Ale jakieś proste animacje by sie przydały.
Animacji nie cierpię w szczególności! Odstrasza mnie to od strony w piorunującym tempie.
Przy okazji - reklamy:
Zniosę normalne relkamy, ale animowanych - nigdy.
A co do forum to phpBB zostanie czy będzie nowy skrypt ??
no i ładnie. Zdolna z ciebie kobieta
będzie nowy skrypt autorstwa liska, lazikara iinnych adminów DP
Pierwsze słyszę, żeby lazikar pisał kod na DP. Już o Krogulcu czy Cebuli nie wspomnę…
nie wiesz, nie pisz ale na ten temat też już chyba było
Jak tam postępy : :lol:
W każdym razie autorstwa webmastera Vortalu - nie wiem, kto z ekipy tym się zajmuje.
nie lubię się powtarzać
Moje rady:
Stworzyć coś w rodzaju hot spotu z wyróżnionym artykułem dnia.
Przeogranizować stronę główną bo układ jest mało ciekawy.
Zrobić lżejszy lay coś ala web 2.0,
Poprawić kolory, czytelność i typografię.
Ktoś już wspominał o zakładkach na ajaxie.
Przykład świetnego layoutu: http://www.dobrepliki.pl/
osobiscie strona dp bardziej mi sie podoba
A feeeeeeeeeee, ale paskudaaaaaaaaa
Przeciw, fiesta ma całkowitą racje. Kolory nie dobrane, cały lay do kitu.
wg.mnie wszystko jest ok
jedyne co mi nie pasuje to cienie które są w dwie strony w góre(zakładki) w dół(napisy)
oraz wolał bym jeśli okienko z reklamą pod pierwszym newsem było bardziej szersze lub były tam dwie kwadratowe reklamy (oczywiście jeśli dalej będzie to okienko)
A kiedy nowy lay będzie gotowy?
Zamiast RSS WERSJA MINIMALNA i PEŁNA zrobić RSS NAJNOWSZE PROGRAMY i RSS NAJNOWSZE NEWSY, bo w tej chwili nie wiadomo właściwie o co z tym chodzi.
Mam takie pytanie. Czy nadal będą istnieć wersje vortalu, np. vista.dobreprogramy.pl Według mnie, gdyby dalej istniała ta wersja nie zaszkodziłoby zaaplikować troszkę szkła (ze szczególnym naciskiem na “troszkę”). W końcu to strona o Viście, to trochę jej stylu by się przydało. Oczywiście nie mówię, że cała strona miałaby być ze szkła, bo byłaby nieczytelna.
Dział vista.dobreprogramy.pl był tymczasowy - uruchomiliśmy go w związku z premierę systemu Windows Vista. Tak naprawdę jest to witryna, która działa na zasadzie filtru - wyciąga te same newsy, które publikowane są na stronie głównej, a dotyczące Visty. Docelowo, wraz z nową wersją serwisu, planujemy wyłącznie tego subserwisu.