przegrany H… !!

Równiez TECHNO !!

JAZDAAAAAAAAAA !!

ELO !

Poczytaj regulamin nie używamy wulgaryzmów na forum i czerwonego koloru w tym dziale, zastrzeżony dla administracji

Pozdrawiam Gutek2222

Ja lubie pop , rock , techno , Hip hop a czasami słucham muzyke klasyczną tak dla rozluźnienia :wink: