Panie świeć nad Jego duszą…
Wielka strata dla forum i vortalu…
[*]
Panie świeć nad Jego duszą…
Wielka strata dla forum i vortalu…
[*]
Miłe słowa tu płyną…tylko czy płynęły wtedy gdy Asterisk był jeszcze wśród nas?
Ostatniej prywatnej wiadomości już nie przeczyta
Niech spoczywa w pokoju :papa: :placze: :placze: :placze:
[*]
Żegnaj [*]
[*] Spoczywaj w pokoju [*]
Zmarł człowiek, moderator forum. Informacja powinna być podana i temat zamknięty. Te wszystkie wpisy w pięćdziesięciu procentach nie potwierdzają rzeczywistości, bo dlaczego człowieka który był wśród nas z którym mogliśmy rozmawiać , obrażać się na niego, prowadzić przeróżne dyskusje związane z forum i wortalem docenia się dopiero po jego śmierci
Kondolencje dla rodziny…
Nie znałem go. Jestem tu od niedawna.
Asterisk
In Memoriam [*]
Wyrazy współczucia.
Aż ciężko cokolwiek napisać.
[*]
Zawsze będzie wśród nas mimo, że nie fizycznie to duchowo.
Niech spoczywa w pokoju {*}
A ja pamiętam go z Pierwszego Zlotu Dobre Programy, - Szklarska Poręba w 2007 roku.
Pamiętam też jak akceptował moje wpisy.
Najstarszy… A jednak wiele pozostawał sobie do zrobienia w swoim życiu.
Imponujący są ludzie, którzy mimo wieku, chcą jeszcze czegoś dokonać, mają pasje i marzenia, oddają się nim, nie spoczywają na mieliźnie, nie ukrywają się gdzieś niezauważeni w zakamarkach swoich foteli, tylko ciągle prą do przodu, a świat widzi, że istnieją.
Najstarszy moderator, a jednak człowiek młody duchem. I mimo wszystko można napisać, że umarł młodo…
Nie zostawiajmy jednak smutku i żalu ogromnego.
Ja sobie tłumaczę, że na jego miejsce urodzi się na pewno ktoś nowy, który wypełni kiedyś pustkę po stracie.
Cały świat to przecież dążenie do Równowagi… Może z takim optymistycznym podejściem chciałby nas teraz widzieć.
Dziękujemy Ci Asterisk.
Mimo że jestem ateistą to mam nadzieję że tam gdzie jest teraz jest mu lepiej. Będziemy o Tobie pamiętać [*]
Szkoda człowieka, umarł młodo.
Kondolencje dla rodziny, która zapewne przeżywa to najciężej.
Chciałbym złożyć najszczersze wyrazy współczucia dla rodziny i najbliższych.
Ja Pana Krzysztofa doskonale pamiętam z pierwszego zlotu…
Pokój Jego duszy
[*][*][*]
[*]
Wszedłem dzisiaj, zobaczyłem i się popłakałem.
[*]
[*] ;(