No jak to? Nie wiesz… Chłopak poszedł do Realu bo dawali mu najwięcej kasy - teraz dla niego nie liczą się występy tylko kasa :?
Właśnie Real najwięcej mu nie oferował.
No, ale grac nie będzie kase będzie trzepać aż miło…
Tu się zgodzę. Zapewne wystepować będzie tylko w Copa del Rey.
I tu jeszcze może być kino… :mrgreen: Zobaczymy.
Złączono Posta : 13.07.2007 (Pią) 9:13
No i dostaliśmy od Argentyny 3:1 - to było do przewidzenia.
http://www.lfp.es/competiciones/2007-08 … ndario.asp - Terminarz rozgrywek La Liga na sezon 2007/08 Zapowiada się ciekawie,Real w pierwszej kolejce przeciwko Atletico Madryt u siebie a Barcelona na wyjeździe z Racingiem. W 4 fajny szpil: Barcelona - Sevilla
:gool:
Szkoda tych straconych bramek, ale Białkowski tu ni zawinił, tylko obrona. Pozwalała przeciwnikom podchodzić zbyt blisko bramki w polu karnym gdzie bramkarz ma minimalne szanse na wybronienie strzału albo polska obrona dopuszczała sytuacji sam na sam i wtedy bramkarz tez ma sporo roboty. Gdybyśmy wykorzystali tę sytuację w 5 minucie i jeszcze jakiś wolny albo którąś z nielicznych innych naszych sytuacji to moglibyśmy zremisować i pokusić się o zwycięstwo w karnych, ale to raczej mało możliwe.
Brzydko się zachował Janczyk, najpierw faul, a potem przeklnął. Dobrze, że to pod koniec meczu…jak dla mnie Białkowski był najlepszy w tym meczu.
jak i chyba w całych mistrzostwach…
Moim zdaniem i tak zaszli bardzo daleko i chwała im za to
Dziś o 16 Arsenal grał z FC Barnet i wygrał 2:0. Zadebiutował wtedy polski bramkarz, ktoś oglądał ten mecz?
Ja nie oglądałem ale widziałem bramki
Mówisz o Fabiańskim czy Szczęsnym? Chyba o Fabiańskim nie?
:yes:
hej a co wy na to ??
FC Barça w 25 dni “zrobi” 25000 KM ,zachaczajac o Hong-Kong ,Yokohama, i kilka jeszcze miast z tej "okolicy"i… na koniec Monachium …
oczywiście rozegra w tej podróży siedem meczy ,ciekawe jak takie pre… mecze mogą okazać się pożyteczne na LIGE ??
Bardzo mądrze i dalej zawodnicy będa “zdychać”
Ja myślę, że to jest po to aby były większe zyski na wschodzie ze sprzedaży koszulek. Przecież rynek skośnookich to dla największych klubów miejsce zwiekszania budżetu. Real M. tez kiedys jeździł po Chinach itp. A teraz podbijaja USA czyli innych napaleńców na koszulki
Albo chwyt ManU, które zatrudniło tego Chińczyka Donga Fangzhou (chyba tak się pisze) jest tylko po to aby podniecic Chińczyków. Przecież ten piłkarz praktycznie nie gra w barwach United!
Richardson opuszcza Old Trafford i przechodzi do Sunderlandu, co o tym sądzicie ?
Przynajmniej będzie regularnie występował… A tak szczerze mówiąc to ten piłkarz zbyt wiele nie wnosił do gry Czerwonych Diabłów
Złączono Posta : 18.07.2007 (Sro) 18:21
A co sądzicie o degradacji Ruchu Chorzów do II ligi za brak licencji?
Ja uważam, że nareszcie pzpn zaczął niedopuszczac klubów bez odpowiedniej organizacji do Ekstraklasy. I bardzo dobrze…
Nowe stroje Arsenalu:
http://shop.arsenal.com/arsenal/dept.as … 8&mscssid=
Coś “a la Barca”
Mają ich szczególnie używać w Lidze Mistrzów i na wyjeździe gdy rywal będzie zakładał czerwono - białe koszulki Kanonierów
Bardzo brzydkie te koszulki.
mi też sie nie podobają