Jak miło, że działa na Viście…
Zainstaluj XP
A jak nie chcesz podaruj licencję koleżance
Koleżanka ma Vistę.
Mamy z tego powodu zapłakać ??
Jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził.
Ta bezpłatna aktualizacja zapewne będzie możliwa po wydaniu przez Ashampoo kolejnej wersj WinOptimizer’a 5.x ?! Dobrze myślę? Czy mając na myśli (“jeszcze w tym roku”) to jakaś niezbyt odległa data?
Producent powinien wszystkie niezbędne informacje umieścić w mailu skierowanym do zwycięzców.
Nie dość, że polerowany, to jeszcze
No to czekam na maila wtedy
Wczoraj się pobawiłem 5 Win Optimizera… Rewelka! - pocieszam się tym, że kiedyś będzie można go mieć po bezpłatnej altualizacji!
Doszedł mail
hmm… 10€ przy dzisiejszym kursie waluty, to chyba nie dużo co?!
przy dzisiejszym kursie to jakieś 34 zł
tylko szkoda że trochę rzadziej występują polowania przedostatnie było w listopadzie ubiegłego roku
wlasnie dostalem na maila licencje na Ashampoo® PowerUp XP Platinum 2 Oo’
W dniu 05.06.2008 , o godzinie 17:16 został dopisany post przez antiferno
badziew totalny szkoda instalowac…
Właśnie otrzymałem maila od ashampo że dostane winoptimalizera za rok za darmo a teraz z 75% zniżki a dodatkowo no właśnie…
Ashampoo® PowerUp XP Platinum 2 {CIACH} na 1wszy żut oka wygląda jak tweak xp ale tego nawet nie ma w spisie dobreprogramy…choć w spisie nie ma takich programów jak easycleaner wiec sie nie dziwie…ale czy ktoś zna polską stronę ze specyfikacją tego programu??
pozdro
Też dostałem maila i poinstalowałem te programiki. No cóż, klasa toto nie jest, ale ogółem nie jestem nieszczęśliwy. Do jakości nie ma się co czepiać, bo wiadomo jakiego sortu soft oferuje Szampon. 3/4 tych mega bajer funkcji potrafię włączyć “z palca” w XP, ale zgromadzenie takich podstawowych funkcjonalności w PowerUp czy Optimizerze jest dla mnie dużą wygodą. Denerwuje mnie tylko ich rzekome “przeoczenie” co do wersji 5. Bujda na resorach.
tak jak pisze rozbójnik … funkcje z windows w ładniejszym opakowaniu…
win optimalizer 5 miał w sumie jedną funkcje przydatną - wyłączenie niepotrzebnych usług
jesli chodzi o czyszczenie rejestru , dysku i defragmentacje lepiej sprawdzał się odkurzacz czy Auslogics Disk Defrag…
antiferno ,
Rejestrując się na niniejszym forum zobowiązałeś się przestrzegać jego regulaminu. Niestety, w tym momencie łamiesz go ponieważ nie używasz polskich znaczków (ą, ę, ź, ż, ć, ó, ł, ń). Proszę więc o poprawienie wszystkich swoich postów w tym temacie pod kątem polskich znaczków, przy użyciu przycisku
Nie ma jakiegoś spolszczenia do tego PowerUP? Mam już wakacje i nie chce mi się myśleć po angielsku
Ja tego PowerUp tylko zainstalowałem i jak zobaczyłem, że nie ma PL, to za raz odinstalowałem bo wolę nie używać programu ingerującego w system jeśli nie jest po polsku. Nie zmieniłem nic za pomocą tego softa , a po odinstalowaniu go Word 2007 nie zapisywał już dokumentów (wcale), SpywareBlaster się nie uruchamiał, IE 7 po wczytaniu strony nie wyświetlał nic ( tylko na podglądzie źródła był widoczny kod i po wyedytowaniu strony w Wordzie). To tylko kilka problemów, które zauważyłem, a pewnie było więcej. Nie wiedzieć dlaczego przywracanie systemu nie pomogło. Na szczęście co kilka dni kopiuje partycję systemową Acronis`em True Image i po 10 min miałem system w poprzednim stanie, czyli z poprzedniego dnia.
luger , bo optymizatory od Ashampoo kopią w rejestrze zaraz po ich uruchomieniu.
No właśnie i to mnie spotkało #-o
To znaczy, że są do kitu.
i tak bedzie cheetos i lays i danio metoda na glodka xD
programy ashampoo powinni dodawać gratisowo do bułek w tesco