Nie pytaj mnie tylko organizatorów, czyli redakcję. Ja tu tylko sprzątam, zrzędzę i jestem tym niedobrym oraz brzydkim moderatorem.
Dobra ale po co mi się tłumaczysz Ja swoje zdanie mam w tym temacie za dużo tych "zbiegów"okoliczności
Oczywiście że nie. Wszystko jest zgodne z regulaminem. To konkurs nie tylko dla stałych bywalców
Jeśli avatar jest zgodny z prawdą to całkiem spoko, zawsze to coś pomiędzy ghost riderem a diablo
Głosuj na mój to przekroczy haha
Przecież ja nawet na swoje nie głosuję
Dziwne, że istnieje taka możliwość
Ja głosuję, skoro jest taka opcja
Czy dostanę odznakę Fair Play?
Jasne. Proszę Cię bardzo:
Raz, że propozyca złożenia kmputera, a drugi raz, to złoża komputerów są na poziomie kilometra.
Konkurs złóż komputer dla gracza (joystick) Głosowanie czas zacząć.
Na czym polega wydobycie komputera ze złoża? Wiadomo, że złoży redakcja w newsie po konkursie, mimo złorzeczenia, że osuwisko hotzlot blisko
Pewnie jest - Połóż się i złóż, ale zakładanie nelsona na salcesona, to szczyt złożoności złożenia komputera… po cichu przy michu…
Kończąc wywody, trzeba się zgodzić na niewygody.
- Złóż głos!
- Złożyłem cztery.
(Ale ze mnie teraz wykształciuch optane)
No to faza końcowa głosowania, oczekiwanie na wyniki końcowe
Tia, umówili się z mistrzostwami świata
Haha, coś mniej więcej. Przynajmniej jak zwykle tylko będzie się kibicować za wybranym zespołem
Idę zakładać fake konta, ale nie mówcie nikomu
Ciii bo się wyda
Aaa no faktycznie :-o
Przeczytałem Twój komentarz, szybko odpaliłem wątek z moim zestawem, sprawdziłem kto głosował i… ufff, dobrze że kilka lat temu pozakładałem konta, teraz się przydadzą
Dziękuję za głosy, ładna niespodzianka !
PS. Żona też się cieszy
Hej,
@anon72825314 - No i mam nadzieję, że uda Ci się wygrać. Mój głos już masz od kilku dni.
Pozdrawiam,
Dimatheus