Nie mogę dać plusa komentarzowi na blogach, bo jest pod spodem listy użytkowników, którzy ten komentarz plusowali wcześniej. Klik na łapce przenosi do profilu użytkownika, który akurat jest na dole listy. A “dymek” jest za mały i lista z niego wychodzi:
Mam ten sam problem z przyznaniem Like - Firefox 60.0.2, a co do liczby plusujących. Miałem to samo i mam wrażenie, że jeżeli ktoś dał plusa w trakcie Twojej wizyty na stronie to skrypt dopisuje go do listy, ale liczba się nie zmienia. Przypuszczam, że dymek jest generowany dynamicznie, ale reszta już nie.
Problem z przeklejaniem formatowania we wpisach blogowych.
Mam gotowy tekst sformatowany w Wordzie, nie mogę go wkleić tak, aby zachował swoje entery.
Każdy enter w tekście źródłowym jest interpretowany jako brak znaku w podglądzie wpisu.
Pogrubienia i linki są.
Czy można prosić o naprawienie tego w jakimkolwiek czasie?
Na pewno komuś się przyda.
A ja zauważyłem, że obecnie nie można przewijać listy jak jest 7+ polubień, CSS-a “naprawczego” obecnie nie mam (suwak sam wrócił, bez ostylowania na taki z przezroczystością i zaokrąglonymi krawędziami). Pop-up z próbą najechania na niego znika.
Problem jest na Firefox 61.0.1, Windows 7 / 10.
A na Operze 54 działa poprawnie… hmm.
Opublikowałem swojego bloga - 22.07.2018 12:46, czyli pomiędzy wpisami Luqassa (o Ulefone) i Pokerface (o flagowcach) - mija półtorej doby i dalej się mój wpis nie wyświetla ani na głównej stronie DP (w bocznej kolumnie) ani na stronie głównej blogów …