ostatnio słucham akona i P.diddy
ja głównie słucham rocka i metalu (The Offspring, Hammerfall, Avanged Sevenfold, Lordi, RHCP, Linkin Park itp.) zdarza mi się również słuchać amerykańskiego rapu. polskiego hip-hopu nie trawię tak samo jak techna
Czy ty sie dobrze czujesz?? :?
Zależy od nastroju, a ten przeważnie zawsze nastawiony na odbiór bluesa , taaak - najchętniej relaksuję się słuchając bluesa…
Czasami od bluesa odrywa mnie Leonard Cohen……
Pozdrawiam melomanów
Muzyka poważna też jest głupia, bo nie ma słów?
Szkoda, że nie możesz odpowiedzieć… :twisted:
Przecież nie napisał że Linkin Park to metal, a wymienił m.in. Hammerfall, więc nie wiem o co ci chodzi 8)
Punk, ska, reggae, rock, alternatywa.
Jeśli o mnie chodzi to:
Rammstein, SOAD, Dżem, dobre techno i to co jest na topie (i nadaje się do słuchania)
Ja słucham: DAnce, Trance, H-H i Techno.
Dla ciebie nie ma już ratunku ;]
Głównie to gotyk: Krypteria, DevilDoll, Seraphim Shock, Lacrimosa itd
Poza tym to Celtic, Symphonic Metal…
Wreszcie ktoś normalny inaczej Nie zapomnij o Clan Of Xymox i Apoptygma Berzerk
Nie zapominam… nie zapominam… Spokojnie!
“Normalny inaczej” - mam nadzieję, że to komplement
Pozdrowionka dla osób z klimatów
W rzeczy samej
Chillout, nu-jazz, trip-hop, ambient.
I od czasu do czasu rock aby totalnie nie zamulic
mnie jara hip-hop i nigdy chyba tego zdania nie zmienie
Moja ulubiona to Dance w połączeniu z Techno, czasem Trance . A najczęściej słucham klubowych mixów np. z Manhatanu lub Energy 2000, wykonawców tj. Tiesto, Levy, Matush, Jjack, Skethy itp ;]
Jak pisali moi poprzednicy aktualnie słuchany kawałek zależy od nastroju
Osobiście nie lubię wszelkiego rodzaju metalu rocka i bluesa i innych tego typu. Po prostu owa muzyka mnie nudzi a metal kojarzy mi się z “darciem mordy” przez ludzi śmiesznie ubranych Po prostu nie lubię ale przez to nikogo nie piętnuję :mrgreen:
Było tu cos o muzyce , jej definicji i ustosunkowaniu sie techno do niej , osobiście tego rodzaju “muzyki” nienawidze , wraz z tym całym ziomalstwem .
Zreszta jak ktos wczesniej madrze napisal ( nie chcialo mi sie czytac temau od poczatku) :
A jesli chodzi o moje upodobania muzyczne , to sporo tego , nie siedze w sztywnych ramach i słucham wszystkiego czego naprawde dobrze sie słucha tzn. wiekszosc odmian rocka , hard , a głównie metal ( thrash , death , brutal death , melodic death , power, speed , heavy ). Ulubione bandy ( te współczesne , bo o klasykach chyba wspominac nie musze … )
To : m.i.n : Dark Tranquillity , Children of Bodom , In Flames , Megadeth , Tool , Slayer , Rise Against , Jimmy eat world ,Symphony-X itd.
Pozdrawiam wszystkich fanów normalnej muzyki
Choć nie znam się jakoś bardzo na muzyce, to głownie słucham rock.
lata 60’ - the police
lata 70’ i 80’ - ac/dc, iron maiden, guns and roses… europe “the final countdown”
Wymiata
Nie wiedziałam, że np. Lacuna Coil to “darcie mordy”, albo Lacrimosa, albo nawet komercyjna kapela Evanescence hmmm… ciekawe… :shock: