Piłka nożna

Alou Diarra, defensywny pomocnik mistrza Francji, Olympique’u Lyon, w następnym sezonie będzie reprezentował barwy Girondins de Bordeaux.

źródło:transfery.info

Jak dla mnie bardzo dobry transfer, Bordeaux brakowało takiego piłkarza jak Diarra.

Wy co o tym sądzicie ?

ale pewnie to nie osłabi

i znowu zdobędą mistrza :stuck_out_tongue:

http://www.sport.pl/sport/1,65025,4334134.html?skad=rss jednak Ljungberg opuścił Arsenal jak tu niektórzy wcześniej się już obawiali.

o lol, tego się nie spodziewałem :o Arsenal sie rozpada :stuck_out_tongue:

Alan Smith do Newcastle - nie wiem co myśleć czy się cieszyć czy nie. Jeden z moich ulubionych graczy odszedł z jednej z ulubionych drużyn i tam też nie będzie grał w pierwszym składzie :frowning: Chociaż… Owen kontuzjogenny, Martins by gdzieś odszedł. Smith, Viduka jak za dawnych lat w Leeds :smiley: Ale to chyba za bardzo optymistyczna wersja…

co do koszulek to brzydkie :slight_smile:

Niektórzy najeżdżali mnie po wypowiedzi mojej na temat Realu i właśnie wczoraj w meczu z Sewillą pokazał ten “wielki” Real jaki to klub.Szczególnie tak “chwalony” przezemnie transfer Pepe okazał się strzałem w dziesiątke :smiley:

Gdzie są teraz Ci którzy tak chwalili transfer za bagatela 30 milionów euro Pepe :roll:

PS. Grande JUVE :twisted: :twisted: :twisted:

No tak - pożytek z niego wielki :cojest: Bez jaj teraz - transfer jak na razie do …y (widać to było we wczorajszym meczu)

Jak tak Real ma grac w La Liga za tydzień to gratuluje :roll:

A co wy na to: ManU 2 pkt po 3 kolejkach? Masakra…

spokojnie :stuck_out_tongue: mam nadzieje że wkońcu Schuster wystawi piłkarzy którzy są w formie :smiley: kurde szkoda że nie jestem trenerem Realu :mrgreen:

No na pewno byś dał sobie rade… :roll:

ale pod koniec meczu atak realu był dość dobry tylko przegrali przez pepe i niezgraną obrone ale za to drente(czy jakoś podobnie) strzelił piękną bramke i pod koniec już sobie dość dobrze radził

każdy ma jakieś marzenia :? czy jesteś wyjątkiem?

a co powiecie na ten temat:

Źródło onet.pl

Kompletne bzdury! Niedawno Laporta powiedział: Ronaldinho zostaje! Też uż nie mają o czym pisać :?

poza tym ronaldinho nie jest wart 100 mln, nawet tych 80 :?

Nie bo jest wart dużo więcej, to najlepszy piłkarz globu a jego miejsce jest w Barcelonie nie powinien zmieniać klubu

lool, myślałem że padnę :o :o

:hahaha: bez komentarza xD

Widać :stuck_out_tongue:

nie przesadzał bym tak bardzo,

Dla niego miejsce jest tam gdzie lepiej płacą. Trzeba zrozumieć że taka idea jak miłość do klubu nie istnieje. Już Henry miał zostać w Arsenalu bo kocha ten klub i kibiców.

Bo kibic Realu to tak jest.