O tym, że do netii nie ma się co pchać bo to oszusty i złodzieje to dawno wiadomo, a twoje słowa i doświadczenia (jak i innych) to potwierdzają 
Myślałem, że o moich przeżyciach pisałem, ale jednak nie 
Zadzwoniła kobieta z propozycją nie do odrzucenia - miało być szybciej, taniej
Po kilku dniach (atakowali na telefon co drugi dzień) zgodziliśmy się na takie rozwiązanie. Mówi, że do 14 dni wszystko miało być OK, umowa gotowa po dwóch dniach, no ogólnie wszystko OK. Po kilku dniach zadzwonili, że coś się dzieje, i trochę się to przedłuży - no OK, problemy czasem mogą być
Tak się działo przez X czasu - raz mówili, że umowa jest, drugi raz, że jej nie ma, raz mówili że faktura przyjdzie już od nich, raz że jeszcze od TP. Po około dwóch miesiącach, dosłownie NIC się nie ruszyło - umowy jak nie było, tak nie było, czasem nawet sami nie wiedzieli, że ma być przeniesiona
Ogólnie nieład, brak szacunku 
Ile czasu straciliśmy na załatwianiu tego, ile pieniędzy na telefonie - a i tak nic się nie stało
Dlatego ogólnie podziękowaliśmy, żeby się nie męczyli, bo to nie ma sensu
neostradaTP mi pasuje, prędkość zawsze jest taka, jaka powinna być, awarii praktycznie tyle co nic - przeszliśmy do Orange Freedom, jednak to prawie to samo, i obydwa internety - wg. mnie - są świetnie, nic im nie brakuje
Znajomi i rodzina mają innych dostawców - Vectre, jakiś lokalnych itp. - i u nich tak fajnie jak u mnie nie ma, czasem zwalnia, są częściej niż u mnie awarie
(awaria? co to jest :D?)
Tak więc - nie dla netii