W pełni popieram.
zależy przed którym zlotem ;p
No nowy LayOut zbliża się wielkimi krokami ;). Z tego co zauważyłem stronka http://beta.dobreprogramy.pl/ nie prosi już o zalogowanie tylko od razu wywala błąd 403
Już nie raz tak było To nie świadczy o tym że np. jutro lub po jutrze będzie udostępniona beta
Ale mogłaby być udostępniona do końca tego tygodnia. Było by miło.
jak będzie jeszcze przed zlotem czyli na 100% w tym miesiącu
Dobrze o tym wiem, że zostanie udostępniona przed zlotem (czyli do końca miesiąca). Mam po prostu nadzieję, że nie będzie to ostatni tydzień sierpnia.
niestety, jak znam życie tak właśnie będzie
Ja tylko dodam taką małą dygresję ze swojej strony – chyba nikt nie zaznaczył, że chodzi o tegoroczny zlot
to już chyba każdy wie
A na podstawie czego wnioskujesz? :roll:
Mam jakieś dziwne przeczucie, że nowa wersja może nie zostać udostępniona przed zlotem. Ale mam nadzieję, że to przeczucie się nie sprawdzi i zostanie udostępniona choćby 27 sierpnia.
Nie wiem czy ktoś już o tym pisał, lub czy nie jest za późno na zgłaszanie ale może w nowej wersji wprowadzić automatyczny licznik “Przeczytano”.
Pokazywałoby to popularność kolejnych wiadomości i całego vortalu DP.
Może użytkownicy przestaliby pisać jedno kilku wyrazowe komentarze
typu pobrano, zaktualizowałem program X (no chyba, że aktualizacja spowodowała problemy) przy wiadomościach o aktualizacjach systemu i programów itp.
Ja np. wiele wiadomości czytam i powstrzymuję się od komentarza, żeby nie był off topic
Nie rozumiem, chodzi Ci o komentarze, żeby taka opcja tam była? A niby skąd system komentarzy ma wiedzieć który komentarz przeczytałeś a który ominąłeś wzrokiem i przeszedłeś do komentarza niżej?
Już się nie mogę doczekać nowego DP
Szkoda, że nie ma publicznej bety
Nie podniecaj sie tak chłopaku,żebyś się czasem nie rozczarował!
A ja się domagam powrotu starego DB z 2006r!
Teoretycznie nie będziesz musiał długo czekać ponieważ admini mówili, że nowa wersja będzie przed zlotem
No nie, po prostu nie mogę sie doczekać! Admini-juz nic nie poprawicie, dajcie wreszcie nowe DP- zrobiłem se zakładkę w FF “Beta DP” i patrze kurde co 5 minut czy nie udostępniliście nowego DP!
Ja tak samo już się nie mogę doczekać. Coś mi się coś robi na myśl jakby nie została udostępniona. Jak czytałem news o tym, że już za tydzień zlot to miałem nadzieję, że coś napisali o nowej wersji ale niestety nic takiego tam nie ma.
No niestety DP to nie Windows i nie wycieknie (nielegalnie) szybciej do sieci niż tego admini wcześniej nie ustalą xD
A tak na serio czekam na nowe DP, ale nie żybym miał fobie i musiał co chwilę sprawdzać. Ja myślę, że to będzie jeden z tych dni: Pn, Śr lub Pt. I nie zdziwił bym się jak by od razu było polowanie na licencję