NOWY LAYOUT DP - Co dwie głowy-to nie jedna!

W pełni popieram.

zależy przed którym zlotem ;p

No nowy LayOut zbliża się wielkimi krokami ;). Z tego co zauważyłem stronka http://beta.dobreprogramy.pl/ nie prosi już o zalogowanie tylko od razu wywala błąd 403 :wink:

Już nie raz tak było :wink: To nie świadczy o tym że np. jutro lub po jutrze będzie udostępniona beta :stuck_out_tongue:

Ale mogłaby być udostępniona do końca tego tygodnia. Było by miło.

jak będzie jeszcze przed zlotem czyli na 100% w tym miesiącu :slight_smile:

Dobrze o tym wiem, że zostanie udostępniona przed zlotem (czyli do końca miesiąca). Mam po prostu nadzieję, że nie będzie to ostatni tydzień sierpnia.

niestety, jak znam życie tak właśnie będzie :frowning:

Ja tylko dodam taką małą dygresję ze swojej strony – chyba nikt nie zaznaczył, że chodzi o tegoroczny zlot :wink:

to już chyba każdy wie :smiley:

A na podstawie czego wnioskujesz? :roll:

Mam jakieś dziwne przeczucie, że nowa wersja może nie zostać udostępniona przed zlotem. Ale mam nadzieję, że to przeczucie się nie sprawdzi i zostanie udostępniona choćby 27 sierpnia.

Nie wiem czy ktoś już o tym pisał, lub czy nie jest za późno na zgłaszanie ale może w nowej wersji wprowadzić automatyczny licznik “Przeczytano”.

Pokazywałoby to popularność kolejnych wiadomości i całego vortalu DP.

Może użytkownicy przestaliby pisać jedno kilku wyrazowe komentarze

typu pobrano, zaktualizowałem program X (no chyba, że aktualizacja spowodowała problemy) przy wiadomościach o aktualizacjach systemu i programów itp.

Ja np. wiele wiadomości czytam i powstrzymuję się od komentarza, żeby nie był off topic

Nie rozumiem, chodzi Ci o komentarze, żeby taka opcja tam była? A niby skąd system komentarzy ma wiedzieć który komentarz przeczytałeś a który ominąłeś wzrokiem i przeszedłeś do komentarza niżej?

Już się nie mogę doczekać nowego DP :wink:

Szkoda, że nie ma publicznej bety :smiley:

Nie podniecaj sie tak chłopaku,żebyś się czasem nie rozczarował! :stuck_out_tongue:

A ja się domagam powrotu starego DB z 2006r! !!

@sla17

Teoretycznie nie będziesz musiał długo czekać ponieważ admini mówili, że nowa wersja będzie przed zlotem :wink:

No nie, po prostu nie mogę sie doczekać! Admini-juz nic nie poprawicie, dajcie wreszcie nowe DP- zrobiłem se zakładkę w FF “Beta DP” i patrze kurde co 5 minut czy nie udostępniliście nowego DP! :smiley:

Ja tak samo już się nie mogę doczekać. Coś mi się coś robi na myśl jakby nie została udostępniona. Jak czytałem news o tym, że już za tydzień zlot to miałem nadzieję, że coś napisali o nowej wersji ale niestety nic takiego tam nie ma.

No niestety DP to nie Windows i nie wycieknie (nielegalnie) szybciej do sieci niż tego admini wcześniej nie ustalą xD

A tak na serio czekam na nowe DP, ale nie żybym miał fobie i musiał co chwilę sprawdzać. Ja myślę, że to będzie jeden z tych dni: Pn, Śr lub Pt. I nie zdziwił bym się jak by od razu było polowanie na licencję :wink: