Kolejne polowanie na licencje

Zrobiło się straszne zamieszanie więc spróbuję wszystko wyjaśnić i podsumować.

Po nieukończonym polowaniu na CubeDesktop pozostało nam 100 osób, które wygrały, a programu nie otrzymały. Od początku pisaliśmy, że planujemy przygotować dogrywkę na ten program aby zapolować można było na dodatkowe 400 licencji. To jednak wymagałoby wprowadzenia innych zasad ponieważ standardowa dogrywka w przypadku znajomości nazwy programu byłaby całkowicie bez sensu. Pojawia się więc pytanie dlaczego nie przekażemy po prostu 100 licencji na program tym, którzy zdążyli go upolować? Tu pojawia się kłopot. Urwał się kontakt z producentem, być może w związku z wakacjami, a muszę nadmienić, że jest on i tak dość trudny choćby z tej racji, że jedyny język jakim się posługuje to hiszpański (pomaga nam jeden z Czytelników).

Oczywiście nie wątpię, że w końcu uda nam się skomunikować, jednak nie chcemy wystawiać zwycięzców przerwanego polowania na dalszą próbę nerwów - postanowiliśmy więc nie czekać z założonymi rękami tylko w jakiś sposób zrekompensować stratę. Dlatego więc uruchomimy polowanie specjalne, w którym wszyscy zwycięzcy poprzedniego polowania niejako z urzędu stają się zwycięzcami - będzie 500 licencji ale tylko 400 do upolowania pozostałe otrzymają poszkodowani z poprzedniego polowania.

Tak więc jeśli chodzi o Cube to czekamy na rozwiązanie sprawy, a “na już” 100 osób dostanie licencje na inny również bardzo atrakcyjny program, z którego jestem przekonany, że będą zadowoleni.

Cebula , dziękuję w imieniu własnym i innych za klarowne wyjaśnienie zaistniałej sytuacji. Jak dla mnie satysfakcjonuje mnie ono w 100 %.

:slight_smile:

fiesta , mnie również satysfakcjonuje:)

A mnie wszyscy satysfakcjonują. To, że fiesta był modem to, że ten vortal jeszcze istnieje i wiele wiele innych rzeczy. A następne polowanie jest za 3 dni. Dziwią mnie tylko te hasła pomocnicze.

W ogóle licencje już rozdane 3 miesiące wcześniej. Teorie spisku, jak ja je kocham.

Wasacz , jestem ciekawy twojej teorii. masz coś aby była wiarygodna :lol:

Polowanie na licencje hmmm… mogę sobie tylko wyobrazić ile pracy trzeba włożyć aby takie coś zorganizować, a tobie Wasacz , i innym maruderom życzę głębokiego zastanowienia się nad tym co piszecie w takich tematach :wink:

xulu , którą cześć mojej odpowiedzi przeczytałeś? Przeczytaj całą, a najlepiej razem z tą odpowiedzią, do której się odnosiłem. Ech.

Mam nadzieję, że polowanie nie zacznie się przed godziną 11… Fajnie by było, jakby zegar odliczający godziny do polowania pojawił się jeszcze dzisiaj. Można by jakoś sensownie rozplanować jutrzejszy dzień.

Polowanie to polowanie. Zdobycz może pojawić się w każdej chwili :wink:

Dobrze, że mam jeszcze tydzień wolnego :smiley:

A ja ponad miesiąc :slight_smile:

Upolowane :slight_smile:

Ale proste. Upolowane, 2 minuty, dzięki przyda się.

Beznadziejnie łatwe do upolowania :stuck_out_tongue:

Niby tak ale zobacz, że licencje bardzo wolno schodzą - tak jakby zainteresowanie polowaniem było mniejsze niż dotychczas. Pewnie to przez te ostatnie dni wakacji :).

No ale trzeba powiedzieć, że serwery chodzą bardzo dobrze. Admini spisali się na medal :).

Dokładnie myślę tak samo

Udało się. Czekam na wygraną. To już drugi raz :smiley:

No mi też dopisało szczęście, ale nie żebym jakoś się starał, dopiero wróciłem i tak sobie patrzę a tu polowanie. W poprzednich jakoś mi się nie chciało szukać a tym razem… :]

teraz nawet szukać nie było trzeba,

może następnym razem coś trudniejszego ?

upolowane przyda się. Teraz trzeba czekać na nastęne polowania