Ja również cierpliwie czekam… :mrgreen:
Osobom, które twierdzą, że jeszcze nie dostały licencji proponuję sprawdzić czy maile z upolowanymi licencjami nie zostały przypadkiem wycięte przez ich moduł antyspamowy. W moim przypadku trzy maile od firmy Macecraft Software zostały uznane jako spam.
Niestety nie. Pozostaje nadal czekać.
pierwsze co zrobilem to tak wlasnie sprawdzilem i nic
Mój kolega też jeszcze nie dostał i się denerwuje. Przekażę mu, że jest sporo osób, które też czekają.
a czy mogę wiedzieć ile licencji zostało anulowanych z powodu “piranii” :?:
Jeszcze raz bardzo dziękuję za licencję.
Ktoś wcześniej tutaj pisał o tym, że korzysta również z laptopa itd.
Owa licencja jest na aż 5 stanowisk komputerowych :D/
Aktualnie zostało wysłanych około 200 licencji, reszta zostanie z pewnością dosłana reszcie. Nie ma co szaleć i siać niepotrzebnej paniki.
Czy można więc ze względu na te 5 stanowisk dać ten program powiedzmy sąsiadce albo koledze? :mrgreen:
Nie, bo w kluczu rejestracyjnym zawarte są dane osoby która wygrała licencję.
a mam pytanie kiedy będzie następne polowanie i co trzeba zrobić aby brać w tym nim udział
dzięki za odp
Będzie jak będzie, ani wcześniej ani później - jeśli będzie
To już chyba było wałkowane do bólu
minal tydzien a licencji jak nie bylo tak nie ma
A ja mam pytanie. Czy tym razem po wygraniu również otrzymywało się maila od redakcji iż dane zostały zapisane? Bo otrzymałem komunikat po kliknięciu: “Dane zostały zapisane do bazy. Gratulujemy upulowania…” lecz żadnego maila na skrzynkę nie dostałem.
jak najbardziej byl mail
Żadnego takiego maila ni dostałem. W polowaniu o “Sothink SWF Quicker” mail przyszedł normalnie a teraz mimo upolowania żadnego odzewu… Zna ktoś przyczynę?
Napisz do administracji Vortalu .
Na pewno upolowałeś tylko jedną licencję ??
Tak… Nie jestem pijawką jak inni
Dostałem dzisiaj licencję, program bardzo fajny, przyda się oczywiście
Ja dostałem jakies mejle, w sumie były 3, i wszystkie po angielsku, więc nie wiem czy to to, ty też takie dostałeś mejle ?
Fracha
Ja też żadnego mejla nie dostałem, od dobreprogramy, a upolowałem jedną licencję