Piłkarskie Mistrzostwa Świata w Niemczech

Nie zapominajmy o Portugalii która miała świetną pierwszą połowę, Niemcy świetni w ofensywie, gorzej troszkę w defensywie jak i przez całe spotkanie piłkarze Ghany :slight_smile:

No to trzymamy kciuki na naszą reprezentację, sercem wierzę że Polacy wygrają a rozum mi mówi że napewno wygrają :wink: Do boju Polska

Ja licze na to, że Polska wygra.

To, że Niemcy są w defensywie słabi to pokazali to piłkarze z Kostaryki.

Więc chyba z nami nie będzie tak źle :stuck_out_tongue:

DZISIAJ POLSKA NIEMCÓW ZBIJE, SPOTYKAMY SIĘ W BERLINIE! !!

no więc jednak - ustępowaliśmy drużynie Klinsmana - to trzeba przyznać. Jednak walczyliśmy dzielnie podjelismy ryzyko. Do 92 minuty dopisywało nam szczęście…

Wszyscy grają w piłkę a wygrywają zawsze niemcy :frowning:

Szkoda, mieliśmy w tym meczu duuuuzo szczęścia i wole walki. Jednak szczęscie odchodzi i przychodzi duże zmeczenie.

Niemcy mieli kilka 100% okazji do zdobycia bramki, dobrze ze wynik porazki nie jest wyższy.

Brawo Boruc, Brawo Jeleń :!:

:frowning:

Trzymajmy za dobrą postawę graczy Kostaryki jutro… :frowning:

Wiedziałem, ze tak bedzie. Jak piłkarze weszli na boisko i zobaczyłem w jakim ustawieniu taktycznym zagrają wiadomo było, że gralismy na remis.

To musiało sie zemscić. Za mało akcji ofensywnych. Ale to znowu ewidentna wina trenera Janasa przy zmianie wsród zawodników i taktyce. Widać było, ze zle grał Krzynówek i Zurawski. Mógł wprowadzić Szymkowiaka pod koniec meczu. Jeszcze takiego beztalencia trenerskiego nie widziałem. Czas zmienić trenera.

Szkoda chłopaków bo zostali skrzywdzeni przez niego.

Polak głupi zawsze będzie (dotyczy to piłki nożnej)

Janas :papa:

Szkoda chłopaków, mamy dobry zespół, ale muszą oni realizować jakąś myśl trenerską…

przypomnę słowa Listkiewicza - bez względu na wynik Paweł zostaje … :roll:

Myszak To czas zmienic Listkiewicza i jego bezproduktywnych współpracowników. Ta formacja powinna zniknąc.

To jest dla mnie nielogiczne i niezrozumiałe, zeby nie zmienic taktyke i nie wprowadzic zmian. Powiem Wam, że slychac było moich sąsiadów jak strasznie krzyczeli i wyzywali na Janasa :smiley:

A co Ty. Zobaczysz, Giertych zostanie selekcjonerem ;]

A tak na serio. Tomaszewski na prezesa i Smuda na trenera. I przynajmniej będzie spokój.

u mnie to samo … :frowning:

Smuda na trenera ;]

A Lepper zajmie się odnową biologiczną :hahaha:

Podam Wam jeden przykład beztalencia Janasa a jest wiele. Zdjął najlepszych na boisku Zewłakowa i Jelenia. Przeciez oni mieli siły zwlaszcza Jeleń. Po prostu cos z trenereami nie tak. Tak nie mozna zostawić. Ech… szkoda słów i pracy piłkarzy.

Robinhio : bajki rysujesz tyle Ci powiem. Najlepiej TY idz na trenera…

a mógłbyś podać jakieś argumenty Twojej intrygującej opinii :shock:

Janas strasznie spóźnił się ze zmianami, w drużynie niemieckiej nastąpiły zmiany i dały one efekt. Nie rozumiem Janasa mógłby rzucić na końcowe 30 minut meczu drużynę do ataku aby zagrała bardziej ofensywnie a tu nic.

Powinni po MŚ cały PZPN przeżedzić.

debek sami się nie przeżedzą.

Trzymajmy dziś kciuki za Kostarykańczyków.

Chociaż jak brzmi stare przysłowie:umiesz liczyć, licz na siebie. Jednak trzymajmy kciuki za nich :!: