Nie było zgłaszane…
No, na tym megafonowym tak to wygląda, co niezbyt mnie dziwi, skoro całe forum to jedna wielka beta, a czat to chyba alfa…
Ale na “prawdziwym” (cudzysłów nieprzypadkowy) chacie tak to nie wygląda:
Dwukrotnego nicka to po co?
Za wąsko na tej tubie, a kanale głównym to i nie ma nakładania się czcionki.
No dokładnie, choIera wie po co jest on podwójny, a nie jest to odosobniony przypadek. Choć nie do końca jest taki sam, jak zawsze są różnice. To jakby wyjaśnia dlaczego jest wyświetlany i jeden i drugi, ale po co - nadal nie mam pojęcia.
Ostatnie próby wejścia na forum:
500 Internal Server Error
If you are the administrator of this website, then please read this web application’s log file and/or the web server’s log file to find out what went wrong.
Bo można sobie było ustawić nazwę wyświetlaną, mnie się taka opcja zablokowała a chciałem sobie też wstawić w sumie też ustawić.
Ktoś też kiedyś wspominał że coś powoduje wyświetlanie rang np. Hotzlot, Coldzlot, moderator, redakcja, administrator (na czacie).
Przed chwilą wyskoczył mi błąd serwera:
To nowe forum to chyba naprawdę jest jakaś niedoróbka skoro ciągle wyskakują i są jakieś błędy.
I forum co jakiś czas pada:
Robi się tak też (nie zawsze) przy dodawaniu odpowiedzi w wątkach.
Czat znowu zniknął.
Czat powrócił.
Hej,
Bo on po prostu bawi się z użytkownikami w chowanego.
Pozdrawiam,
Dimatheus
@tomekb ograniczenie linkowania nie sprawdza się, ja bym to cofnął. system jest zbyt wrażliwy, ludzie w dziale bezpieczeństwo nie mogą w jednym poście dodać wszystkich linków, a jak to robią w kilku kolejnych postach to system wyrzuca flagę i ukrywa post. a spamerzy z jednym linkiem w poście dalej grasują na forum
Najgorsze że załączniki też uznaje za linka.
OK, poprawione.
BTW zrobiliśmy dużą aktualizację forum, mam nadzieję że nie będzie żadnych błędów.
Wygląda jakby poprawiło to trochę szybkość z tego co widzę.
Niestety, są, zgłaszane już kilkukrotnie. Np brak możliwości wyboru skórki z rozwijanego menu.
I od miesiąca chyba nie chce mi się przestawić awatar na ten co mam ustawiony na komentarze i blogi (stąd https://www.dobreprogramy.pl/Wyglad.html / https://www.dobreprogramy.pl/MojProfil.html).
I motywy chyba niektóre wciąż stare mimo wysłania nowszych wersji np. Fizdy (na czacie info od Fizdy, że dawno wysłane poprawki tylko jakoś nie wgrane - zapomniano po konkursie chyba).
Niby wgrano nowszą wersję ale przejście na następną stonę emotek dalej zamyka czat
I to jest dziwne bo na oficjalnym forum discourse zmiana skórki z menu działa, więc coś musieli tutaj popsuć albo koliduje to z innym pluginem.
Problem wałkowany wiele razy - potrzebny programista co ma z kilka dni by to dobrze sprawdzić i zrobić pull request do pluginu bubble chata czy ostatecznie zaproponuje jakieś zmiany w kodzie silnika forum / fragmentu.