Czytalem czytalem, ale to tylko skargi, terminy, zero wkladu pracy.
Niestety dzis sie do nich nie dodzwonilem.
Czytalem czytalem, ale to tylko skargi, terminy, zero wkladu pracy.
Niestety dzis sie do nich nie dodzwonilem.
Mnie już Netia śmiga tylko zamiast 1 mb mam 512 ;/ Musze to jutro zgłosić na infolini
No wiec wyglada to tak. Dodzwonilem sie 30 minut temu na infozdrade.
Dowiedzialem sie ze punkty stykowe sie grzeja, postawili juz nowy serwer ktory byl padniety, jednak caly proces przeciagania uzytkownikow z jednego na drugi moze do miesiaca trwac. Zglosilem reklamacje, mam kolejny miesiac za 90% taniej.(niby)
Złączono Posta : 23.03.2007 (Pią) 13:30
Dzisiaj jest fajnie :
Wyniki:
Download Speed: 614 kbps (76.8 KB/sec transfer)
Upload Speed: 439 kbps (54.9 KB/sec transfer)
Data i czas: Fri Mar 23 13:29:56 2007
Jak już piszecie tu o Netii to mam pytanie
Jaka jest jakość internetu z Netia ich radiowymi łączami szerokopasmowymi (ja mieszkam w Kielcach, ale o inne miasta blisko do nadajnika też piszcie) i ogólnie czy to jest dobre?
Pozdro
Chyba sie nam Netia poprawia:
Wyniki:
Download Speed: 756 kbps (94.5 KB/sec transfer)
Upload Speed: 240 kbps (30 KB/sec transfer)
Data i czas: Sat Mar 24 2007 00:05:42 GMT+0100
speedtest.pl
Ma ktoś tu w ogóle z Netii na WIMaX?
Raczej nie.
Złączono Posta : 24.03.2007 (Sob) 10:37
Dzis dzien:
Wczoraj w nocy bylo fajnie, okolo 120kb/s download.
No ja mam tak samo dzisiaj ;/
A u mnie caly czas mniejwiecej ten sam poziom:
http://www.numion.com/YourSpeed3/ShowMe … 56,005,796
http://www.numion.com/YourSpeed3/ShowMe … 56,005,813
http://www.numion.com/YourSpeed3/ShowMe … 56,005,863
Zmiezcie na numion i powiedzcie co wam wyjdzie;)
Te grafiki mowiace o regularnosci transferu moga duzo powiedziec.
Surf speeda masz “normalnego” ale download niezbyt imponujacy…
Za to upload masz conajmniej zastanawiajacy, teoertycznie na 1 MB jest 256 uploadu ty masz ponad 2 razy wiecej…
ale widac ze sie poprawia, tydzien temu mialem 200-300kb, teraz 400-500, tylko czekam az dojdzie do 1000 i zaczne lubić Netie.
@diesel masz net 1Mb czy 2Mb ?
Mam 2mb chociaz umowe podpisywalem na 1mb.
Jak ja zadzwoniłem wczoraj pod ten numer bezpłatny netii to mi mówili że do 30 marca uruchomią mi neta.Mogę się założyć, że jak 30 marca nie będzie neta to jak zadzwonię do nich to powiedzą że 3 kwietnia, 10 kwietnia itd.
Bosko :
Wyniki:
Download Speed: 2163 kbps (270.4 KB/sec transfer)
Upload Speed: 235 kbps (29.4 KB/sec transfer)
Data i czas: Mon Mar 26 2007 01:47:30 GMT+0200
Złączono Posta : 26.03.2007 (Pon) 6:20
Nad ranem 240kb/s to juz norma Moze w koncu tak zostanie? Net24 poprawia sie.
Witam po przerwie.
Ja już ponad miesiąc czekam aż ta lampka ADSL przestanie mrygać
Po prostu skandal. Powiem wam co dzisiaj mi się przytrafiło. Zadzwoniłem najpierw na tą bezpłatną infolinię netii i klikam na telefonie : 1.
Później gadałem z jakąś babką. Powiedziała że przekazanie łącza nastąpiło 2 dni temu i że jest net już aktywny. No to dobra idę sprawdzić. Jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłem że Neo dalej działa.
No dobra zadzwoniłem 2 raz. Teraz jakiś koleś się odezwal. Opierniczyłem go trochę. Powiedział że nie wie co jest i żebym zadzwonił na ten bezpłatny numer i wybrął na telefonie przycisk 2.
No dobra. Ale już byłem bardzo wkurzony.
Po 5 minutach słuchania lipnej piosenki odebrała jakaś babka z działu technicznego. 7 minut sprawdzała co jest ! Dopiero się odezwała i mówi że przekazanie łącza nastąpiło dzisiaj o 13.00 no do cholery a tamci co mi powiedzieli ? Że 2 dni temu ?
Ale to nie koniec. Zadzwoniłem do działu technicznego około godziny 13.30.
Babka paplała jakieś głupstwa i wreszcie powiedziała że net będzie aktywny za chwilkę (akurat miałem rekolekcje i mówił Ksiądz,że są 2 choroby. 1 nazywa się wczoraj a 2 zaraz, za chwilkę, już, potem itd.)
No i kazała się łączyć z netią co chwilkę. Jest już godzina 20.00 a netii ani nie widać ani nie słychać !
Ale się umęczyłem przy pisaniu tego :mrgreen:
Ja bym tylko chcial nadmienic ze TPSA szykuje sie kolejna kara za utrudnianie przechodzenia od niej do alternatywnych. 20 mln zlotych. Kara narazie w zawieszeniu. Do czasu zweryfikowania