Kolejne polowanie na licencje

I tak kończymy tę dyskusję.

Każdy kolejny post dotyczący pożałowania godnych “ekspertyz prawniczych” będzie traktowany jako OT z wszystkimi tego konsekwencjami. Jeśli u kogoś ZABAWA z nagrodami wywołuje nadmiar emocji to rzeczywiście może lepiej w niej nie uczestniczyć.

=================

Monczkin:

Od siebie dodam, że cały ten pasjonujący wątek poleciał tam gdzie jego miejsce - w kosmos.

Model12 - skończ już, bo zastosujemy drastyczniejsze środki :evil:

Chwila - a trial to ile czasu jest ważny? Do czasu otrzymania licencji może warto korzystać z niego i nie robić zbędnego zamieszania?

O ile się orientuję z własnego doświadczenia, wersja trial ważna jest do 15-u uruchomień programu. :roll:

To nie wolno wyłaczać do otrzymania licencji.

Pozatym można zamówić program w wersji BOX - zoabczysz jak Cię Poczta Polska zrobi w balona ;] Oni są prze siętami i oni się mogą spóźniać. Nikt nie idzie na nich krzyczeć itp. ;]

EOT

wlasnie otrzymalem maila z kluczem do wygranego programy

troche dziwnie ze biorac udzial konkursie na polskiej stronie dostaje sie maila z kluczem w jezyku angielskim ale coz…

ps. rozwalil mnie sam klucz ktory sklada sie z bagatela 72 znakow :slight_smile:

Do mnie też dotarło, ale faktycznie ten serial :o

Pozdrawiam i czekam na kolejne polowanie

Panowie a może mi ktoś podać nazwę maila i adres z ktorego przyszedł bo mi sie skasowała wiadomość może by mi jeszcze raz przesłali mój mail :slight_smile:

nadawca: Intermedia Software

temat: Your Helium Music Manager license from dobreprogramy.pl

To jest adres typu no-reply, więc radziłbym pisać na inny :stuck_out_tongue:

dokładnie!

Zawsze mozna z formularza posłąć: http://www.helium-music-manager.com/sup … tactus.php

BTW

Też myślałem, że wywaliłem ze spamem …ale teraz poczte sprawdzałem i ok, jest mail :slight_smile:

Witam! I do mnie dotarła licencja.Dzięki redakcjo za polowanie.

Program najlepiej pociągnąć z linka podanego w mailu,faktycznie producent dotrzymał słowa,program po polsku.

Co mam zrobić jeśli nie dotarła do mnie licencja??? A wiem, że pozostałym doszły licencje :roll: W spamie nie mam nic :expressionless:

A skąd wiesz?? Masz 500 potwierdzeń?

Jak ma dojść, to dojdzie.

no nic napisałem do nich z formularza może sie uda :slight_smile:

No ja również nie dostałem licencji? Pisać do redakcji czy bezpośrednio formularz do twórcy programu. Mógłby się wypowiedzieć ktoś z redakcji vortalu?

arlid , było już wiele razy - za wygenerowanie i wysyłkę kluczy odpowiedzialny jest producent programu.

Napisałem ten formularz zobaczymy co z tego wyniknie :slight_smile:

Wszystko jest opisane w regulaminie, a chyba oczywiste jest, że trzeba się najpierw z nim zapoznać zanim przystąpi się do konkursu.

1. Nagrody w postaci kluczy licencyjnych zostaną przesłane przez producenta oprogramowania w ciągu 14 dni roboczych na adresy e-mail podane przez zwycięzców w formularzach.

2. W przypadku gdyby w ciągu 14 dni roboczych na adres zwycięzcy nie dotarła przesyłka, o której mowa w pkt 10 należy kontaktować się z producentem odpowiedzialnym za wysyłkę kluczy licencyjnych stanowiących nagrody.

Wiem czytałem, tylko zastanowiłem się skąd wiedzą czy wygrałem czy nie - proste dostali od was moje dane.

Porządna firma dostałem właśnie licencje jeszcze raz :slight_smile: