Ja dodzwonic w ten sposob sie nie moge. Na szczescie wyjezdzam z miasta na dwa dni. Moze dzieki temu zapomne o tym jakos. Eh :roll:
A kurier nie kontaktował się z Tobą wcześniej (np. na komórkę) ? :o
Nie…
jeśli chodzi o błedy 721 czy inne to proponuję stronę
http://pomoc.x.pl/modules.php?name=Revi … ladadsl721
lub ewentulane sterowniki pod bitstream:
http://pomoc.x.pl/modules.php?name=Revi … tent&id=12
dość pomocna strona
pozdrawiam
Witam.Ja niby jestem podłączony ale także mam błąd 721 .Czyli ponoć złe parametry tpsa dała neti .Zgłosiłem awarie i netia przekazała zapytanie do tpsy.tpsa ma niby 48 godzin ale coś się przedłuża .W miedzyczasie miałem bardzo miły telefon od tpsy czy nie chcę internetu po promocyjnych cenach.Odmówiłem ale pani była uparta i powiedziała że gdy netia się nie wywiązuje to lepiej skorzystać z pewnego operatora .Myślę że to jest celowe działanie tpsy aby ludzie się zdenerwowali na netie.W piątek oglądałem w tvn24 i miła pani z neti mówiła że z 55 tys podłączonych mają 3 tys,ale teraaz ma iść sprawniej już podłącxzanie nowych klientów.Z jednej strony mam dość czekania ale z drugiej mam tą satyfakcję że ktoś wkońcu ruszył do boju z wielkim molochem.
witam!
polecam lekturkę forum:
http://www.net24.info.pl/index.php?c=6
można się dużo ciekawego dowiedzieć! ja również zrezygnowałem z neo na rzecz netii, ale po postach m.in Agnieszki czy firefly zaczynam się bardzo tego procesu obawiać…
pozdrawiam
Znowu dzwoniłem do Netii i pani powiedziała, że informacji o zgłoszeniu nie ma w bazie danych Netii :o . Hmmm chyba jednak założę Multimo - nie mają takiego tłoku. Co o tym sądzicie?
Ja byłem w Telepunkcie 12 lutego żeby zerwać umowe i do dzisiaj mam neostrade. Mi osobiscie się nie śpieszy, bo dopiero od marca ma być netia na lubelszczyznie.
A ja se ten roczek jeszcze posiedzę na neo 1M-76zł drogo:(
A za rok wszystko już będzie jasne i klarowne kto sie wywiązuje z dostawą neta i ma najniższe ceny i najbardziej atrakcyjne promocje
Wyłączą ci neostradę wtedy kiedy ci się zacznie nowy okres rozliczeniowy. U mnie nastąpi to 28 lutego. A kuriera z umową czy z modemem nie widać:(
Mi odlaczyli przed koncem okresu. To zalezy jak napisales w “zerwaniu” umowy. JA napisalem ze w trybie natychmiastowym (zaraz po wejsciu nowego regulaminu) i nie mam od chyba 16.02
Dzis mija dwa tygodnie od kiedy wyslalem umowe. Do tego czasu, zadnego telefonu, zadnego odpisu na maila, zadnego modemu, w dodatku konsultanci nie odbieraja telefonow, a co smieszniejsze, checia zasiegniecia informacji pani spod 0801881100 odklada hamsko sluchawke.
Panowie! Firma “KRZAK” sie klania.
Jutro ostatni dzien Neostrady. Czuje ze to ostatni dzien netu.
Udało mi się do nich dodzwonić ! Powiedzieli mi że dopiero teraz (wczoraj) zostały moje dane wprowadzone do komputera ich (a wysyłałem 9 lutego).
Ponadto powiedzieli że mogę nie mieć neta przez 2 tygodnie
hmm? 50% a nie 90%???
znajomemu odłączyli neo 24tego lutego, wczoraj wyobraźcie sobie dodzwonił się na infolinię netii a tam powiedzieli mu że podłączą neta gdzieś w połowie marca!
Osobiscie to sie z takim czyms nie spotkalem. Mimo to dostalem juz kilka telefonow z TP o nowych promocjach.
Robie tak. Czekam do pelnych 30dni, jesli Netia sie nie wywiaze to wtedy wracam do TP.
PS. Dobrze ze jest Dziewczyna, i uzycza :lol: lacza.
Ale masz fajnie
A jakie te nowe promocje TP ? Mógłbyś mi powiedzieć ??
wiesz to te stare ale nowe
tp wprowadza jakieś nowe abonamenty na usługi głosowe ale szczerze mówiąc o promocjach na neta nie słyszałem a tepsa lubi rozgłos więc byłaby już w tv
no dokładnie Kolego… wiesz, promocje masz w tym taka ze nie musisz bulic 112 zlotych za ponowna aktywacje, tylko zlotoweczke
Ja dziś zadzwoniłem, porozmawiałem z panią z Netii i “uznaliśmy”, że najlepiej będzie jak sobie sam wydrukuję umowę :mrgreen: , tak też zrobiłem… Teraz ruch należy do Netii i TP
Radzę uważać na słownictwo
boczi