Już się cieszyłem, że dodano opcję wyboru awatara przyznanego przez system, czyli właściwie usunięcie swojego awatara, a tu lipa Działa to do pewnego momentu. Wystarczy, że wyloguję się. Po ponownym zalogowaniu mam niby awatar przyznany przez system, ale jak tylko odświeżę stronę to powraca mój awatar, a nie ten systemowy. Przeglądarka to Vivaldi. Na niej również znikają nagłówki, o których wspomniał Semtex.
PS. Ten temat widnieje jako rozwiązany, a chyba jeszcze długo taki nie będzie.
Nadal można pisać w kategoriach głównych forum, na przykład: “oprogramowanie komputerowe”, to IMO gruby błąd, trzyma wątki całkowicie poza kategoriami.
Wątki pojawiają się tam sporadycznie, w większości wynikają chyba z tego, że ktoś nie wie w jakiej grupie zadać pytanie, łatwo te wątki przenieść w odpowiednie miejsce, problem na razie nie ma dużych rozmiarów. Zablokowanie możliwości pisania w tych kategoriach to akurat żaden problem, wystarczy odpowiednio ustawić uprawnienia.
Znowu zniknęła opcja zmiany awatara na forum czy tylko u jej brakuje? Właściwie to mi wszystko pasuje i nic nie chcę zmieniać ale tak z ciekawości pytam.
Czy planujecie stworzyć nowy/ zaktualizować stary poradnik zakładania i edycji tematów, do którego link podany jest w FAQ? Nie jest to może sprawa pierwszej potrzeby, ale na ten moment wygląd to amatorsko.