4:1 ! (nie powinno być bramki, bo był spalony)
mniejsza polowa :lol:
Mecz Grecja - Szwecja
Już 2:0 dla Szwecji (Gole: 67’ Ibrahimovic; 71’ Hansson)
EDIT: Zobaczymy, co teraz powie trener Grecji. Po meczu z Niemcami strasznie krytykował Polaków.
Powiedz mi jaki to ma sens, że w trakcie meczu podajesz wynik, który można zobaczyc
na chocby livescore, czy nawet na wp, onet, itp. tym samym zasmiecając temat ?
Napisz wynik po meczu i napisz cos o nim.
To ja napisze coś
grecy jak dla mnie mają ogromne umiejętności gry w ataku. Byliby 100% lepszą drużyną stosując ofensywny football. Mieli możliwości w końcówce meczu, lecz widocznie brak było pomysłu (bo to w końcu coś nowego). Super brama Ibrahimovic’a i ogromne zamieszanie przy drugiej bramce. Mecz nie należał do najlepszych. Szwedzi za bardzo kombinowali, zamiast spróbować uderzyć jak zrobił to pierwszy strzelec.
Niestety nie mogłem oglądać Hiszpania-Rosja, ale słyszałem że i tak Rosjanie grali całkiem nieźle. No ale cóż wynik słaby. Hiszpanie mają na prawdę mocną pakę.
Dzisiejsze mecze grupy A :
Portugalia 3 : 1 Czechy
Turcja 2 : 1 Szwajcaria
Mój typ na dziś (a raczej korekta)
Austria - Polska 1:3
=D> =D> =D> =D>
Mecz życia Boruca
Nie krzycz, popraw posta, opcja edytuj.JNJN
Jak się mecz z Austrią zakończył, każdy wie. Gdybym spotkał tego kupionego, łysego padalca samego w uliczce, to by już nie wyszedł
Sędzia kalosz! Niech go szlag! Taki sędzia powinien sędziować mecze w 5 lidze w Kambodży!
Ten sam padalec uznał gola ze spalonego.
Suma sumarum, czy 0:0 czy 1:1 dla naszych efekt wiadomy, musimy liczyć na cud.
Poniosły mnie trochę emocje, ale żaden normalny sędzia za coś takiego nie dyktuje karnego w 93 minucie. To oczywiste, że mecz sędziowany uczciwie nie był.
Taa tylko to było na początku, a nie w ostatnich sekundach :x
Na początku Polacy wiedzieli ze musza wygrac i by walczyli, a w koncówce mogli sie pochlastac :x
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXxxx
Tak w ogóle to które zagranie, fiesta , uważasz za spalone? Saganowskiego do Rogera?
xulu , nie obrażaj go, bo zółtko dostaniesz. On jest wyżej.
Czyli podważasz obiektywizm Moderatorów :evil:
Asterisk
to był jego błąd, a rzut karny podyktował bo chciał, tam nic nie było…