Wręcz mi się przykro zrobiło… R.I.P Asterisk
Śmierć jest dla każdego ciosem. Forum straciło oddanego mu człowieka.Wyrazy współczucia dla Rodziny i załogi Forum Dobrych programów.
Panie świeć nad Jego duszą.Niech spoczywa w pokoju.
Niech spoczywa w spokoju, a światłość wiekuista niechaj mu świeci.
Nie znałem go osobiście, ale wiem, że był świetnym moderatorem. Niech spoczywa w pokoju.
Szkoda, nie znałem go dobrze, jednak często na forum widziałem, oraz wymieniłem z nim parę PW.
Szkoda go, naprawdę. Odwalał kawał dobrej roboty jako moderator.
Niech spoczywa w pokoju wiecznym.
to przykre i jednocześnie fajny gest od dobrychprogramow
Nie wiem czy admini mnie źle zrozumieli, ale sama czarna kokarda na vortalu nie wystarczy, vortal wciąż jest kolorowy. Niech też jest czarno biały, w końcu forum jest jego częścią a Asterisk był częścią załogi
Asterisk był moderatorem naszą forum. A vortal to wszystko wiadomosci o komputerowy i programy.
Pokój Jego duszy.
Asterisku, będziemy pamiętać
"Nie jest prawdą że umarli umierają
Choć nad materią dogasa ogarek
To Bóg ze skrzynek pocztówki wybiera
By sprawdzić naszą wypłowiałą wiarę…"
K.C. Buszman
Wiadomo już kiedy pogrzeb??
Proponuję zebrać od nas wszystkich pieniądze na kwiaty dla Asteriska i złożyć je na jego grobie w imieniu nas wszystkich ku jego pamięci
Punisher1948 , proponuję się uspokoić i nie robić śmietniku w temacie - Ty nie jesteś od pisania takich tekstów.
Przykre jest żegnać kolegę po fachu . Nie zawsze zgadzaliśmy się ze sobą w wizji moderacji forum DP. Pomimo tego zawsze potrafiliśmy znaleźć consensus. Żegnaj kolego
[*]
Odszedłeś Mistrzu
Wieczny odpoczynek racz Mu dać Panie
a światłość wiekuista niechaj Mu świeci
Niech odpoczywa w pokoju wiecznym…
Miałem okazję poznać go osobiście. Wielka szkoda że ludzie odchodzą w tak młodym wieku, a zwłaszcza ludzie których znamy. Miał swoje zasady i był konsekwentny w tym co robił do samego końca.
Śmierć Asteriska to wielka strata dla forum.
Żegnaj.
[*] Żyj wiecznie… w niebie…
[*]
Szczere kondolencje rodzinie [*]
Po prostu dlaczego człowiek który w świecie wirtualnym był kulturalnym i po żądnym człowiekiem( w prawdziwym świecie na pewno też taki był). Nasuwa mi się myśl: Dlaczego zabójcy czasami bezkarnie chodzą po ziemi a świetny Moderator i człowiek musiał “pójść dalej”? Napisze więc finalnie: Żegnaj Krzysztofie człowieku który budowałeś to forum cegła po cegle. Miej pewność że to co ty budowałeś z takim trudem i pasją my nie zniszczymy. Od tej przykrej chwili to forum już nigdy nie będzie takie same.
Żegnaj i kondolencje dla twej rodziny i znajomych
Może to głupie ale pomodlę się za Ciebie w niedzielę w kościele.