Odświeżone HowTo- transformacja z XP na Vista. Moja wizja

nic nigdy niejest idealne, no i rzeczewiście troche sie czepiasz

HDD status mi on nie działa

Nie czepiaj się takich Szczególów :stuck_out_tongue:

Max zapodaj jakiegoś screena z tym ,lepszym skinem’’ do lclocka, oki?

Oto on:

http://img227.imageshack.us/img227/6616/newobrazbitowyvi4.jpg

Taki błąd będzie występował u takich co mają rozdzielczość 1280x1024 i nie podmienią buttonów lecz przed podmianą radze zrobić KOPIE PLIKÓW Z FOLDERU LCLOCK’A! !!

OK! OK!

Po prostu lubię jak wszystko jest perfekcyjnie wykonane :wink:

Proszę napiszcie mi co daje podmiana pliku “explorer.exe” :oops:

Pozdrowienia

rkdusiek czytaj dokładnie pierwszą stronę, pierwszego posta i tam jest napisane. :]

Witam, może mi ktoś powiedzieć jak usunąć linijkę z rejestru:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\CSDVersion\Dodatek Service Pack 2

Codziennie gdy usunę tą linijkę to po resecie się znowu pojawia :?

POZDRO :lol:

te właściwości systemu cos zmieniają MHz Procka i pamięc ram…

ja mam 256 MB RAMU a pokazuje 261 MB, a procek mam 1.83 GHz a pokazuje mi 1.75 GHz! !!

Tak te właściwości pokazują troche naciągane dane.

zwiększają RAM a obniżają procka…

a moze to temu ze uzyłem programu GameGain który mi zoptymalizował kompa zeby gry wydajniej chodziły

Czy ma ktoś z was taki styl?

http://www.deviantart.com/deviation/50686057/

Jak coś proszę o linka :oops:

Szczególnie zależy mi na tym obrazku w pasku start :lol:

przecież jest podany link do tego stylu na tej stronie, czytać nie potrafisz?

Jeżeli zadałeś sobie trud otworzenia tego linka to zauważyłeś pewnie że to chyba po chiński (może to i inny język nie znam się na nich). A jeżeli jesteś taki dowciapny :stuck_out_tongue: to mi przetłumacz co tam pisze.

Po wyglądzie wizualnym strony domyślam się że należy sie zalogować.

Napewno nie bo ja nieużywałem tego programu a umnie jest tak samo

Może i któryś z azjatyckich, ale co to ma do rzeczy ?

Gdy pobierzesz plik poprzez przycisk dA.PNG

Nie trzeba…

Jeżeli tak zrobię to otwiera mi się ten obrazek w powiększeniu, a ja nie chcę ściągnąć sobie tego obrazka :cry: , tylko potrzebny mi jest visual styles (plik z rozszerzeniem msstyles i do tego biblioteka shellstyle)

pozdro :wink:

Mam pytanie. Wgrałem sam skin, zainstalowało się i chciałem zmienić czcionkę na tą co jest domyślna w xp, bo nie podoba mi sie Mój komputer itp. jak foldery przeglądam :lol: . Gdzie moge zmienić czcionkę i jak ona się nazywa?

PPM na Pulpit -> Właściwości -> Wygląd -> Zaawansowane

Jaka czcionka :? Domyślną w XP jest Tahoma.

Wyświetla się okno po angielsku, tam gdzie moge wybrać czcionke daje tahoma, ale dalej litery w menu start są inne (bo w ikonach jest tahoma). :?

Z tego co wiem to miało być nowe “how to” ale śledze ten temat już jakiś czas i nic a by sie przydało, a szczególnie wrzucenie wszystkiego w jedną paczke i dożucić jakieś ciekawsze pliki :frowning: