Kolejne polowanie na licencje

nie będę tego komentował…

Z darmowych aplikacji do obsługi nagrywarek akurat ashampo burning studio jest jednym z lepszych programów.

Prawdą jest że firma rozdrabnia się w stosunku co do asortymentu produkowanego softu, ale generalizowanie że wszystko co robi jest beee bardzo mija się z prawdą.

Firma to nie tylko produkty, ale także stosunek do klienta.

Z tym muszę się zgodzić. Ashampoo Burnig Studio nie jest beee, jest na prawdę aja. :smiley:

Burning Studio u mnie wywalało się przy próbie skopiowania płytki z danymi (nagrywany przeze mnie backup).

Kiedy będzie dogrywka na CubeDesktop?

A kiedy dostana licke na CubeDesktop Ci co ją wtedy wygrali? Bo ja nic nie dostałem, a jak dobrze pamiętam pisało, że Ci co wylosowali licke otrzymają.

A ja nic nie dostałem :slight_smile:

Pierwszego emaila (z kluczem do wersji czwartej) dostałem

Później dostałem również email od redakcji wyjaśniający zaistniałą pomyłkę i obietnicę, że Ashampoo wzamian da droższy program.

A później już cicho …

Dlaczego tak późno o tym pisze…

Pomyślałem, że Ashampoo olało sprawę + dawno mnie na forum nie było

Teraz patrzę a tu kuku :x

Dogrywka na program CubeDesktop odbędzie się na dniach ( przyszły tydzień )… a osoby, które upolowały licencje na ten program już wcześniej dostaną ja zaraz po zakończeniu dogrywki ( w ciągu kilku dni :smiley: ).

Pozdrawiam

qbap

Ja juz nawet zapomnialem ze to wygralem tyle juz minelo :?

W aktualnym numerze PC World Komputer jest darmowa pełna wersja programu Ashampoo PowerUp XP Platinum 2. Tak czułem, że producent coś kręci… za chętnie oddali licencję na drugi… “droższy” program. Skoro znalazł się w już w gazecie, to w najbliższym czasie możemy spodziewać się jego następcy.

No i kiedy ta dogrywka?

Pewnie po wakacjach aby każdy miał równe szanse :slight_smile:

ale i tak cały czas trzeba czuwać :stuck_out_tongue:

Żeby nie przepisywać: viewtopic.php?p=1757041#p1757041

DZwine to jest bo gdy jeszcze było polowanie na ArcaVir to upolowałem licencje a jej nie dostałem aż do dziś :?

Witam wszystkich :slight_smile:

ostatnie polowanie jak wszyscy pamiętają było na tyle niefortunne, że musieliśmy je całkowicie przerwać. Teraz… po optymalizacji serwerów, zdecydowaliśmy się zrobić specjalną edycje polowania (w nadchodzący poniedziałek), w którym sprawdzimy i ocenimy prace wykonane przez naszych administratorów - trzymajcie kciuki :wink: Polowanie oczywiście odbędzie się na 500 licencji, ale z tej puli w ramach rekompensaty odejmiemy 100 licencji i wyślemy je uczestnikom poprzedniego polowania, którzy wytropili swoje nagrody. Normalne polowania tak jak zapowiadaliśmy odbywać się będą po wakacjach, tak by wyrównać szanse wszystkim Czytelnikom. Uff… teraz czas wracać do codziennych obowiązków i organizacji HotZlotu - do zobaczenia !!

"You see I feel sad when you’re sad

I feel glad when you’re glad"

No to trzeba zacząć czyścić broń, zaopatrywać się w bełty itp. :D. Dobrze wiedzieć, dzięki.

qbap , dzięki za odpowiedź.

Mam jeszcze jedno pytanie: jak będzie wyglądać to „dogrywkowe” polowanie, skoro nazwa programu jest znana? Chyba kiedyś ktoś z redakcji pisał, że odnośniki „Upoluj licencję” będą poukrywane w innych miejscach niż dotychczas – to nadal aktualne?

Program w specjalnej edycji polowania będzie inny… jaki z wiadomych przyczyn nie mogę powiedzieć :stuck_out_tongue: