Kolejne polowanie na licencje

goodprogram , a czy to źle? Ja nie widzę w tym niczego złego! Bardzo dobrze według mnie! To chyba ukłon w stronę userów ze poprzednią akcję!

zacytuj fragment gdzie napisałem, że to źle, czekam.

?

To może nasuwać takie wnioski!

Pierwszy raz upolowałem. Takie proste a szukałem całkiem gdzie indziej #-o

to było tylko pytanie do admina czy kto to organizuje,

o to czy będzie trzeba się trochę wysilić przy następnym polowaniu,

bo teraz było trzeba tylko przeczytać hasło i program już jest.

EOT

Jak dla kogo łatwe, ja na codzień nie siedze w oprogramowaniu, więc musiałem się troche wysilić.

Ale jestem inteligentny .

Wchodziłem na stronę DeskSpace tylko że ja myślałem że to będzie link w opisie programu tak aby trudno go było znaleźć a nie obrazek .

Mam screena nawet jak jestem na stronie Deskspace gdy jest już po polowaniu.

W każdym razie program dla lubiących takie gadżety w kompie…mnie osobiście takie triko na pulpicie by tylko drażniło… :slight_smile:

hehe zależy dla kogo łatwe

Na początku nie mogłem zleźć a wystarczyło wpisać “przestrzeń” po angielsku i już mam :smiley:

Szkoda, że inny program no ale lepszy to niż nic

A jak jest w ty przypadku?

Szkoda że chociaz kategori nie zmieniono bo była obok Desktop Cube.

Łatwe było.

W sumie można się było domyśleć, że program, będzie z tej samej kategorii, co ostatnio, czytając ten temat. Cebula pisał, że 100 licencji na program, który miał być dzisiaj do upolowania, mają otrzymać zwycięzcy poprzedniego konkursu. Dlatego podejrzewałem, że program, będzie z tej samej paczki co CubeDesktop, który był do upolowania ostatnio.

Słownik polsko-angielski też się przydał.

coś małe chyba zainteresowanie było dzisiaj bo strona polowania śmigała umnie jak ta lala a i proste to było :stuck_out_tongue:

Udało mi się znaleźć ten program, ale nie wysłałem formularza, ponieważ nie potrzebny byłby mi ten program, wolałem komuś ją zostawić (licencję).

Może i proste ale pora polowania… :?

Dobrze z pracy nie zdążyłem wrócić a tu już koniec polowania

A ja byłem na spacerku i zapomniałem o polowaniu ;/

no a ja w gałe grałem a tu mi się przypomniało że polowanie jest ale jakoś zdążyłem :slight_smile:

A ja byłam, ale wspaniałomyślnie oddałam komuś program :slight_smile: jakoś nie są mi takie fajerwerki potrzebne :).

O k*rdę! Całkowicie zapomniałem o polowaniu… chyba jeszcze będą? :slight_smile:

Na pewno będą, tylko kiedy?

Po wakacjach :wink: