Pewnie nie da się tego zautomatyzować
Wsio sie da, ale trza nad tym przysiąść 2 minuty.
Mam Ci potrzymać kota?
Dziekuję jeszcze raz za głosy, teraz oczekiwanie na ogłoszenie wyników !
Dziwi mnie tylko, że głosowanie jeszcze aktywne. Przybył mi jeden głos dzisiaj, co i tak nie zmienia faktu że teoretycznie wygrałem. Teoretycznie bo są podejrzenia, że oszukiwałem
Imponująca ilość głosów. Gratulacje, a oszustwem nie ma co się przejmować. Skaner antyszachrajski wszystko wykaże
Imponująca ilość głosów ? Chyba w zestawach za 4tys, bo zestawach za 6tys baaardzo słabo w porównaniu z wcześniejszą edycją.
Ja wiem, że ktoś zadba o poprawność wyników. Podobnie jak z konkursem na wpis blogowy… Dostałem parę informacji, że kupiłem wyświetlenia
Chyba nie chodziło o ten odnośnik
A można wiedzieć za ile kupiłeś te wyświetlenia? A tak na serio, takie zarzuty były, są i będą. W większości nieuzasadnione.
Chodziło, o ten Pomyśl dlaczego Jak wymyślisz, to nie odpisuj
@panicagaming byłem pewny, że będę miał maksymalnie drugie miejsce, a tu takie zaskoczenie ! Tobie także gratuluję pokaźnej ilości głosów w konkursie w zestawie za 4000zł.
@Lelem miałem przewagę prawie 14tys wyświetleń więc 1/3 wyświetleń kupiona Promocja była na aliexpress to skorzystałem
Ehh… Wtopa Jednak umiejętność czytania ze zrozumieniem przydaje się czasami
Musiałem
Jak chcesz wygrać to musisz powiedzieć kolegom @lolo4 @Karlik_350ts i @klinikacza że:
§4
Głosowanie i nagrody
- Od 9 lipca 2018 r. do 15 lipca 2018 r. do końca dnia każdy zarejestrowany użytkownik Portalu,
niezależnie od tego czy bierze udział w Konkursie, będzie mógł głosować na wybrane
zgłoszenia, które uważa za najlepsze. Jeden użytkownik może oddać jeden głos na jedno
zgłoszenie, ale głosować można według uznania na więcej niż jedno zgłoszenie.- Zgłoszenia zostaną posortowane w kolejności od tego, które zdobyło największą liczbę głosów.
Brane pod uwagę będą tylko głosy tych użytkowników, którzy w dniu rozstrzygnięcia konkursu
mają łącznie przynajmniej trzy komentarze na Portalu lub posty na forum Portalu.
W przypadku równej liczby głosów na zgłoszenia znajdujące się na premiowanych lokatach,
o ostatecznej kolejności zadecyduje Komisja konkursowa złożona z członków redakcji Portalu
Ale patologia
Następny, to nie moi koledzy. Nie znam
Nie interesowałem się każdym głosującym… nie dostanę nic to nic, dostanę coś to będzie coś. W czym problem ?
W niczym, tylko podpowiadam zasady zabawy
Skoro nie koledzy, to kto to?
Napisałeś jakieś nicki i że to są moi koledzy… nie, wcale się niedoje… Jak tak ma wyglądać tutaj zabawa to ja dziękuję, bo widzę, że co drugi to zazdrosny burak i cebula.
Hmm… Nie wiem
Zachowaj kulturę wypowiedzi bo brzmisz dziecinnie.