Konkurs złóż komputer dla gracza 🕹 Głosowanie czas zacząć

Przestań zaogniać konflikty i obrażać. Znajdź sobie inny sposób na radzenie sobie ze swoimi nerwami :wink:

Za to każdy słownik ortograficzny “wykrywa” ten wyraz…

Ja bym tam polecał cofnąć głosy, by się wyzerowały.

Oflagowałem usunięty post, bo są zasady na forum i między ludźmi.

Dalsza dyskusja prowadząca do spin będzie kwitowana blokadą czy to na komentowanie czy ogólnie na forum. I nie obchodzi mnie kto i jakie miejsce zajął w konkursie i jaki procesor, pamięć czy kubek wygrał. @Kristov_pl wyjaśnił o co chodziło i chyba wsio jest jasne.

1 polubienie

No to zostało już faktycznie tylko pogratulować wszystkim wygranym zarówno za utworzone zestawy, jak i głosującym :smiley:

Co zabronisz ludziom pisać jak jest ? Ja do tego kto wygrał nie mam nic np ale taki panicagaming , cwaniaczy, aż miło, z resztą widać to po jego wypowiedziach, że szczyci się tym. No kurczę , jakoś innych się nikt nie czepia ale od tego gościa cwaniactwo bije, od razu , czy to przy odpowiedziach w tematach . Chcesz się LORDEK założyć, że nasz as wywiadu, gdy tylko dostanie swoją “uczciwie” wygraną nagrodę zniknie z szeregów dp do następnego konkursu, gdzie będzie znowu to samo ? Ja np mam gdzieś, że nie wygrałem ale rywalizacja powinna być uczciwa. Konta fejkowe można zauważyć gołym okiem a redakcja tego nie widzi no proszę cię i te jeszcze straszenie banem czy blokadą bo ktoś ma swoje zdanie i widzi co tu się dzieje. To , że nawet z takim głupim konkursem dp lezy już na podłodze, kiedyś ten portal miał klasę , a teraz co nie ma nic nawet logo nam ujebali z głównej. I ty straszysz tutaj ludzi, którzy są tutaj kupę czasu i nie podoba im się takie coś, najlepiej to blokuj wszystko co jest niewygodne bo tak najlepiej prawda ?

Już tylko przeczytasz, bo jak obiecałem będzie wyciszenie.

Wszelkie spory rozstrzyga redakcja, nie znaleźli problemu więc wychodzi na to, że wszystko było ok. Odrzucili głosy, które budziły podejrzenie co dało wyniki, jakie miało dać. Sam się z wieloma konkursami nie zgadzałem, bo były robione trochę na odwal się, ale tym razem w miarę to wyglądało i zadecydowała społeczność - głosy pochodziły od użytkowników z długim stażem i jeżeli udowodnisz redakcji, że się myli i to oszustwo to się temu przypatrzą.

No ale zapewne widzisz więcej niż redakcja… czy coś.

Wiesz, jak się czyta Twoje pretensjonalne wypowiedzi to faktycznie się odechciewa wypowiadać.

Maile powinny właśnie do Was docierać. Sprawdzajcie SPAM - tym razem u mnie przyszedł normalnie.

Brak. Poczekam.

Jest; tak jak u Ciebie mail przyszedł normalnie.

Coś wiadomo kiedy będzie wysyłka nagród? Jak wszyscy nagrodzeni się zgłoszą z danymi, czy kiedy kto poda to mu zaraz wyślą? Paczka idzie prosto z x-kom czy od redakcji DP?

Potrzebuję konsultacji.

Kiedyś wchodziłem na DP poczytać mniej lub bardziej interesujące artykuły , czasami zerknąłem na komentarze, ba… nawet zdarzyło mi się kilka razy coś skrobnąć. Teraz mam zakładkę która zabiera mnie dokładnie w środek forumowej gównoburzy i co najgorsze, czytanie tego sprawia mi przyjemność.

Moje pytanie: czy ktoś z was doświadcza podobnych objawów?

Nope. My pijemy kawę przed i w trakcie czytania.

1 polubienie

To oczywiste, bez kawy nie podchodź.

Tak, bardzo. :slight_smile:
ps. Co do burz typu g, przed “?” nie powinno być spacji :stuck_out_tongue_winking_eye: -> patrz TUTAJ.

No i masz rację :slight_smile: Koniec g-burzy. Można? Można

Mam, potwierdzam przyszedł normalnie, nie jako spam.

Jeszcze raz wszystkim dziękuje, PC matki przejdzie upgrade :wink:

1 polubienie

Przepraszam bardzo jednak się mylisz, nie miałem żadnych multikont.
Wystarczyła prośba do znajomych, a że zakładali konta i nie spełnili wymagań, to już nie moja wina.