Kolejne polowanie na licencje

czyli będziemy szukać innego programu, jak upolujemy to dostaniemy ten którego “niedopolowano”, tak?

Nie… to nowe polowanie na nowy program.

Czyli osoby które upolowały program w poprzedniej odwołanej edycji polowania nie moga brać udziału w tej edycji ??

Jak to jest nowy program jaki ma sens umniejszanie ilości licencji o 100 ??

Ponieważ, tak jak wcześniej napisałem. W ramach rekompensaty za to, że osoby, które upolowały licencje na poprzedni program muszą czekać tak długo ten dostaną za darmo. Dlatego defatko licencji rozdamy 500, ale 100 już jest upolowanych.

W takim układzie dlaczego teraz osoby które zgodnie z zasadami upolowały licencję muszą cierpieć z powodu awarii serwerów. Uważam że jest trochę nie fair :frowning: .

Precyzując pytanie fiesty : czy osoby które upolowały CubeDesktop w poprzednim polowaniu, otrzymają licencje na CubeDesktop? Czy też te 100 licencji dotyczy innego programu?

Ja jestem w stanie nawet zrzec się upolowanej licencji na korzyści udziału w poniedziałkowym losowaniu. Aczkolwiek uważam że osoby którym udało się upolować program pomimo perturbacji ze strony vortalu powinny otrzymać licencję na Cube desktop i mieć prawo do uczestnictwa w poniedziałkowym polowaniu na 500 licencji na nowy program. Wiązanie tych dwóch polowań ze sobą i “karanie” zwycięzców z poprzedniego jest pozbawione najmniejszego sensu.

O jakiej karze tutaj fiesta mówisz? Jeżeli upolowałeś licencje w poprzednim polowaniu to w tym dostaniesz program za darmo. Nie wiem co tutaj nie jasno określiłem… a udział w zabawie nadal możesz wsiąść, tylko jak znajdziesz program to proszę nie klikaj w przycisk widoczny pod opisem programu. Bawić się nadal możesz, bo jaki to program nie zdradzimy nikomu przed polowaniem, a tym samym pomożesz w testowaniu serwerów :smiley:

Tych 100 licencji dotycz innego programu. Nie chce tutaj za dużo pisać bo zrobi się mętlik.

To jest specjalna edycja polowania, dlatego nazywa się specjalna :stuck_out_tongue:

Może to przetłumaczę jeśli mi wolno, bo trochę zawile nadal jest:

te 100 osób, które upolowały CubeDesktop dostaną program, na który będzie polowanie za darmow, w ramach rekompensaty za długie czekanie, czyli licencji jest 500, ale 100 już rozdane.

Czyli jednak kara :stuck_out_tongue:

Tak jak mówiłem, prosze o nie wysyłanie licencji na Cube desktop, na korzyść tego że będę mógł wziąść udział w poniedziałkowym polowaniu na pełnych prawach. Dane do identyfikacji posyłam na PW.

:slight_smile:

OK :stuck_out_tongue:

Ale właśnie fiesta ma rację… Osoby które upolowały licencję na CubeDesktop jej nie dostaną. W zamian dostaną… licencję na zupełnie inny program, więc nie mów, że nie będą pokrzywdzone. To trochę tak jak z Ashampoo.

Nie no teraz to namiszaliście już na maxa.

Najpierw piszecie że osoby którym udało się upolowac Cube desktop, otrzymają licencję na ten program.

Teraz post Wasacza juz zupełnie zbił mnie z tropu.

Mam rozumieć że jak upolowałem Cube w poprzednim polowaniu teraz w ramach rekompensaty dostane licencję na program który teraz będzie do upolowania ??

Jezeli tak, to przepraszam za zamieszanie, odwołuję zrzeczenie i czekam na licencję na nowy program.

Tak przynajmniej wynika z tego co napisał qbap. Mnie tam taka sytuacja jak najbardziej pasuje :smiley:

Mnie niezbyt.

Mnie również niezbyt. Upolowałem ten program, ponieważ uznałem, że mi się przyda. Skąd mam wiedzieć, czy w ramach rekompensaty dostanę coś równie satysfakcjonującego?

Arek F. , ja zrozumiałem, że dostaniesz CubeDeskopt + program na który będzie polowanie.

Lepiej zamiast siać jeszcze większy FUD, poczekajmy na „oficjalne” oświadczenie…

ja akurat zrozumialem to inaczej a mianowicie tak, ze osoby, ktore upolowaly licencje na cubedesktop nie dostana tej licencji a zamiast tego dostana licencje na program, ktory bedzie do upolowania w poniedzialek

i jesli faktycznie jest tak jak to zrozumialem to jest to niesprawiedliwe

osoby, ktore upolowaly licencje na cubedesktop powinny dostac ta licencje i miec mozliwosc upolowania licencji na program, ktory bedzie “celem” poniedzialkowego polowania

Mi pasuje jak dostane licencję na program który będzie w poniedziałek, a nie dostane na CubeDesktop. W/g jest to dobra propozycja.