nic nigdy niejest idealne, no i rzeczewiście troche sie czepiasz
HDD status mi on nie działa
Nie czepiaj się takich Szczególów
Max zapodaj jakiegoś screena z tym ,lepszym skinem’’ do lclocka, oki?
Oto on:
http://img227.imageshack.us/img227/6616/newobrazbitowyvi4.jpg
Taki błąd będzie występował u takich co mają rozdzielczość 1280x1024 i nie podmienią buttonów lecz przed podmianą radze zrobić KOPIE PLIKÓW Z FOLDERU LCLOCK’A!
OK! OK!
Po prostu lubię jak wszystko jest perfekcyjnie wykonane
Proszę napiszcie mi co daje podmiana pliku “explorer.exe” :oops:
Pozdrowienia
rkdusiek czytaj dokładnie pierwszą stronę, pierwszego posta i tam jest napisane. :]
Witam, może mi ktoś powiedzieć jak usunąć linijkę z rejestru:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\CSDVersion\Dodatek Service Pack 2
Codziennie gdy usunę tą linijkę to po resecie się znowu pojawia :?
POZDRO :lol:
te właściwości systemu cos zmieniają MHz Procka i pamięc ram…
ja mam 256 MB RAMU a pokazuje 261 MB, a procek mam 1.83 GHz a pokazuje mi 1.75 GHz!
Tak te właściwości pokazują troche naciągane dane.
zwiększają RAM a obniżają procka…
a moze to temu ze uzyłem programu GameGain który mi zoptymalizował kompa zeby gry wydajniej chodziły
Czy ma ktoś z was taki styl?
http://www.deviantart.com/deviation/50686057/
Jak coś proszę o linka :oops:
Szczególnie zależy mi na tym obrazku w pasku start :lol:
przecież jest podany link do tego stylu na tej stronie, czytać nie potrafisz?
Jeżeli zadałeś sobie trud otworzenia tego linka to zauważyłeś pewnie że to chyba po chiński (może to i inny język nie znam się na nich). A jeżeli jesteś taki dowciapny to mi przetłumacz co tam pisze.
Po wyglądzie wizualnym strony domyślam się że należy sie zalogować.
Napewno nie bo ja nieużywałem tego programu a umnie jest tak samo
Może i któryś z azjatyckich, ale co to ma do rzeczy ?
Gdy pobierzesz plik poprzez przycisk
Nie trzeba…
Jeżeli tak zrobię to otwiera mi się ten obrazek w powiększeniu, a ja nie chcę ściągnąć sobie tego obrazka , tylko potrzebny mi jest visual styles (plik z rozszerzeniem msstyles i do tego biblioteka shellstyle)
pozdro
Mam pytanie. Wgrałem sam skin, zainstalowało się i chciałem zmienić czcionkę na tą co jest domyślna w xp, bo nie podoba mi sie Mój komputer itp. jak foldery przeglądam :lol: . Gdzie moge zmienić czcionkę i jak ona się nazywa?
PPM na Pulpit -> Właściwości -> Wygląd -> Zaawansowane
Jaka czcionka :? Domyślną w XP jest Tahoma.
Wyświetla się okno po angielsku, tam gdzie moge wybrać czcionke daje tahoma, ale dalej litery w menu start są inne (bo w ikonach jest tahoma). :?
Z tego co wiem to miało być nowe “how to” ale śledze ten temat już jakiś czas i nic a by sie przydało, a szczególnie wrzucenie wszystkiego w jedną paczke i dożucić jakieś ciekawsze pliki