Kolejne polowanie na licencje

Witam!

Niestety wygrałem polowanie 10 maja i niestety nie otrzymałem żadnej licencji nawet do wersji 4.

Pisałem również maila do redakcji dobrych programów ale niestety nie doczekałem się odpowiedzi a minął już chyba tydzień.

W związku z tym moje pytanie czy jako “zwycięzcy” należy mi się chociaż licencja do 4 czy nie?

Pozdrawiam.

edit:

dodam również że w spamie również nie otrzymałem licencji :slight_smile:

A ja mam pytanie jeszcze jedno pytanie w sprawie tego calego polowania.

W poście zamieszocznym wyżej jest napisane:

Czy nie podpisujecie umowy ze sponsorem? Jest to forma umowy słownej?

Nie, żebym miał do Was pretensje, tylko interesuje mnie jak możecie potem dochodzić swoich praw (w przypadku gdy jakaś firma w ogóle wyprze się swoich obowiązków).

I jeszcze jedno pytanie - wiadomo już co Szampon da nam w zamian za “piątke”??

Umowa umową ale:

Właśnie, ja też nie dostałem żadnego klucza, nawet do wersji 4.

W zasadzie klucze do każdego z programów Ashampoo (… i nie tylko) można sobie ściągnąć z P2P :x [-X ,

ale w praktyce nie ma to jak legalne oprogramowanie. :wink:

Mi nie chodzi o żadne wymuszenia, ciekaw jestem tylko, czy owa umowa była. Interesuje mnie jak redakcja załatwia takie sprawy. Jeśli o tajemnica - ok :wink:

Zwracam się z uprzejmą prośbą żeby redakcja w końcu odpowiedziała co z osobami które nie dostały nawet klucza do wersji 4

sory za ten czerwony ale pisze maile do redakcji, pytam na forum zresztą nie tylko ja i TOTALNA OLEWKA!

Pozdrawiam i czekam na jakąś reakcje…

Redakcja rozesłała maila z wiadomością co dalej, to samo masz napisane stronę wstecz.

Jesteś z redakcji? BO PYTAM REDAKCJĘ!

W meilach od nich nie ma ani słowa o tym co z osobami które pomimo wygranej nie otrzymałem nawet wersji 4…

następnym razem prosiłbym o CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM…

Przydałoby się żeby ktoś przeczytał ze zrozumieniem regulamin i dowiedział się, że kolor czerwony jest zarezerwowany dla adminów… Wracając do tematu - ten mail pewnie doszedł tylko trafił do spamu i został omyłkowo usunięty. W takim wypadku jedyne co możesz zrobić to napisać do fundatora programu czyli firmy Ashampoo z prośbą o ponowne wysłanie klucza na twój adres. Redakcja dp raczej za wiele w tej sprawie zrobić nie może.

następny redaktor?

po pierwsze wiem że czerwony jest dla adminów i przeprosiłem za to, to jedyny sposób żeby ktoś to w końcu zobaczył

po drugie problem nie dotyczy tyko mnie

po trzecie nie mam anty spamu, tzn jest wyłączony… o czym już pisałem wcześniej!

ThugAngel ,

po drugie… jak wiesz, nie powinieneś go używać :stuck_out_tongue: .Używając świadomie tego koloru, powinieneś zarobić “żółtą kartkę”.

… i wielu innych… krogulec chyba wyjaśniał sytuacje :wink:

tutaj napisz :slight_smile:

:arrow:http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=5#kontakt

Temat już się przewijał dziesiątki razy. Za wysyłkę kluczy odpowiada producent - jeżeli go nie dostałeś, bardzo proszę o kontakt z producentem. Wszystko masz zresztą opisane w regulaminie Polowania.

My tych kluczy nie mamy - są wysyłane bezpośrednio do zwycięzców, więc wysłać Ci klucza nie mamy jak…

Jeżeli nie dostałbyś odpowiedzi od Ashampoo to dopiero wtedy wyślij do nas maila, a zajmiemy się tym.

No i super…

Dzięki za odpowiedz.

eheheheheheh zawsze wiedzialem ze to lipna firma :stuck_out_tongue:

w koncu jak cos jest do wszystkiego to jest do … :wink:

A bez łaski z tym Ashampoo, widać ze nie są poważna firmą robiąc takie zamieszanie, teraz to na pewno nie będę używał programów tej firmy :smiley: (chyba ze będzie to coś super extra, ale w to wątpię :D)

taaa na pewno …do sciagania filmow z youtube :D:D

No to ładnie. Nie narzekałem, bo “darowanemu koniowi nie patrzy się w zęby” ale bez przesady. Nie będę płacił za “wygraną”, a gdybym chciał wersję 4 to kupiłbym sobie ją z jakimś pismem za grosze. Już widzę jak dają dodatkową licencję na “droższy” program. Ciekawe co to będzie, Ashampoo Burning Studio 1?

pewnie Ashampoo Burning Studio 2008 który dają do każdej gazety i funcjami przwyższa go 6 free

40-styRozbójnik , Ashampoo WinOptimizer 1999.

Ashampoo WinOptimizer 1999 to optimizer systemu i tak to jest testowy progranm.