Są wodotryski jest zabawa
Dobrze, że tego nie ma w edytorze wizualnym bo by się zbyt wesoło zrobiło w tematach
Czy na forum będzie obok nicka ilość postów napisanych przez użytkownika? Jest to pomocne, żeby określić z kim się ma do czynienia.
Wielokrotnie było to już zgłaszane, ja bardzo popieram ten pomysł.
Coś się z czatem stało, czy wprowadzono ograniczenia jakieś?
Patrz temat “Wyłączyliśmy czat”…
Dawno nie byłem na forum i przypomniałem sobie jak mało jest intuicyjne xD.
Wolę klasyczne fora.
Dzięki @Madafaker za odpowiedź
Wyłączono z powodu problemów technicznych.
Czemu mojego OT nie ma w śmietniku? W sumie było to przydatne zwrócenie uwagi, że ktoś robi spam elektrodę z naszego forum!
OTY wyparowały, a ja wciąż dostaje powiadomienia o nowych wpisach w tym temacie, a w śmietniku nie mogę, ja nie mogę dopatrzeć się swego…
To jeden, czy dwa problemy? A w podpisie trzeci. Czy czegoś tu nie widać jeszcze?
@Bogdan_G Jak post zostaje skasowany z dyskusji to nie ląduje w śmietniku, tak działa to forum. Skasowałem wcześniejszą zaczepkę i później twoją odpowiedz aby znowu nie powstał wielki OT w wątkach tego użytkownika…
Ja to wiem, ale OTy miodne zapylały w przód i dziobał to szpak, albo jak - i nadal kaganiec jest, bo nie można skrytykować tendencjonalnych praktyk. Wystarczyłaby obecność w śmietniku, bo ktoś może zrobić Tu dom publiczny. Może.
Potem można odeprzeć zarzut, że nikt nie reagował. śmietnik jest cool.
Dochodzi jeszcze to powiadomienie za każdym czyimś wpisie w temacie, bo gdy jestem usunięty, to mnie nie ma, a powiadomienia sugerują, jakbym był. Umiem poradzić sobie, by to usunąć z powiadomień, ale trzeba trochę się naklikać…
Chciałbym zgłosić “błąd, propozycję, sugestię”, że usunięte posty z tematu nie lądują w śmietniku
Było w starej odsłonie forum, że posty z pewnych względów leciały w kosmos. Praktyką było startowanie do śmietnika i czasem zażarte kłótnie miały kilka stron i ani jedna nie nadawała się, żeby grzeczne dzieci to czytały.
Zaledwie drugi miesiąc nowego forum, a już nowe, że praktykowane działania.
Sto lat nie były sprzeczne z zaleceniem i błogosławieństwem twórców forum. Okazuje się, że nie obalano błogosławieństwa naczalstwa, a obowiązują nowe błogosławione zasady.
Nie wypowiadam się w imieniu setek tysięcy sprzedanych użytków.
Zmienili zdanie, wszystko zmienili, czy na lepsze, nie mi osądzać, zostaje ci się przyzwyczaić… Ja mam problemy
Bo jest w tamtym wątku, tyle że ukryty. Stąd też pewnie powiadomienia, bo tam pisałeś. No taki silnik, nic nie poradzimy Post usunięty, to post… niewidoczny.
Ale jak się przywiązałeś do niego, to proszę:
Macie opcję, podczas ukrywania wiadomości, wysłania PW, korzystajcie z niej, będzie mniejsza konsternacja dla ZU, wy wiecie dlaczego znikło, ZU nie, w śmietniku wiedział jak była notka.
Taka opcja jest tylko przy oflagowanym poście…
Robi się wesoło. Nawet troll może oflagować tych, co śmieli… śmieliby… zwrócić uwagę.
Oflagować może każdy, pytanie co z tym zrobią moderatorzy (?)
@tomekb jak z tymi powiadomieniami w profilu? działają czy wyłączone globalnie? przetestowałem dziś z jednym z użytkowników i nie wyskakują, ani o edycji postu ani o usunięciu tematu itp. u mnie działa tylko o wiadomości, cytowaniu i odpowiedzi.