Ale Czesi przerąbali #-o
W życiu bym się nie spodziewał, że Turcy odrobią dwie bramki i dorzucą trzecią w ciągu dwudziestu paru minut.
Ale Czesi przerąbali #-o
W życiu bym się nie spodziewał, że Turcy odrobią dwie bramki i dorzucą trzecią w ciągu dwudziestu paru minut.
No jak widać wszystko jest możliwe. Mam tylko nadzieję, że jutro Polska drużyna też będzie miała takiego farta tylko w nieco innym wydaniu.
faktycznie aczkolwiek Turcy w drugiej połowie grali lepiej, ale takiego zwrotu akcji się nie spodziewałem
tak z innej beczki - wrócił mój znajomy z Wiednia i co do samej organizacji Euro zadowolony nie był - wszędzie panował chaos komunikacyjny, osoby odpowiedzialne za komunikację na stadionach i wokół nich nie znali podstawowych informacji - miejmy nadzieję, że u nas będzie lepiej…
O czym ty na razie piszesz??
O tych paru palach wbitych na stadionie dziesięciolecia
No chyba że naszą jedenastkę zaraz po powrocie z Austrii zatrudnią do budowy stadionów, dworców, hoteli i autostrad.
fiesta , już słoneczko przygrzało - Pupilku moderatorów, że takie brednie wypisujesz, w ogóle na temat nie piszesz. Żałosny jesteś. Sam prowokujesz, a później niewinni ludzie obrywają za Ciebie.
To będą Mistrzostwa niespodzianek. Nie ma Czechów, zobaczymy jak w grupie C będzie, czy Francja czy Włochy będą dalej grać, bo raczej Holadnia wygra z Rumunią. No i dobrze by było jakby Niemcy też odpadły, ale to chyba musiałby być cud.
Za co demirel dostał wczoraj czerwoną kartkę?, nie oglądałem meczu do końca tylko powtórki i tam nie było pokazane za co on dostał tą czerwoną kartkę, wielkie gratulacje dla Rumunów za wolę walki i nie odpuszczanie przy niekorzystnym dla siebie 0:2, a co do dzisiejszego dnia mam nadzieję że Polska godnie pożegna się z mistrzostwami i mam nadzieję że PZPN nie zrobi głupoty w postaci wywalenia trenera,
Jak wywalą Leo to wrócimy do poziomu sprzed kilku lat czyli - wyżej niż dalej
Obstawiam 3-1 dla PL ;D
Dostał kartkę bo popchną tego łysego Kollera czy jak mu tam
tak popchnął Czecha, ze padł on na murawę #-o
Popchnął Kollera. Swoją drogą fajne hollywood odwalił
Gdyby sie gdzies indziej spotkali z demirel by sie nie odważył go popchąć
Wcale nie koniecznie.
Widziałeś jakim składem grała Portugalia?
8 graczy podstawowych nie było na boisku.
Niby mają silną ławę , ale jednak ze słabą Szwajcarią dostali.
Tak samo może być z Holandią , że wystawią rezerwy.
Osobiście wolałbym , by Rumunia nie awansowała , bo , moim zdaniem , odbyłoby się to kosztem widowiska.
fiesta ma , niestety , rację. Poza paroma palami wbitymi w stadion X-lecia rok po ogłoszeniu tego , kto organizuje Euro , to nic nie mamy.
“Pupilku moderatorów” - =D>
może jednak warto poczekać, zakończenie prac jest zaplanowane na 2011rok (chyba) .W rok chyba nie da sie wybudować stadionów
Stawiam na Rumunie niech sobie chłopaki wygrają.
Ja liczę na Rumunów i obstawiam że wyjdą. Holandia wyjdzie drugim składam, a raczej tak mocnych rezerw aż nie ma. I w ogóle to będzie całkowicie inna motywacja. Oby tylko Włosi nie awansowali to się będę cieszył:D:D:D
Dzisiaj Polska wygra 2:0 i jakoś tam awansujemy ;d nawet jak przegrają to jakoś nie będę miał żalu. Przecież wiadomym było że Euro nie wygramy.
:roll:
nie bój się zdążą spokojnie ze stadionami, bazą hotelową, drogami i lotniskami, jedyne co mnie martwi to koleje…
w Austrii i Szwajcarii stadiony budowano na ostatnią chwilę, u nas większość będzie gotowa w 2010r (Donieck, Dniepropietrowsk są już prawie gotowe, Poznań, Gdańsk, Chorzów, Kraków, Lwów, Wrocław gotowe mają być na koniec 2010r, a Warszawa i Kijów do końca 2011r).
Nie cierpię ludzi którzy myślą “zabiorą nam EURO”; “nie zdążymy”; “z czym do ludzi” itp… może nie wygląda to teraz dobrze aczkolwiek przygotowania do budowy czyli nieszczęsne przetargi trwają najdłużej i zakończą się w tym roku a następnie ruszą budowy… jeszcze sporo czasu… gdyby wszyscy ludzie sądzili jak Ty, to nie wiem po co w Polsce cokolwiek organizować skoro i tak “jesteśmy najgorsi i nic nie umiemy”… ludzie powagi trochę, dzięki temu EURO coś w Polsce drgnęło, mamy szansę na rozwój ale większość ludzi widzi tylko szansę na kolejny skandal…
Tak, oczywiście, zabiorą nam EURO i oddadzą go włochom. Chyba śnicie. Trzeba się wziąść do roboty i budować przede wszystkim bazę hotelową oraz zainwestować w rozwój linii kolejowych, tramwajowych, ogólnie w środki transportu, może być nawet bryczka tyle, żeby każdy robił to co do niego należy. Ze stadionami na pewno zdąrzymy, gorzej będzie z całą resztą.
Tak sobie czytam to forum, patrze, patrze i czytam i doznaje olśnienia
Wreszcie się znalazł optymista piotrekplay (i według mnie REALISTA) który nie bredzi, że odbiorą nam euro. Zobaczcie, że zawsze jest tak, że najdłużej trwają przetargi i tak dalej. Po prostu troche by trzeba przepisy pozmieniać i będzIe OK
Polacy widzę, mają we krwi marudzenie i narzekanie ale tak to już jest
Proponuje utworzyć temat: “Zdążymy na Euro”, a przy okazji “Marudzenie to polska rzecz”
ważne aby uwinęli się z przetargami sama budowa idzie sprawniej - przykładem jest stadion Zagłębia Lubin, który rośnie w oczach, Sky Tower we Wrocławiu, wieżowiec na Złotej w Warszawie itp… zdążą ze wszystkim, skoro Austrii i Szwajcarii nie zakosili EURO mimo 2 letnich opóźnień względem wymogów UEFA to i nam nie zabiorą ;]
wracając do EURO 2008 - dzisiaj może być ciekawie w naszej grupie, trzeba czekać na zakończenie meczy…
POLSKA Gooola !
Będzie 1:0 dla Polski …i niestety pożegnamy się z mistrzostwami.
A Austria przegra z Niemcami 2:4.
Miło było ale się już wszystko dla nas skończyło,
już za cztery lata… POLSKA będzie…
może taki zakład o przekonanie? Ja stawiam, że Polska przegra z Chorwacją 0:1 a Niemcy wygrają z Austrtią…