Ja natomiast w kolejności od najlżejszego typu: Rock, Hard-Rock, Metal, Heavy-Metal oraz Trash-Metal
Top 20 ulubionych zespołów, które każdemu polecam!:
Iron Maiden
Black Sabbath
Blind Guardian
Fear Factory
Hatebreed
Iced Earth
Machine Head
Marilyn Manson
Metallica
Rammstein
Slayer
Slipknot
Soulfly
Sepultura
Stone Sour
Tool
Vader
AC DC
Nightwish
Lordi
Nie są one ułożone w odpowiedniej kolejności gdyż każda kapela bądz wakalista ma swoje plusy i niemożliwe jest ułożenie jest tego zbioru od najlepszej do najgorszej (jak dla mnie). Jedne są lite`owe inne średnie, a niektóre hardcorowe. Słucham w zależności od nastroju
Oczywiście to nie są wszystkie. Tylko wierzcholek góry
w końcu jakis temacik gdzie mam troche do powiedzenia
No wiec tak: słucham raczej kazdej muzyki, co wpadnie w ucho. Przede wszystkim jest to jednak techno i ogólnie muzyka elektryczna (Dj tiesto, Benni Benassi, Ziggy X, Paffendorf, Blank & Jones, ATB, Paul van Dyk, East Clubbers, Pakito, Westbam, Gigi d’Agostino, C-Bool i wiele, wiele innych, mogłabym wymieniac dziesiątki…), dalej rock & metal(?) (Green Day, Metallica, czasem System of a down, Linkin Park itp…), pop (no to wiadomo, co na czasie :twisted: ) i gdzies przy koncu hh/rap (to juz musi mi sie spodobac, albo tekst, albo muzyka i to bardzo, zebym mogła tego słuchać…)
Bardzo różnej - trochę rocka (ale nie matal), trochę poezji śpiewanej, trochę muzyki z lat 70-80, raczej nie przepadam za popem, choć zdarzają się fajne kawałki, hip-hop i techno odpada - nie trawię tego.