W dniu 16.06.2008 , o godzinie 12:59 został dopisany post przez kordixx
A może spróbujesz chociaż jeden mały argumencik? A czy z walenia twoich pustych tekstów coś dobrego wyniknie?
W dniu 16.06.2008 , o godzinie 12:59 został dopisany post przez kordixx
A może spróbujesz chociaż jeden mały argumencik? A czy z walenia twoich pustych tekstów coś dobrego wyniknie?
Pusto to ty masz w głowie kordixx
rokko , nie martw się, nie byliśmy gorsi od ciebie
Poza tym zeszliśmy na temat monopolu a nie Linux vs. Windows. I czekaliśmy na jeden mały argumencik. Wystarczyło żebyś powiedział że np. twój wujek pracuje w M$ i już mamy argument
Mów tak dalej. Przynajmniej ludzie się dowiedzą, jacy głupole wspierają monopol Microsoftu.
kordixx , ty jesteś w jakiejś sekcie ?
Tacy jehowcy, tylko w sprawie ‘słitaśnego’ linuxa.
Tylko pogratulować wam tej waszej wszechstronności i kultury pisania, a w szczególności tobie kordixx , twoje przepiękne wypociny są godne pożałowania.
Ja na jednym komputerze używam Windows XP na drugim Windows Vista … to znaczy ze jestem człowiekiem wspierającym monopol :o
Ja tylko kupiłem komputery z tymi systemami i mi one odpowiadają wiec je używał, każdy zresztą używa tego na co ma ochotę, i jakie ma potrzeby. Chyba nie jestem głupolem ??
Niedługo będę bał się przyznać że korzystam z Windowsa ;x Banda linuksa mi wpie… #-o
W tym temacie widać tylko FANBOY-ów linuksa i użytkowników windowsa [może nie którzy też fanboy meni :P]
Nie. Krótko i zwięźle.
Przykład twojej “kultury”:
A które z moich wypowiedzi było niekulturalne?
rokko , spokojnie, po co ta nienawiść… Koniec, to nie ma sensu skoro nie możesz (nie możemy?) napisać już nic sensownego.
Są już odpowiedni moderatorzy, więc myślę, że temat zaraz poleci do koszyczka
Ale i tak miło było poczytać, pozdro.
Tak. Szkoda, że przed zakupem nie przeczytałeś punktu 29…
No racja, warto z tym skończyć. Ale wciąż czekam na jakiś fachowy argument ze strony rokko…
kordixx , ale w sumie to czego chcesz? Jak kupię kompa to mam nie kupować Windowsa? A z czego mam korzystać? Ja np. z Linuxem sobię nie poradzę i myślę, że większość użytkowników również.
O! To jest właśnie skutek monopolu! Mówiłem o tym w punkcie 16. Dlatego zamiast wydawać tyle kasy na Vistę, lepiej spiracić XPka, bo jak mówi punkt 22 “skoro Microsoft jest nieucziwy wobec nas, my nie musimy być uczciwi wobec niego”.
kordixx , widać, że jesteś niedouczony. To ty przedstawiasz swój pogląd i to ty musisz podać odpowiednie argumenty. Te które podałeś są powtarzane na wielu forach. Przejrzałeś wszystkie fora i złożyłeś z tego prymitywny opisik. Nie podałeś żadnych fachowych - technicznych aspektów użytkowania tych dwóch systemów do których mógł bym się odnieść i przedstawić kontrargumenty.
Całe te twoje dywagacje są żałosne i pozbawione sensu. Twoje stwierdzenia i wyzywanie ludzi od głupich to szczyt twojej bezsilności.
Aha, czyli celem Twoim jest to, aby ludzie zaczęli ściągać nielegalne Windowsy?
Dalej mi sie nie chce szukać. To przecie jest jakiś fanatyzm. Tak jak mówiłem :sekta.
haha jaki monopol ? ;o Dla niego poprostu linux jest za trudny “!” Jak np. matematyka poziomu licealnego dla 1 klasisty
rokko , Zainteresował mnie ten wątek i mimo dość sporej ilości postów przeczytałem całość. Wszyscy tutaj w mniej lub bardziej udolny sposób starają się wyłożyć swoje rację. Skrzętnie wynotowałem sobie Twoje posty od ok. 2 strony i muszę powiedzieć, że jedyną osobą, która wprowadza zamęt jesteś Ty. Piszesz, że zachowują się jak dzieci, nieuki, fanatycy, że nie podają żadnych argumentów, a oto Twoje wypociny:
W takim razie się nie wysilaj.
Jeżeli w taki sposób będziesz wykładał argumenty ZA Vistą, to ja temu systemowi nie wróżę przyszłości. Dodam, że na laptopie jestem zmuszony używać tego systemu (nie ma sterowników pod XP dla kart graficznej, a na Linuxie nie działają programy, które lubię). Gdybym wiedział, że nie będę mógł korzystać z XP, to dał bym sobie spokój z kupnem tego laptopa.
Odezwał się następny linuksiarz, pseudo fanatyk. To że nie potrafisz skonfigurować tego systemu to nie jest moja wina tylko twojej niewiedzy i braku umiejętności i nie zasłaniaj się kwestią że ja bdury piszę bo ty w tej chwili jeszcze gorsze napisałeś.
Zamęt wprowadzają tacy ludzie, którzy piszą takie idiotyczne rzeczy. Jesteś następnym linuksiarzem który nie potrafi przedstawić rzetelnych argumentów przez co nie jesteście wiarygodni i wszyscy biora was za niedouczonych ludzi.
I szkoda szczępić sobie na was języka bo to tylko moja strata czasu.