Jakiej słuchasz muzyki?

Ja natomiast w kolejności od najlżejszego typu: Rock, Hard-Rock, Metal, Heavy-Metal oraz Trash-Metal :slight_smile:

Top 20 ulubionych zespołów, które każdemu polecam!:

• Iron Maiden

• Black Sabbath

• Blind Guardian

• Fear Factory

• Hatebreed

• Iced Earth

• Machine Head

• Marilyn Manson

• Metallica

• Rammstein

• Slayer

• Slipknot

• Soulfly

• Sepultura

• Stone Sour

• Tool

• Vader

• AC DC

• Nightwish

• Lordi

Nie są one ułożone w odpowiedniej kolejności gdyż każda kapela bądz wakalista ma swoje plusy i niemożliwe jest ułożenie jest tego zbioru od najlepszej do najgorszej (jak dla mnie). Jedne są lite`owe inne średnie, a niektóre hardcorowe. Słucham w zależności od nastroju :slight_smile:

Oczywiście to nie są wszystkie. Tylko wierzcholek góry :stuck_out_tongue:

Ja słucham hip-hopu polskiego m.in.

-Płomień 81(szczególnie Onar)

-Mes

-Numer raz

-PIH

-DonGuralEsko

-Kaliber44

-ewentualnie TEDE

techno :stuck_out_tongue: troche roku hip hopu i wszystkiego 8)

Ja słucham Techno, Dance, ostry Metal a polskiego hip-hopu nienawidzę - amerykański rap jeszcze zniosę.

w końcu jakis temacik gdzie mam troche do powiedzenia :smiley:

No wiec tak: słucham raczej kazdej muzyki, co wpadnie w ucho. Przede wszystkim jest to jednak techno i ogólnie muzyka elektryczna (Dj tiesto, Benni Benassi, Ziggy X, Paffendorf, Blank & Jones, ATB, Paul van Dyk, East Clubbers, Pakito, Westbam, Gigi d’Agostino, C-Bool i wiele, wiele innych, mogłabym wymieniac dziesiątki…), dalej rock & metal(?) (Green Day, Metallica, czasem System of a down, Linkin Park itp…), pop (no to wiadomo, co na czasie :slight_smile: :twisted: ) i gdzies przy koncu hh/rap (to juz musi mi sie spodobac, albo tekst, albo muzyka i to bardzo, zebym mogła tego słuchać…)

Jak widać wszystko :slight_smile:

Pisze sie “Thrash” Metal…

Wiem. Zjadło mi literkę :slight_smile: Mam nadzieję, że się nie obruszyłeś :wink:

Masa ludzi pisze “Trash” Metal, a jak slucha sie danego gatunku muzyki to wypada przynajmniej wiedziec jaka jest poprawna pisowania jego }:>

Złączono Posta : 13.12.2006 (Sro) 18:16

Masa ludzi pisze “Trash” Metal, a jak slucha sie danego gatunku muzyki to wypada przynajmniej wiedziec jaka jest poprawna pisowania jego }:>

Wszystkiego po trochu ale głównie muzyki lat 70 i 80-tych

Polecam ten utworek na święta :wink:

Melanie Thornton - “Holidays Are Coming”

A Wy znacie jakieś fajne świąteczne piosenki(oprócz kolęd oczywiście)

Słucham tylko i wyłącznie polskiej muzyki. Polski Rap to jest to.

Bardzo różnej - trochę rocka (ale nie matal), trochę poezji śpiewanej, trochę muzyki z lat 70-80, raczej nie przepadam za popem, choć zdarzają się fajne kawałki, hip-hop i techno odpada - nie trawię tego.

Mocny Metal często Black, Death Metal

ja słucham, Arkę Noego :smiley: a tak na serio rap, ale powoli mnie nudzi, przeszedłem na pop i dance (, za to techna nie na widze.

Dance, House, Drum&Bass, Pop, Rock, a najczęściej Trance i stare odnowione kawałki :slight_smile:

Drum&Bass,Trance,Dance,Techno i wiele innej

Hip Hop amerykański :smiley: Peace :smiley:

A ja w tej chwili słucham sobie zmixowane sextasy, całkiem dobre :mrgreen:

Ja słucham techno, rap (głównie 50 cent), death metal, czasem fajna muza z lat 80 :smiley: i hause

A ja muzyki z fabryki słucham, lajtowa jest. :lol:

Tak na poważnie to Soul, R&B i Rap.