Alan Smith do Newcastle - nie wiem co myśleć czy się cieszyć czy nie. Jeden z moich ulubionych graczy odszedł z jednej z ulubionych drużyn i tam też nie będzie grał w pierwszym składzie Chociaż… Owen kontuzjogenny, Martins by gdzieś odszedł. Smith, Viduka jak za dawnych lat w Leeds Ale to chyba za bardzo optymistyczna wersja…
Niektórzy najeżdżali mnie po wypowiedzi mojej na temat Realu i właśnie wczoraj w meczu z Sewillą pokazał ten “wielki” Real jaki to klub.Szczególnie tak “chwalony” przezemnie transfer Pepe okazał się strzałem w dziesiątke
Gdzie są teraz Ci którzy tak chwalili transfer za bagatela 30 milionów euro Pepe :roll:
ale pod koniec meczu atak realu był dość dobry tylko przegrali przez pepe i niezgraną obrone ale za to drente(czy jakoś podobnie) strzelił piękną bramke i pod koniec już sobie dość dobrze radził
Dla niego miejsce jest tam gdzie lepiej płacą. Trzeba zrozumieć że taka idea jak miłość do klubu nie istnieje. Już Henry miał zostać w Arsenalu bo kocha ten klub i kibiców.