Najbardziej klimatyczna gra

Nie no, zmieniam zdanie:

Za najbardziej klimatyczną grą wszechczasów uznaje tytuł Alens versus Predator 2. Nic nie może się równać z nastrojem grozy w misji Marines… Brrrr… Polecam rozgrywkę ciemną nocą z systemem głośników 4+1 - gdy uszłyszymy dzwięk za plecami autentycznie się oglądamy za siebie… Można popuścić w gatki… :twisted:

StarCraft

Niesamowita gierka jak na tamte czasy

san andreas:p

:smiley:

dla mnie Thief : The Dark Project, Thief2: The Metal Age, Thief III: Deadly Shadows a teraz Thief2X.

Najbardziej lubie GTA i Max Payne 2 :stuck_out_tongue:

Gothic i Gothic 2 - świetna fabuła, nieliniowość i te widoczki, mniam.

Silent Hille, Residenty :twisted: GTA3, Gothic

:]

Jak dla mnie to jedną z najabardziej klimatowych gier jest pozycja o nazwie Thief. Gra jest tak mroczna i gotycka… ciarki przechodzą po plecach. Oczywiście wspomne tu o Heroes III, niesamowity magiczny klimacik (choć sam wolę czwartą część). Syberia ma naprawdę świetny klimat, budowany przez niezwykłą grafikę, jak z obrazka :slight_smile:

Ja powiem szczerze ,ze jedynom gra ( z niewielkiego grona) ktora tak naprawde przykula mnie do ekranu to byl jRPG o nazwie Suikoden …(PSX) gra jest naprawde fajna , ma super fabule no i najwiekszy jej plsu to old’schoolowa Grafa !

mozna sie zakochac w tym tytule …o ile pamietam to przechodzilem ja dokladnie 11 razy 8)

Tez bardzo dobrymi i klimatycznymi grami dla mnie byly takie tytuly jak Metal Gear solid …1,2 i teraz najnowsza czesc 3 .

A no Riddick tez mnie bardzo milo zaskoczyl , swietna grafika z pieknym mrocznym wieznierskim klimatem .

HALO - Tytul o ktorym nietrzeba nikomu mowic …super gierka …fabula moze juz mniej ale strzela sie fajnie .

DOOM 3 - przez pierwsze godziny gry mozna sie naprawde bac …a dalej to juz tylko schematycznosc.

Ale i tak doceniam ten tytul.

Final Fantasy …przepiekny jRPG …a wsumie powinienem powiedziec seria ale prawde mowiac niekarzda czesc przypadla mi do gustu .

Najlepsza to byla 7 czesc i 10 …Takich klimatow sie niezapomiona do konca zycia.

Z grami jestem zwiazany prawie od urodzenia …z grami sie wychowalem i z grami zyje do tej pory …poprostu kocham grac :slight_smile:

(jak sobie przypomne jeszcze jakies istotniejsze tytuly to napisze)

Przypomnialem sobie :lol:

Oczywiscie resident evil , za jego klimat i pomysl …gra na miare ginesa .

Ta gra zapoczatkowala dlasze dobre Horrory takie jak np. silent hill …

Wszystkie czesci byly dobre, poczawszy od pierwszej az do czwartej …(niepodobaly mi sie tylko te survivir czy jak tam -te na pistolet)

Ale fakt jest faktem , gra rozwala na kolana i potrafi niezle przestraszyc.

Ta… Zgadzam sie Resident, Salient Hill, Gothic, to trzyma klimat ale nic nie pobije Final Fantasy VII, niesamowita fabula, klimat nie z tej ziemi, to chyba najlepsza gra w jaka gralem.

Do niedawna No 1 był BattleField 1942 i jego mody ale od 2 tygodni the Besciak to BattleField 2. Za klimat, grafike i rozgrywke na multi nawet do 64 graczy. Używanie poazdów (czołgów, APC, HMV, śmigłowców, samolotów) i gre w teamie. Grafa w BF2 przeszła najsmielsze moje oczekiwania (nawet HF2 się nie umywa). Tylko trzeba mieć piekielnie mocny sprzet żeby się cieszyć grafa na fulla.

Pozdro.

Prince of Perisa warrior within- FAbuła Fabuła i jeszcze raz fabuła super gra. Starsze czesci tez sa super.

Far Cry klimatyczna gra wiadomo, słoonce sie kojarzy z klimatem a w tej grze słoncanie brakuje

Commandos 3 zwłaszcza jak jest duzo akcji np jak samoloty rozwalaja miasto

Wszytkie części herosa

I oczywiscie starcraft gram w nią juz nieodłacznie przez 7 lat i nie wiem kiedy skoncze chyba jak zabraknie uzytkowników na Battle necie

Grą poprostu genialną jest MAFIA!!

Cenię tą grę za wszystko co prezentuje:

1. genialna fabuła oparta na gangsterskich porachunkach lat 40-tych

2. muzyka, którą nie zapomne do końca życia

3. grywalnośc !!

4. bardzo ciekawe zakończenie jak i cały scenariusz gry aż błyszczał gniuszem

możnaby tak wynieniac bez konca…

i oczywiście DIABLO 2 :smiley: …tu nie musze nic pisac…nadal po części uważam, że bylo najlepszy multi w historii…

mi sie taka polska podobała gierka taki horor też

Wg mnie moze to byc Max Payne, Enter the Matrix, Twierdza, Counter-Strike i Half Life

gta 3 , gta vice city !!

Need For Speed - Underground 2.

Dlaczego? Ze względu na całokształt gry.

Diablo 2 .

Ice Wind Dale 2~!

-Gothic

-Gothic II

-Gothic II: Noc Kruka

-Painkiller

GTA SA :slight_smile: