chyba istniała jakaś grupa elitarna w. której było paru chłopa
i nawet jakieś zloty robili - znczy umawiali się na piwo z tego co wiem
Nie było mnie tam, to nie wiem do końca. Ciekawe czy to dalej działa
Co?
Jesteście skołowani chyba… Uważasz, że z tego forum, to nic nie będzie?
Na razie nie.
Tak. Patrząc na znaczący odpływ użytkowników, to tylko kwestia czasu, kiedy WP dojdzie do wniosku, że porządki są nieuniknione. W końcu cel WP jest prosty - wchłanianie opłacalnych portali, a później ich nie tyle likwidacja, co podtrzymywanie na kroplówce.
Bzdury piszesz. Ten post?
Dalej:
Co to za myślenie, że „WP przejęło”? Przecież to właśnie ta „stara redakcja” bardzo chciała sprzedać portal i… sprzedała (wtedy o2). Krogulec, Cebula czy Lisek zrobili to (to żaden przytyk!) dla pieniędzy.
A kto niby wprowadził asystenta pobierania z malware? WP? Nie, „stara redakcja” i też oczywiście chodziło o kasę.
Początki dobrychprogramów wyglądały inaczej, ale tak to już jest, że na początku ważny jest każdy czytelnik, a potem to już tylko masówka i odsłony. A potem sprzedaż. No cóż - kasa. Nie ma co się dziwić, to wszystko przecież było i jest robione dla pieniędzy.
To nie do końca tak wygląda, że „nikt tu nie zagląda”. Jakiś tam ruch jest, głównie anonimowy (bez zalogowania). Jeśli chodzi o forum, to skonsolidowane wyświetlenia stron na forum, za ostatnich 5 dni wyglądają następująco:
13.07.2025 - Zalogowaniu użytkownicy: 677, Anonimowi użytkownicy: 39793.
14.07.2025 - Zalogowaniu użytkownicy: 725, Anonimowi użytkownicy: 40355.
15.07.2025 - Zalogowaniu użytkownicy: 730, Anonimowi użytkownicy: 27335.
16.07.2025 - Zalogowaniu użytkownicy: 906, Anonimowi użytkownicy: 20870.
17.07.2025 - Zalogowaniu użytkownicy: 1151, Anonimowi użytkownicy: 21661.
Szału nie ma, ale ktoś jednak tu zagląda. Roboty przeczesujące sieć (crawlers) odrzuciłem z tych statystyk, bo ten ruch nas teraz nie interesuje.
A jakbyś jeszcze podzielił „Zalogowaniu użytkownicy” przez „różni” to ?