Nowy iPhone? co wy na to?

Taki drobiazg z komentarzy na tej stronie.

http://www.telepolis.pl/artykuly.php?id=282

Tester wydał wyrok:

Relacja na żywo z WWDC dzisiaj będzie :smiley:

http://live.myiphone.com.pl/

Ciekawie się zapowiada dzisiejszy wieczór :slight_smile:

Krizoman :slight_smile: temat sie rozwinoł i dobrze :wink: a władania JB jest trudne?

nie rozumiem w ogóle o co Ci chodzi.

władania JB?

Może koledze chodziło o złamanie iPhone’a, czyli JB :slight_smile:

Mógłby mi ktoś dać jakieś fotki i specyfikację nowego iPhona, jeżel taki się pojawi ?

Nie będzie mnie w domu o 19.00, a chciałbym co nie co wiedzieć :slight_smile:

http://live.myiphone.com.pl/ : fota nr 2 po prawo. prawdopodobnie taki będzie nowy ipek.

WWDC zaczyna się o 19, ale potrwa pewnie do ok 21, zanim się rozkręcą to iphone czy iphone os 3.0 będzie zaprezentowany po 20 pewnie.

no łamanie iPhona jest trudne ?

jak sie ta konferencja sie skonczy to niech tu ktos napisze jaka ostateczna cena, paramentry no i jakie widzicie + i - :smiley:

Sam poczytaj :slight_smile: Na Gizmodo.com lub Apple.com

Nazywa się iPhone 3GS ( Speed :slight_smile: )

W USA i kilku innych, większych krajach od 19 czerwca ( soft 3.0 pojawi się 17 czerwca ), a w Polsce ma być w lipcu.

• Cyfrowy kompas

• Lepsza bateria

• O wiele lepszy aparat, teraz 3 Mpix ( balans bieli, autofokus )

• Sterowanie głosem

• Przeszukiwanie iPhone’a

• Podobno 2x szybszy cały iPhone

• Zaimplementowano OpenCL 2.0 ( odpowiednik OpenGL, zamiennik DirectX :), aby lepiej chodziły gry 3D )

• Soft 3.0 będzie wgrany od razu

• Push Notification Service

• Będzie nawigacja TomTom na iPhone’a :shock:

• Wreszcie obsługa MMS-ów

• Nagrywanie Video, VGA, 30 k/s ( można od razu wrzucić na YT )

• Brak podświetlanego loga Apple

• Brak wideo kamery

• Brak danych nt. zmniejszenia wagi

• Brak danych nt. wyświetlacza

Cena jest, ale tylko dla USA w sieci AT&T ( wersja 16 GB - 199 $, wersja 32 GB - 299$ )…

Parametrów brak, raczej wszystko zostanie bez zmian…

Może ktoś napisałby swoje doznania wywołane tym iPhone’m ?

Dla mnie bomba :slight_smile:

wszystko fajnie fajnie ale o co chodzi ze w sieci AT&T to jak chce kupic w USA i przyjechac z nim do PL to moge miec kupionego go w tej sieci ? a jak nie to za ile moge kupic takiego zwyklego?

A będziesz płacił abonament w AT&T cały czas? bo tylko na abonament iphone będzie w usa chyba ze na ebayu kupisz

iPofree, ty jestes ogarniety w tym temacie to mi przybliż ceny w PL na allegro [przed premierą w polsce] czyli te sprowadzane ? myslisz ze przekroczą

2 000 PLN ? jak bym sam próbował kupic w USA to wyjdzie taniej i czy wtedy sie zmieszcze do 2000 zł?

2000 ? na początku to myśle że przekroczą i 4000…

w polsce iphone nowy będzie 9 lipca, w usa 19 czerwca, w międzyczasie pojawią się juz oferty na allegro z kosmicznymi cenami.

4000 zł w polsce czy usa po przeliczeniu ? :x nie mam tyle kasy :frowning:

w polsce po przeliczeniu i za model 32GB.

Bez przesady z tymi 4 kawałkami , kto by to kupił :lol:

Dwa z groszem na początek to jest absulotny maks.

2 z groszem to masz teraz za 16GB wersję, i nawet 8GB dochodzą pod granicę 2k.

A 32GB i nowy iPhone? Spokojnie ponad 3k grubo będzie na początku.

a jak bym poleciał do USA to mam szanse na 32 gb do 2000 PLN ? tak np miedzy lipcem na sierpniem?

Raczej za mało…

Obstawiam 3 - 3,5 tyś…

To by oznaczało, że za funkcje telefonu wartego 900-1500zł dopłacamy kolejne 1500zł za możliwość macania go po ekranie :expressionless:

Chore i nie warte zachodu.

PS: Od razu odpowiadam awanasem potencjalnym trollom; stać mnie i na słuchawkę za 8 tys. tylko nie widzę żadnych przesłanek by za jakikolwiek telefon dać więcej jak 2,5 tys.

Znam też powiedzonko, że towar jest wart tyle ile jesteśmy za niego zapłacić. Nowy Iphone z pewnością nie jest wart więcej jak 2.300zł na starcie.

32GB iPhone nie jest wart 2,5k ??

Myśle że cena ok 2,5k zł za nówkę 32GB to dobra cena.

16GB ok 2k zł.

Wiadomo, że na początku będą te ceny pewnie o 1k wyższe na alledrogo.