Analizując treść powyżeszego, jest to nic innego jak podcinanie gałęzi na której się siedzi.
Dorośniesz, zrozumiesz o co biega i sam będziesz się śmiał ze swojego niby buntu 8)
Analizując treść powyżeszego, jest to nic innego jak podcinanie gałęzi na której się siedzi.
Dorośniesz, zrozumiesz o co biega i sam będziesz się śmiał ze swojego niby buntu 8)
Temat brzmi:
A nie: co sądzisz o innej,niż słuchasz,muzyce?
Słucham głównie Rock’a,ale lubię też posłuchać innych gatunków muzyki,pod warunkiem,że nie jest to coś a’la Mandarynka :x
Moja ulubiona kapela:RHCP("Papryczki )i Metallica a ostatnio polubiłam Rammstein,chociaż nie lubię j.niemieckiego :]
Po moim avatarze widać że słucham starego dobrego rocka i starych dobrych wykonawców tego typu: Van Morrison, Fleetwood Mac, Status Quo, Ten Years After, ZZ Top i inni.
Może jestem jednym z nielicznych który nie lubi disco polo, mandaryny albo dody, ale bynajmniej sie tego nie wstydzę.
Oto kilka tego typu kawałków do posłuchania(preview):
http://sg1.allmusic.com/cg/smp.dll?link … c&r=64.asx
ja słucham prawie wszystkiego! nie lubie reege i disco polo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tak jak ktoś już tu napisał, a co wg. Ciebie jest muzyką? znasz definicję, która eliminuje techno z ‘obszaru’ muzyki?
to fakt w tym kawałku peja przesadził!
@ Ace.B
Muzyka kojarzy mi się(niezależnie od gatunku) z połączeniem dźwięków oraz śpiewu. Aby można było mówić o muzyce jako takiej, to te dźwięki muszą pochodzić z różnych instrumentów obsługiwanych przez ludzi np. gitara, perkusja, saksofon, pianino… itd. Jeżeli ktoś uważa za muzykę jakieś “pierdzenie” wydobywające się z komputera, to jest chyba śmieszny.
gruby_wieprzek wyluzuj z komentarzami.
Do pozostałych, odpowiadajcie na pytanie Jakiej słuchasz muzyki?
Inne wypowiedzi będą kasowane jako OT-y
gruby_wieprzek dla Ciebie każdy kto ma inne upodobania od twoich jest śmieszny - zastanów się co ty pleciesz człowieku … :?
żeby nie ot ( ) lubię też sobie posłuchać Linkin Park
To ci się źle kojarzy :?. Techno też jest tworzone przez ludzi :-x. Ja także nie przepadam za techno, ale każdy słucha, co lubi i nie powinien ubliżać innym tylko dla tego, że sam nie lubi jakiegoś rodzaju muzy. :roll: . Jest na to też określenie “tolerancja”
Na przykład jak się poczujesz jak powiem, że HH to nie jest muzyka mówiąca o życiu tylko chłam, na który dają się nabrać naiwni, a jego wykonawcy i odbiorcy to prymitywy. Używany w wielu utworach słownik jest godny pożałowania, a same utwory uczą często nienawiści do policjantów, etc.
Najczęściej muzyka klubowa.
Poczuję się bardzo dobrze, ponieważ uważam, że masz rację. To jest chłam taki sam jak techno. Kolesie obładowani złotem śpiewają o biedzie - czy to nie jest żałosne???
punk rock, alternatywna - Kazik, Kult, KSU, Zabili Mi Żółwia, itp.
inteligentny polski rap - Paktofonika, Kaliber 44, WWW, O.S.T.R.
siał gruby_wieprzek ferment…
W Linkin Park fajnie się jeden gość drze, można czasem posłuchać dla odstresowania
gdy jest śpiew mamy doczynienia z PIOSENKĄ
zresztą śpiew często psuje caly utwór :?
myzyka/piosenka ma wpadać w ucho … nieważne są teksty …
[
szmiesznu jesteś ty ze swoim brakiem tolerancji… nieznasz techno to sie niewypowiadaj :? jedyne techno jakie znasz to komercha jaka leci na vivie …
pozatym w techno niechodzi o “piękne” słowa itp … techno jest MUZYKĄ która “porywa” do tańca puść sobie dobry trancowy kawałek a “odlecisz”
p.s. niema to jak słuchanie tracnu w nocy a najl;epiej jadąc samochodem
Rock, Alternatywa, Blues, Techno & Trance.
Hip-hop to raczej nie. To recytowanie słów o tym jak to nie ma co do gara włożyc itd.
wiesz co mówisz! respekt!
btw ostatnio wsłuchuje się w kawałki pop’owe …
hmm to w moim przypadku zależy od nastroju
W sumie to wszystko potrafię znieść, ale codziennie HardRock.
A po avararze i podpisie widać, że kapela Guns N’ Roses jest moją ulubioną…
To kwestia znajomości języka, w którym koledzy growlują.
Ja też lubię muzykę klubową. Podobał mi się koncert Fantomasa w klubie Proxima
A tak w ogóle, to dlaczego ten temat się tak długo trzyma? Przecież było mnóstwo tematów o ulubionej muzyce.
a ja:
Hip Hop/Rap
Punk Rock
Cos troche w stylu Hard Rocka (ale niektore tylko piosenki)
I Niemiecki Hip Hop tzn Aggro Berlin