Piłka nożna

Też tak uważam, bo kto tam gra na środku obrony Boumsong,Zebina :?: Kovac.

PEPE jest od nich lepszy :!:

Hmm…a co sądzicie o transferze Ljungberga do Fiorentiny? (przypuszczalnym) Bo moim zdaniem to byłaby wielka strata dla Arsenalu…

Oby do tego nie doszło :!:

Arsenal wtedy bardzo dużo straci…

Ljungberg bardzo chciałby zostać w Arsenalu, ale Wenger PODOBNO planuje przeniesienia Robina van Persiego na prawe skrzydło więc miejsce Freddiego w pierwszej jedenastce jest niepewne, bo na atak nie pójdzie. Ja też mam nadzieję, że do tego nie dojdzie :!:

Jet trzeba przyznać, że Freddie troszkę spuścił z tonu. Nie dziwię się Wengerowi. Choć mimo wszystko Arsenal straciłby klasowego skrzydłowego.

A jak myślicie, czy kara, która UEFA nałozyła na Legię Warszawę w wyniku burd na stadionach jest sprawiedliwa? Ja uważam, że jak najbardziej. Taką hołotę jak ci na stadionie Vetry trzeba ciąć.

Tak racja. Zgadzam sie z tym w 100%, tylko szkoda, ze to dotyczy Polski :?

A czy uważacie, że Brazylii zasłużenie udało sie dostać do finału Copa America?

I jak oceniacie siły Polaków w jutrzejszym meczu z Argentyną?

Ojj marnie. Polacy raczej przegrają, mamy małe szanse na wygraną Argentyna jeszcze bramki nie straciła.

A co myślicie o 125 mln euro za Ronaldinho? Milan tyle ma ponoć zaoferować? :-k

przykro mi to stwierdzić ale też uważam, że Polska nie da rady :frowning:

Barca go nie sprzeda :!: Ronaldinho w Milanie :? Gdyby go kupili to ostrą pakę by mieli :o 1miejsce w lidze i finał ligi mistrzów na bank :smiley:

Jak dla mnie Ronaldinho to gwiazda, która lubi się popisywać i złapie każdą ofertę, w której dostanie więcej pieniędzy. Być może się mylę, ale ja go tak po prostu widzę :-k Choć nie można powiedzieć, że nie nalezy do piłkarskiej, światowej czołówki

Milan wygrał LM więc strach się bać co by było gdyby dostał Ronaldinho :mrgreen: Choć nie wiem, czy Brazylijczyk wpasowałby się w styl Milanu… :-k

Z całym szacunkiem dla Ronaldinho ale wydaje mi się, że żaden zawodnik nie jest wart takich pieniędzy. Za 125 mln € to można zakupić 3-4 solidnych ( mało powiedziane) graczy, którzy stanowiliby wzmocnienia dla najlepszych zespołów Europy…

W końcu się z tobą zgodze. Przecież Berlusconi chyba nie wie ile to kasy jest… 125 mln euro za piłkarzy - niewyobrażalna suma pieniędzy :shock:

Milan może i będzie oferował, ale Ronaldinho o ile wiem kiedyś udzielił wywiad, że narazie nie odejdzie z barcy :roll:

Odbiegając od tematu, jak myślicie czy Kaka powinien zmienić klub ?

Ja widzę go w barwach barcy lub realu :!:

Real zrezygnował z jego usług, tak przynajmniej ogłosił Mijatović

A ja nie wiedzę Kaki i Ronaldinho w jedym składzie bo w Brazylii średnio grają

Dokładnie, nie byłoby zgrania bo obaj są świetnymi rozgrywającymi i świetnie sobie radzą w środku pola, ale każdy chciałby udowodnić swoją wyższość grą indywidualną nad rywalem.

Dziwi mnie tez polityka Barcelony. Wydaje mi się, że zespół z Camp Nou ma w swoim składzie zbyt wiele indywidualności (Ronaldinho, Messi, Eto’o, Deco, dos Santos a teraz jeszcze Thierry Henry) aby stanowić zgrany kolektyw.

przez to że jest tak wiele gwiazd to nie mogą wszystkie grac w jednym składzie. :!:

Teraz zainteresowanie Ljungbergiem przejawia także Manchaster City i Suderland! Mówi się także o transferze Eto’o do Arsenalu, bo po tym jak Thierry Henry przeszedł do Barcy Samuel Eto’o może grzać ławę.

W dodatku Wenger chce się zabezpieczyć, gdyby okazało się, że Fabregas chciałby odejść do Realu Madryt, który jest zainteresowany Hiszpanem.

Ja myślę, że dla Arsenalu byłaby to wielka strata jakby odszedł Cesc i Freddie, ale możliwe jest, że tak się nie stanie, a dojdzie Eto’o, ale jak na razie są to jednak tylko pogłoski i nic konkretnego nie wiadomo.

Dziś mecz z Argentyną, na pewno będzie ciężki dla Polaków, ale nie wkluczam zwycięstwa biało-czerwonych, być może poprzednia porażka ich zmobilizowała, a jak wiemy Argentyna wygrywała, więc może przesadna pewność siebie Argentyńczyków przeszkodzi im w zwycięstwie - jak wiadomo - w futbolu wszystko jest możliwe :mrgreen:

No to pomyśl, że te “gwiazdy” są niezadowolone z braku gry przez co atmosfera nie będzie tam za dobra… Chyba, że Rijkaard coś tam wykombinje :wink:

Złączono Posta : 12.07.2007 (Czw) 13:35

A co wy na to?

Jerzy Dudek w Realu Madryt :x

Bo jak dla mnie to Dudek poszedł po najmniejszej linii oporu. Chłopak chyba chce zapomnieć o reprezentacji Polski.

Nie no nie rozumiem go :? Beczał,ryczał,żalił się, że nie gra, chciał grać w pierwszym a tu…po prostu poszedł na kasę :? Bo przecież ile on tam meczy zagra w lidze…2,3max No sobie może pogra w copa del rey…ale tylko z początku ze słabszymi drużynami bo jak zajdą wyżej to i tak Casillas wróci do bramki.

Tu się nie zgodzę bo Real zatrudnił go właśnie dlatego, że bedzie zarabiał “grosze” w porównaniu z czołowymi graczami Realu. Chyba nawet mniej niż w Liverpoolu. :slight_smile: