nie da się normalnie zalogować na forum, bo cały czas pojawia się komunikat o błędnych danych - mimo że takie dane wpisywane na stronie głównej powodują zalogowanie, choć z błędem, o czym w kolejnym punkcie,
logowanie przez portal też nie działa poprawnie, bo przenosi do linku, który nie istnieje.
Generalnie grubo, jak na zwykłą, kolejną aktualizację. Napisałbym w stałych bywalcach, ale po aktualizacji w ogóle nie widzę tego działu… Działanie sprawdzane na Windows 7 x64 Ultimate na przeglądarkach Firefox x64 65.0 oraz na Opera 58.0.3135.53.
@tomekb, @Docent - co się dzieje? Czy nikt w ogóle nie testuje nowych wersji forum przed ich wprowadzeniem?
A ja zauważyłem, że na Waszej głównej stronie DP działa jakiś skrypt(nie skrypt? - prawdopodobnie przeniesiony z WP - tam jest to samo, sprawdzałem na Operze, FF i Edge), który potrafi obciążyć nawet mocny procek do 40% a to dużo. Nic go nie może zablokować oprócz wtyczki Disconnect. Nie moglibyście trochę lepiej zoptymalizować stronę?
@Docent Po aktualizacji jest problem z poziomami zaufania - dlatego @zbigg47 nie ma edycji to samo miał @Dimatheus, ale ogarnięte już.
@zbigg47 zaloguj się teraz ponownie. Powinno być git.
Do wszystkich, których dotknął ten sam problem. System z czasem powinien ogarnąć sam poziom zaufania, ale jakby się komuś strasznie paliło to wiadomość do kogoś z moderacji.