czyli będziemy szukać innego programu, jak upolujemy to dostaniemy ten którego “niedopolowano”, tak?
Nie… to nowe polowanie na nowy program.
Czyli osoby które upolowały program w poprzedniej odwołanej edycji polowania nie moga brać udziału w tej edycji ??
Jak to jest nowy program jaki ma sens umniejszanie ilości licencji o 100 ??
Ponieważ, tak jak wcześniej napisałem. W ramach rekompensaty za to, że osoby, które upolowały licencje na poprzedni program muszą czekać tak długo ten dostaną za darmo. Dlatego defatko licencji rozdamy 500, ale 100 już jest upolowanych.
W takim układzie dlaczego teraz osoby które zgodnie z zasadami upolowały licencję muszą cierpieć z powodu awarii serwerów. Uważam że jest trochę nie fair .
Precyzując pytanie fiesty : czy osoby które upolowały CubeDesktop w poprzednim polowaniu, otrzymają licencje na CubeDesktop? Czy też te 100 licencji dotyczy innego programu?
Ja jestem w stanie nawet zrzec się upolowanej licencji na korzyści udziału w poniedziałkowym losowaniu. Aczkolwiek uważam że osoby którym udało się upolować program pomimo perturbacji ze strony vortalu powinny otrzymać licencję na Cube desktop i mieć prawo do uczestnictwa w poniedziałkowym polowaniu na 500 licencji na nowy program. Wiązanie tych dwóch polowań ze sobą i “karanie” zwycięzców z poprzedniego jest pozbawione najmniejszego sensu.
O jakiej karze tutaj fiesta mówisz? Jeżeli upolowałeś licencje w poprzednim polowaniu to w tym dostaniesz program za darmo. Nie wiem co tutaj nie jasno określiłem… a udział w zabawie nadal możesz wsiąść, tylko jak znajdziesz program to proszę nie klikaj w przycisk widoczny pod opisem programu. Bawić się nadal możesz, bo jaki to program nie zdradzimy nikomu przed polowaniem, a tym samym pomożesz w testowaniu serwerów
Tych 100 licencji dotycz innego programu. Nie chce tutaj za dużo pisać bo zrobi się mętlik.
To jest specjalna edycja polowania, dlatego nazywa się specjalna
Może to przetłumaczę jeśli mi wolno, bo trochę zawile nadal jest:
te 100 osób, które upolowały CubeDesktop dostaną program, na który będzie polowanie za darmow, w ramach rekompensaty za długie czekanie, czyli licencji jest 500, ale 100 już rozdane.
Czyli jednak kara
Tak jak mówiłem, prosze o nie wysyłanie licencji na Cube desktop, na korzyść tego że będę mógł wziąść udział w poniedziałkowym polowaniu na pełnych prawach. Dane do identyfikacji posyłam na PW.
OK
Ale właśnie fiesta ma rację… Osoby które upolowały licencję na CubeDesktop jej nie dostaną. W zamian dostaną… licencję na zupełnie inny program, więc nie mów, że nie będą pokrzywdzone. To trochę tak jak z Ashampoo.
Nie no teraz to namiszaliście już na maxa.
Najpierw piszecie że osoby którym udało się upolowac Cube desktop, otrzymają licencję na ten program.
Teraz post Wasacza juz zupełnie zbił mnie z tropu.
Mam rozumieć że jak upolowałem Cube w poprzednim polowaniu teraz w ramach rekompensaty dostane licencję na program który teraz będzie do upolowania ??
Jezeli tak, to przepraszam za zamieszanie, odwołuję zrzeczenie i czekam na licencję na nowy program.
Tak przynajmniej wynika z tego co napisał qbap. Mnie tam taka sytuacja jak najbardziej pasuje
Mnie niezbyt.
Mnie również niezbyt. Upolowałem ten program, ponieważ uznałem, że mi się przyda. Skąd mam wiedzieć, czy w ramach rekompensaty dostanę coś równie satysfakcjonującego?
Arek F. , ja zrozumiałem, że dostaniesz CubeDeskopt + program na który będzie polowanie.
Lepiej zamiast siać jeszcze większy FUD, poczekajmy na „oficjalne” oświadczenie…
ja akurat zrozumialem to inaczej a mianowicie tak, ze osoby, ktore upolowaly licencje na cubedesktop nie dostana tej licencji a zamiast tego dostana licencje na program, ktory bedzie do upolowania w poniedzialek
i jesli faktycznie jest tak jak to zrozumialem to jest to niesprawiedliwe
osoby, ktore upolowaly licencje na cubedesktop powinny dostac ta licencje i miec mozliwosc upolowania licencji na program, ktory bedzie “celem” poniedzialkowego polowania
Mi pasuje jak dostane licencję na program który będzie w poniedziałek, a nie dostane na CubeDesktop. W/g jest to dobra propozycja.