Kogo następcą?
Henrego
Oczywiście w pełni go nie zastąpi ale nadawałby się
Tevez zastępcą Henry’ego… :roll: Duży optymizm z was tryska i wyobraźnia… :-k
Przecież to młody gracz a grać potrafi co udowodnił w ostatniej kolejce Premier League
Na podstawie ostatniej kolejki piszesz takie głupoty… :?
A zatem mamy powtórke z rozrywki… L. Garcia powraca do La Liga za 5 mln euro - stosunkowo mało jak za takiego piłkarza…
Po co nam kolejny skrzydłowy (Robben) :roll: Nie wiem co zaś wymyślił Ryjek, ale chyba to są ściemy żeby Barca miała kupować Holendra :?
:evil:
Robben prawdopodobnie znajdzie się w Realu. Nie wiem czy się cieszyć, bo akurat skrzydla mamy raczej obsadzone dobrze (chyba,że Reyes odejdzie).
A Barcelona robi głośne transfery, a w bramce nadal pozwalają stać chodzącemu nieszczęściu Valdesowi. To rezerwowy bramkarz Espanyolu dużo lepszy jest. Mogą kupić za niedużą cenę solidnego bramkarza, a ich defensyywna gra wówczas się poprawi
To nie głupoty to bardzo utalentowany gracz i jak oglądałeś mistrzostwa świata w Niemczech to się na pewno o tym przekonałeś… :evil:
Wymień jego imię i nazwisko i napisz czy zasłynął :? Raczej w tym okienku transferowym kupimy bramkarza - musimy :!:
craker9 o moją oglądalnosc meczy się nie bój - stoi na najwyższym poziomie. Może i jest utalentowany, ale nie następca Henry’ego - zastanów się człowieku :!:
co za różnica czym. ważne, że nie zasłynął takimi psychodelicznymi interwencjami jak Valdes Victor.
Chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego jakim słabym bramkarzem jest Valdes.
Noooo moja także więc o moją też się nie bój :twisted:
Sam się zastanów…
Ile lat miał Henry jak zaczął grać w podstawowym Arsenalu a ile lat ma Tevez :?:
Ty też nie rób się takim magikiem i “znafcą” futbolu bo nim nie jesteś… :lol:
Tevez jest mocny w gębie,on zawsze postraszy a jak przyjdzie co do czego to mu to nie wychodzi co zapowiadał więc myślę że nie jest taki doby za jakiego się uważa i go niektórzy uważają
Złączono Posta : 01.07.2007 (Nie) 16:50
widzę że temat przeradza się w kłótnię
Nooo ja też, sorry… Już nic lepiej nie mówie
A co to za różnica?! Ważne jak sie kształci dalej a nie stoi w martwym punkcie.
Nie poddawaj sie :!: Kłócimy się dalej :!: balzac no jak to nie jest ważne czym… :hahaha: mówisz, że jest lepszy od Valdesa, który jest słaby (bo jest) a nie umiesz uzasadnić tej wypowiedzi :roll:
Złączono Posta : 01.07.2007 (Nie) 17:04
Trzeba lecieć oglądać mecz siatkówki: Włochy - USA
Sam się kłóć nie będę się kłócił z kimś kto podaje Tezę ale nie ma na dla niej Argumentów
Masz racje i nie słuchaj opinii Ronni_92
Przerabiałeś już czytanie ze zrozumieniem?
Zwykły szaraczek, bramkarz klubu środka tabeli czy beniaminka jest lepszy, bo nie robi takiej ilości błędów.
A przy ataku Barcelony i ich stylu gry trzeba być wybitnym błędem ewolucji, żeby robić takie błędy przy takiej ilości strzałów, bo generalnie to Barca rzadko się broni, a Valdes potrafi sam sprowokwać sytuację bramkową.
Hehe… :lol:
bardzo dobry komentarz również do wypowiedzi Ronniego model 92.
To nie mecz piłki nożnej,powstrzymać swoje emocje i ma być spokój i rzeczowa dyskusja.JNJN